Međunarodni salon automobila Beograd 2017
Page 1 of 1
Međunarodni salon automobila Beograd 2017
eđunarodni salon automobila i Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme “Motopassion”, otvoreni su večeras na Beogradskom sajmu i posetioci će od sutra moći da vide vozila 34 automobilske kompanije, javlja Anadolu Agency. Među brendovima na 53. salonu automobila izloženi su i najeksluzivniji modeli automobilskih marki “Rols Rojs” (Rolls Royce) – “vanvremenska mašina” Ghost Black Badge i “nadrealni” Mercedesov “S-maibach”, kako su ih organizatori opisali.
Na sajmu koji se održava pod sloganom “Godine prolaze – strast ostaje” biće predstavljeno 67 noviteta u automobilskoj industriji, među kojima će 32 prvi put biti prikazana. Beogradskim posetiocima biće predstavljeni i automobili na električni pogon.
Ministar privrede Goran Knežević rekao je na otvaranju sajma da je Srbija lider u regionu u proizvodnji automobilskih komponenti.
“U Srbiji 64 fabrike u kojima radi 35.000 ljudi proizvode delove za mnoge marke automobila, ‘Volkswagen’, ‘Mercedes’, pa čak i za ‘Lamborghini porsche'”, rekao je Knežević. Salon automobila i sajam motocikala traće do 2. aprila. Vozila su izložena u 10 hala, a i ove godine, kao i prethodnih, najskuplji automobili su već prodati.
Guest- Guest
Re: Međunarodni salon automobila Beograd 2017
Šta prosečan Srbin može da kupi na sajmu automobila? Pljeskavicu.
Premijere sajma automobila u Beogradu (1. deo) / FOTO
plus..plus
plus..plus
Guest- Guest
BMW na sajmu automobila nastupa sa 30 vozila / FOTO
[size=36]BMW na sajmu automobila nastupa sa 30 vozila / FOTO[/size]
Pored električnih premijera, posetioci salona mogu da vide i najveću zvezdu ove hale - sedmu generaciju BMW-a Serije 5.
"Novi BMW Serije 5 Sedan poseduje sve neophodno da nastavi uspeh koji su ostvarili njegovi predhodnici. Prvih šest generacija ovog vozila prodato je u preko 7,6 miliona primeraka", rekla je Heike Pfeil, regionalni menadžer kompanije BMW za tržišta Afrike, Kariba i Istočne Evro
[size=36]BMW na sajmu automobila nastupa sa 30 vozila / FOTO[/size]
Pored električnih premijera, posetioci salona mogu da vide i najveću zvezdu ove hale - sedmu generaciju BMW-a Serije 5.
"Novi BMW Serije 5 Sedan poseduje sve neophodno da nastavi uspeh koji su ostvarili njegovi predhodnici. Prvih šest generacija ovog vozila prodato je u preko 7,6 miliona primeraka", rekla je Heike Pfeil, regionalni menadžer kompanije BMW za tržišta Afrike, Kariba i Istočne Evro
Guest- Guest
kao i poseban gost, po prvi put u Srbiji - superluksuzni Rolls Royce Ghost.
Guest- Guest
I, pižone. Za što si se odlučio. Rollsa ili Ferrarija?
onače ovaj roza rols mi je baš za Vučka... da je duginih boja bio bi još bolji
dzango wrote:Šta prosečan Srbin može da kupi na sajmu automobila? Pljeskavicu.
to sam ja kupio na sajmu automobila u zagrebu lani... bilo lamborghinija i aston martina i svega, al reko ne treba mi sad još jedan auto pa radije pljeskavicu...
dzango wrote:Šta prosečan Srbin može da kupi na sajmu automobila? Pljeskavicu.
moze 500l, ako imas neku krntiju pa ti je zaracunaju za 2 soma evra. i da pritom udjes u duznicko ropstvo...
Guest- Guest
Neka narod pari oci, a prodat ce se i pljeskavica.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Neka narod pari oci, a prodat ce se i pljeskavica.
za 300 kinti...
Guest- Guest
marcellus wrote:I, pižone. Za što si se odlučio. Rollsa ili Ferrarija?
ja bih sa ovim bio super, da se spustim do grcke, jedno mesec dana, okolina atine !
