Izaslanik SAD u ZG o ploči u Jasenovcu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izaslanik SAD u ZG o ploči u Jasenovcu
zabole me stojko za ustaše, govna bili-govna ostali.
šta je sa šrederom na mitnigu tvog psihopate na jučerašnji dan? kako komentarišeš tu veleizdaju, moralni gmizavcu?
šta je sa šrederom na mitnigu tvog psihopate na jučerašnji dan? kako komentarišeš tu veleizdaju, moralni gmizavcu?
Guest- Guest
ovi ustaše u pančevu stvarno nisu normalni, koji kurac maltretiraju tu mirnu povratničku obitelj... tamo je najbolje ako se to ne smiri baciti jednu onu medinu taktičku nuklearnu bombu da se ustašluk ne bi proširio.... :)))
2015-08-08
rusi poslali šredera umjesto MIG-ova... :)))Beli wrote:zabole me stojko za ustaše, govna bili-govna ostali.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
evo, ja ću...pa, što reći, pošteno od Vučka, lijepa gesta priznanja i pokajanja.Beli wrote:zabole me stojko za ustaše, govna bili-govna ostali. Zt
Guest- Guest
Noor wrote:evo, ja ću...pa, što reći, pošteno od Vučka, lijepa gesta priznanja i pokajanja.Beli wrote:zabole me stojko za ustaše, govna bili-govna ostali. Zt
isto kada je i clinton timario. ne znam šta je sledeće, da dovede tačija bog mu majku jebo šiptarsku.
Guest- Guest
pa nemoj da mu zameraš, krv nije voda :)))Beli wrote:Noor wrote:evo, ja ću...pa, što reći, pošteno od Vučka, lijepa gesta priznanja i pokajanja.Beli wrote:zabole me stojko za ustaše, govna bili-govna ostali. Zt
isto kada je i clinton timario. ne znam šta je sledeće, da dovede tačija bog mu majku jebo šiptarsku.
Guest- Guest
Noor wrote:pa nemoj da mu zameraš, krv nije voda :)))Beli wrote:Noor wrote:evo, ja ću...pa, što reći, pošteno od Vučka, lijepa gesta priznanja i pokajanja.Beli wrote:zabole me stojko za ustaše, govna bili-govna ostali. Zt
znam, njemu je bila upućena ona sočna psovka...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ovi ustaše u pančevu stvarno nisu normalni, koji kurac maltretiraju tu mirnu povratničku obitelj... tamo je najbolje ako se to ne smiri baciti jednu onu medinu taktičku nuklearnu bombu da se ustašluk ne bi proširio.... :)))
1 PANČEVO -
Predstavnici Jevrejske opštine Pančevo, članovi gradskog Saveta za međunacionalne odnose i grupa građana danas su zajednički prekrečili antisemitski grafit ispisan na ostacima sinagoge u tom gradu.
2. Kuća ljudskih prava iz Beograda osudila je fašistički i antisemitski napad glavnog urednika Večernjih novosti, Ratka Dmitrovića na pisca Filipa Davida.
Srbija neguje Jevreje i respektuje, do koske.
Guest- Guest
iju bruke, ustaše im i sinagoge porušili, a sad još i šaraju po ostacima temeljakofein wrote:michaellcmacha wrote:ovi ustaše u pančevu stvarno nisu normalni, koji kurac maltretiraju tu mirnu povratničku obitelj... tamo je najbolje ako se to ne smiri baciti jednu onu medinu taktičku nuklearnu bombu da se ustašluk ne bi proširio.... :)))
1 PANČEVO -
Predstavnici Jevrejske opštine Pančevo, članovi gradskog Saveta za međunacionalne odnose i grupa građana danas su zajednički prekrečili antisemitski grafit ispisan na ostacima sinagoge u tom gradu.
