Sumnja....
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sumnja....
I mene muci sumnja dok putujem vlakom...hoce li crijevo izdrzati da ne pusta neartikulirane zvukove
Moxy wrote:To u onim suicidnim danima?
A životati :D koje pitanje..
Od nerealnog optimista sam postala realni optimist.
U nekom trenu sam osvijestila da je pravovremena akcija najvaznija i da je ljencarenje za mene opasno jer mi stvara frustraciju.
Das ist alles :D
Last edited by venus on Sat 25 Mar - 19:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:I mene muci sumnja dok putujem vlakom...hoce li crijevo izdrzati da ne pusta neartikulirane zvukove
Stisnes toliko dovoljno da ne orgazmiras...xaxaxa
Guest- Guest
Sfinkter ima svoju maximalnu snagu kontrakcije koju prije ili poslije nadvlada intraabdominalni tlak sa eksplozivnom erupcijom čmarne vodevenus wrote:Ziil Los Dii ! wrote:I mene muci sumnja dok putujem vlakom...hoce li crijevo izdrzati da ne pusta neartikulirane zvukove
Stisnes toliko dovoljno da ne orgazmiras...xaxaxa
...
Eto pa baš ti pitaš koja radiš taj posao koji nije samo čista fizika (uljepšavanje) nego i animacija osobe (psihološki) da se ona bolje osjeća.
Ako će je taj tretman i kupljeni proizvodi usrećiti i potaknuti je da se oolje brine o sebi, odlično.
Stojim iza gornje rečenice
Eto pa baš ti pitaš koja radiš taj posao koji nije samo čista fizika (uljepšavanje) nego i animacija osobe (psihološki) da se ona bolje osjeća.
Ako će je taj tretman i kupljeni proizvodi usrećiti i potaknuti je da se oolje brine o sebi, odlično.
Stojim iza gornje rečenice
Guest- Guest
I znam da nekim ženama nema baš pomoći,i da mnoge očekuju čuda...itd.
Naše žene su lijepe ali često površne
Austrijske žene često nisu lijepe ali zato ulažu u druge životne stvari....druge stvari su im bitne....bitnije stvari su im bitne...
Pomaže im da se osjećaju bolje,ako nisu puno u klincu,tj. ako su okrenute sebi a ne da se uspoređuju sa ostalima....
Naše žene su lijepe ali često površne
Austrijske žene često nisu lijepe ali zato ulažu u druge životne stvari....druge stvari su im bitne....bitnije stvari su im bitne...
Pomaže im da se osjećaju bolje,ako nisu puno u klincu,tj. ako su okrenute sebi a ne da se uspoređuju sa ostalima....
Guest- Guest
Kužim :)
Bila sam mlada curka kad me šef poslao odnijeti neke papire u jednu državnu ustanovu.
Žena oko pedesetih, koja me dočekala, je bila meni vrlo lijepa. Čudno, ona nije bila fizički toliko lijepih crta lica koliko je bila uredna, mirisna, kratke srebrne sjajne kose,nokti uredni i nalakirani prozirnim lakom, decentno našminkana, njegovana. Mislim da je to što me fasciniralo stane u riječ-njegovana. Prava dama. To mi je baš ostalo kao vrlo lijepo sjećanje.
Bila sam mlada curka kad me šef poslao odnijeti neke papire u jednu državnu ustanovu.
Žena oko pedesetih, koja me dočekala, je bila meni vrlo lijepa. Čudno, ona nije bila fizički toliko lijepih crta lica koliko je bila uredna, mirisna, kratke srebrne sjajne kose,nokti uredni i nalakirani prozirnim lakom, decentno našminkana, njegovana. Mislim da je to što me fasciniralo stane u riječ-njegovana. Prava dama. To mi je baš ostalo kao vrlo lijepo sjećanje.
Guest- Guest
Tu si u pravu
Sređeno ne znači uvijek i njegovano
Vjeruj mi da me kod nekih 8h žena na povraćanje tjera
Sređeno ne znači uvijek i njegovano
Vjeruj mi da me kod nekih 8h žena na povraćanje tjera
Guest- Guest
Prirodnost postaje rijetkost danas....svi ti celebritiji daju mladim curama fake sliku izgleda i toga što je danas kao lijepo prihvatljivo....žalosno!
Guest- Guest
Zašto roditelji?
Kad se mlada cura počne sređivati, počinje praćenje slavnih make up stylista....ti se možda ne kužiš ali ima ih dosta koji su već lansirali vrlo uspješno svoje linije....huda beauty,operirana,kylie jenner,usta napumpana i tijelo izoperirano....jefree star,transi izoperiran....da ne pričam kako u svakom mac store rade izoperirani transiji....normalna cura u pubertetu teži tome....i ne samo mlada cura,masu običnih žena također....vjeruj mi,nažalost točno znam o čemu govorim....
Kad se mlada cura počne sređivati, počinje praćenje slavnih make up stylista....ti se možda ne kužiš ali ima ih dosta koji su već lansirali vrlo uspješno svoje linije....huda beauty,operirana,kylie jenner,usta napumpana i tijelo izoperirano....jefree star,transi izoperiran....da ne pričam kako u svakom mac store rade izoperirani transiji....normalna cura u pubertetu teži tome....i ne samo mlada cura,masu običnih žena također....vjeruj mi,nažalost točno znam o čemu govorim....
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» CIA sumnja u službenu verziju ubojstva JFK-a
» Kennedy jr. sumnja da mu je oca ubio Sirhan
» Iračani: Ovdje nitko ne sumnja da Amerika podržava IS
» MESIĆ PREMJEŠTEN IZ ZAGREBA? Sumnja se da je napustio Hrvatsku
» Gabriela Zalac sumnja kako joj smjestaju unutar HDZ-a
» Kennedy jr. sumnja da mu je oca ubio Sirhan
» Iračani: Ovdje nitko ne sumnja da Amerika podržava IS
» MESIĆ PREMJEŠTEN IZ ZAGREBA? Sumnja se da je napustio Hrvatsku
» Gabriela Zalac sumnja kako joj smjestaju unutar HDZ-a