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Pa sta te sprjecava?pizzon wrote:marcellus wrote:I, pižone. Za što si se odlučio. Rollsa ili Ferrarija?
ja bih sa ovim bio super, da se spustim do grcke, jedno mesec dana, okolina atine !
omni-
2014-04-12
omni wrote:Pa sta te sprjecava?pizzon wrote:marcellus wrote:I, pižone. Za što si se odlučio. Rollsa ili Ferrarija?
zauzet sam )
Guest- Guest
omni wrote:Pa sta te sprjecava?pizzon wrote:marcellus wrote:I, pižone. Za što si se odlučio. Rollsa ili Ferrarija?
S njegove strane nema para.
Sa strange Grcke, pokusavaju popraviti image pa mu ne dozvoljavaju ulazak u zemlju.
Guest- Guest
rekla je Heike Pfeil, regionalni menadžer kompanije BMW za tržišta Afrike, Kariba i Istočne Evro
he he...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Roy_Bean wrote:sajam automobila za krimose...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:rekla je Heike Pfeil, regionalni menadžer kompanije BMW za tržišta Afrike, Kariba i Istočne Evro
he he...
Stelvio i Giulia zvezde Alfinog štanda / FOTO
U Hali 1 Beogradskog sajma Alfa Romeo je domaćoj publici predstavio dva automobila koji pripadaju potpuno novoj generaciji vozila ove marke.
Srpsku premijeru na aktuelnom salonu automobila u Beogradu u petak je imao Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV u ponudi italijanskog proizvođača.
Motorizacija ovog modela sastoji se od dve pogonske jedinice - 2.0 litarskog turbo benzinca sa 280 ks i 2.2 litarskog turbo dizelaša u varijantama sa 180 ks i 210 ks.
Alfa Romeo Stelvio
Na Alfinom sajamskom štandu izložen je model Stelvio 2.0 TB sa 280 ks First Edition, sa automatskim osmostepenim menjačem, a njegova cena je 49.990 evra.
Alfa Romeo Stelvio
Pored ovog automobila, posetioci mogu da vide i limuzinu Giulia, sportski dvosed 4C i aktuelnu Giuliettu, a svi predstavljeni automobili su u karakterističnoj Alfinoj crvenoj boji.
Alfa Romeo Stelvio
.
Alfa Romeo Stelvio
.
Alfa Romeo Giulia
.
Alfa Romeo Giulia
.
Alfa Romeo Giulia
.
U Hali 1 Beogradskog sajma Alfa Romeo je domaćoj publici predstavio dva automobila koji pripadaju potpuno novoj generaciji vozila ove marke.
Srpsku premijeru na aktuelnom salonu automobila u Beogradu u petak je imao Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV u ponudi italijanskog proizvođača.
Motorizacija ovog modela sastoji se od dve pogonske jedinice - 2.0 litarskog turbo benzinca sa 280 ks i 2.2 litarskog turbo dizelaša u varijantama sa 180 ks i 210 ks.
Alfa Romeo Stelvio
Na Alfinom sajamskom štandu izložen je model Stelvio 2.0 TB sa 280 ks First Edition, sa automatskim osmostepenim menjačem, a njegova cena je 49.990 evra.
Alfa Romeo Stelvio
Pored ovog automobila, posetioci mogu da vide i limuzinu Giulia, sportski dvosed 4C i aktuelnu Giuliettu, a svi predstavljeni automobili su u karakterističnoj Alfinoj crvenoj boji.
Alfa Romeo Stelvio
.
Alfa Romeo Stelvio
.
Alfa Romeo Giulia
.
Alfa Romeo Giulia
.
Alfa Romeo Giulia
.
Guest- Guest
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama
» Međunarodni simpozij o invazivnim vrstama u zagrebu...
» Raspisan međunarodni konkurs za četnički spomenik u Trebinju
» ''MEĐUNARODNI SKANDAL U PLENKOVIĆEVOJ VLADI: Što skriva ministrica poljoprivrede? ''
» Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama
» Međunarodni simpozij o invazivnim vrstama u zagrebu...
» Raspisan međunarodni konkurs za četnički spomenik u Trebinju
» ''MEĐUNARODNI SKANDAL U PLENKOVIĆEVOJ VLADI: Što skriva ministrica poljoprivrede? ''
Page 1 of 1