F-15 Eagle ili Grippen...pitanje je sad...:)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: F-15 Eagle ili Grippen...pitanje je sad...:)
Nama to definitivno jebeno ne treba. Znate vi koliko kosta odrzavati takav avion, o satu leta da se i ne govori. I jos nesto nema u Europi uopce servis nigdje za te avione. Znaci ili Izrael ili USA na refit. Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti. Sada je doslo do toga da uopce nije vise bitno sta cemo uzeti samo da se nesto napravi. Grippen,polovni F16 bilo sta jebote...samo da gamad ne ukine zrakoplovstvo.
Guest- Guest
Proizvodnja F-16 Fighting Falcon počinje se seliti krajem godine u pogone u Južnoj Karolini, piše Fort Worth Star-Telegram. „Kao dio našeg nastojanja da se napravi mjesta za F-35 na proizvodnim linijama u Fort Worthu, proizvodna linija za F-16 mora biti premještena”, rekao je Ken Ross, glasnogovornik Lockheed Martin Aeronautics za Worth Star- Telegram. „Prostor koji sada koristimo za F-16, koristit će ubuduće F-35.”
Nakon što se isporuči posljednji F-16 koji se proizvodi za Irak, u rujnu će Lockheed početi premještati F-16 proizvodnu liniju svoj pogon u Greenville, S.C. Broj zaposlenika koji rade na F-16 u Fort Worthu je trenutno 200. Očekuje se da će svi prijeći na F-35, izvijestio je list.
Više od 4.500 F-16 je isporučeno kupcima od 1976. godine, a oko 3.600 ih je proizvedeno u Fort Worthu. Lockheed Martin se nada kako će podići godišnju proizvodnju na 160 borbenih zrakoplova F-35 do 2019. Novih narudžbi za F-16 nema.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/lockheed-martin-seli-proizvodni-pogon-za-f-16/
Nakon što se isporuči posljednji F-16 koji se proizvodi za Irak, u rujnu će Lockheed početi premještati F-16 proizvodnu liniju svoj pogon u Greenville, S.C. Broj zaposlenika koji rade na F-16 u Fort Worthu je trenutno 200. Očekuje se da će svi prijeći na F-35, izvijestio je list.
Više od 4.500 F-16 je isporučeno kupcima od 1976. godine, a oko 3.600 ih je proizvedeno u Fort Worthu. Lockheed Martin se nada kako će podići godišnju proizvodnju na 160 borbenih zrakoplova F-35 do 2019. Novih narudžbi za F-16 nema.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/lockheed-martin-seli-proizvodni-pogon-za-f-16/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Sada je doslo do toga da uopce nije vise bitno sta cemo uzeti samo da se nesto napravi. Grippen,polovni F16 bilo sta jebote...samo da gamad ne ukine zrakoplovstvo.
Upravo tako.
Guest- Guest
Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
Eroo wrote:Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
F-15.
Guest- Guest
Eroo wrote:Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
F15
Guest- Guest
Šučin onda mislite osvojit Niš?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
F15
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
s f35 kad malo ostari i kad ga budu rashodovali ameri :DEroo wrote:Šučin onda mislite osvojit Niš?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
F15
Vučić bi sigurno imao primjedbe...ono, što će vam takav avion, koga to mislite napadat i slično.speare_shaker wrote:Eroo wrote:Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
F-15.
2016-07-22
A ne, ja mislim prije V-22 ili A 10...za uši i oči dušu dalo.Leviathan2 wrote:s f35 kad malo ostari i kad ga budu rashodovali ameri :DEroo wrote:Šučin onda mislite osvojit Niš?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Kojo?MaximusDecimusMiridije wrote: Vrhunska je to zvijer od aviona...samo necemo mi to uzeti.
F15
2016-07-22
2016-07-22
al kad malo ostare, u stvari a10 thunderbolt je vec taman, njega bi mogli ameri rashodovat pa par komada sibnut za rvackum srbi bi pregazili bugarsku bjezeci :DEroo wrote:A ne, ja mislim prije V-22 ili A 10...za uši i oči dušu dalo.Leviathan2 wrote:s f35 kad malo ostari i kad ga budu rashodovali ameri :DEroo wrote:Šučin onda mislite osvojit Niš?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:
Kojo?
F15
Ja sam za A 10...evo kad završe posa u Siriji i Iraku, mogu malo i ovdje navratit. Dogovorit ćemo se, ta ljudi smo...Leviathan2 wrote:al kad malo ostare, u stvari a10 thunderbolt je vec taman, njega bi mogli ameri rashodovat pa par komada sibnut za rvackum srbi bi pregazili bugarsku bjezeci :DEroo wrote:A ne, ja mislim prije V-22 ili A 10...za uši i oči dušu dalo.Leviathan2 wrote:s f35 kad malo ostari i kad ga budu rashodovali ameri :DEroo wrote:Šučin onda mislite osvojit Niš?MaximusDecimusMiridije wrote:
F15
2016-07-22
ma samo da rusi ne uvale srbima isto neki rashodovani su24, to isto neka gadna mala zvjerka, oni mig 29 su tak tak, za plasit tice po srbijiEroo wrote:Ja sam za A 10...evo kad završe posa u Siriji i Iraku, mogu malo i ovdje navratit. Dogovorit ćemo se, ta ljudi smo...Leviathan2 wrote:al kad malo ostare, u stvari a10 thunderbolt je vec taman, njega bi mogli ameri rashodovat pa par komada sibnut za rvackum srbi bi pregazili bugarsku bjezeci :DEroo wrote:A ne, ja mislim prije V-22 ili A 10...za uši i oči dušu dalo.Leviathan2 wrote:s f35 kad malo ostari i kad ga budu rashodovali ameri :DEroo wrote:
Šučin onda mislite osvojit Niš?
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Pitanje za Eru?
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Pitanje za Eru?
Page 2 of 2