Guest- Guest
sta je bilo, hrvati postali veci zidovi od jevreja )
zele da ih ubede da su srbi krivci za njihova stradanja na balkanu )
oni ne znaju sta je bilo, nisu upoznati =)
ajde, ovaj cica nije doso u beograd da se zali, vec tamo gde i dolikuje )
Guest- Guest
Jeste dabome. Čisto prožimanje.... :)
Antisemitski grafit u Jevrejskoj ulici u Beogradu
Antisemitski grafit u Jevrejskoj ulici u Beogradu
Last edited by kofein on 25/3/2017, 13:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
kada bude zakucao na nasa vrata mozete da se javite
Guest- Guest
tulipane vi ste krivci za sva stradanja, sviju uključujući i vas, pa nislim koliki moraš biti telac pa da toga usprkos svim činjenicama ne možeš biti svjestan... ti čak ne spadaš u skupinu onih koji su toga svjesni ali namjerno ignoriraju te činjenice... ti si jednostavno toliko mutav da vjeruješ u to što blebaš...pizzon wrote:sta je bilo, hrvati postali veci zidovi od jevreja )
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tulipane vi ste krivci za sva stradanja, sviju uključujući i vas, pa nislim koliki moraš biti telac pa da toga usprkos svim činjenicama ne možeš biti svjestan... ti čak ne spadaš u skupinu onih koji su toga svjesni ali namjerno ignoriraju te činjenice... ti si jednostavno toliko mutav da vjeruješ u to što blebaš...pizzon wrote:sta je bilo, hrvati postali veci zidovi od jevreja )
ti blebeces, jer tvoje tzv cinjenice ne postoje
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:tulipane vi ste krivci za sva stradanja, sviju uključujući i vas, pa nislim koliki moraš biti telac pa da toga usprkos svim činjenicama ne možeš biti svjestan... ti čak ne spadaš u skupinu onih koji su toga svjesni ali namjerno ignoriraju te činjenice... ti si jednostavno toliko mutav da vjeruješ u to što blebaš...pizzon wrote:sta je bilo, hrvati postali veci zidovi od jevreja )
Guest- Guest
ma, to su nemci, a i nemoj da stavljaš grafiti iz '42., more...nema smislakofein wrote:Jeste dabome. Čisto prožimanje.... :)
Guest- Guest
oni ne znaju šta je bilo, i nisu upoznati... zato ja i velim da je najbolje da bace onu medinu TAKTIČKU i da sprže te ustaše u pančevu.... gamad ustašku treba satrat do temelja...;)
2015-08-08
Noor wrote:ma, to su nemci, a i nemoj da stavljaš grafiti iz '42., more...nema smislakofein wrote:Jeste dabome. Čisto prožimanje.... :)
verovatno neke budale, nase, jeste, ali.
bitno je ono sta se i kako dogadjalo za vreme rata
ponavljam, nije dosao na nasa vrata vec na vasa
niti je ikada bio
e sad, vi biste da ga preusmerite )
Guest- Guest
pitao sam te a ti nikako da mi odgovoriš... gdje su MIG-ovi... s čime ćete da nas disciplinujete, kakve su to sad zajebancije jel opet rus zajebo...pizzon wrote:michaellcmacha wrote:tulipane vi ste krivci za sva stradanja, sviju uključujući i vas, pa nislim koliki moraš biti telac pa da toga usprkos svim činjenicama ne možeš biti svjestan... ti čak ne spadaš u skupinu onih koji su toga svjesni ali namjerno ignoriraju te činjenice... ti si jednostavno toliko mutav da vjeruješ u to što blebaš...pizzon wrote:sta je bilo, hrvati postali veci zidovi od jevreja )
2015-08-08
pa velim ja stoka ustaška treba to spržiti do temelja, da travka tu više ne raste...pizzon wrote:Noor wrote:ma, to su nemci, a i nemoj da stavljaš grafiti iz '42., more...nema smislakofein wrote:Jeste dabome. Čisto prožimanje.... :)
verovatno neke budale, nase, jeste, ali.
bitno je ono sta se i kako dogadjalo za vreme rata
ponavljam, nije dosao na nasa vrata vec na vasa
niti je ikada bio
e sad, vi biste da ga preusmerite )
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» VRH SPC DANAS U JASENOVCU: HASANBEGOVIĆ 'Išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop Jovan i rado sam se odazvao
» Najposteniji odgovor do sad,Marko Sladoljev izaslanik Boze Petrova u Jasenovcu:'Nisam sudjelovao u Domovinskom ratu pa sto da nekom solim pamet sto ce imati u svom grbu'
» Kina financira Vučica da ima svog pijuna na šahovskoj ploči Europe
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» VRH SPC DANAS U JASENOVCU: HASANBEGOVIĆ 'Išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop Jovan i rado sam se odazvao
» Najposteniji odgovor do sad,Marko Sladoljev izaslanik Boze Petrova u Jasenovcu:'Nisam sudjelovao u Domovinskom ratu pa sto da nekom solim pamet sto ce imati u svom grbu'
» Kina financira Vučica da ima svog pijuna na šahovskoj ploči Europe
Page 3 of 5