CIA sumnja u službenu verziju ubojstva JFK-a
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
CIA sumnja u službenu verziju ubojstva JFK-a
http://www.zerohedge.com/news/2017-08-04/how-cia-came-doubt-official-story-jfk’s-murder
Kermit-
2014-04-17
Re: CIA sumnja u službenu verziju ubojstva JFK-a
Poceli sumLJat, ha?! :D
2014-04-12
Ovi isto nasli "krivca" kao i oni kad je mafija mrknula Ivanu Hodak,pa kud tud pijanduru,koja ne bi pucu mogla niti mirno drzati u ruci...
Guest- Guest
Pogodak snajperom mete u pokretu,jednom u glavu jednom u gornji dio ledja,je ipak vojna obuka,ili specijalisticka bar..
Guest- Guest
http://bujicarijeci.com/2012/09/sumnja-ili-sumlja/maggie13 wrote:Poceli sumLJat, ha?! :D
Kermit-
2014-04-17
Da ne govorim da je jedno 6 ključnih svjedoka umrlo i poginulo u strahovito sumnjivim okolnostima
Kermit-
2014-04-17
sad je zahebancija jos i bolja ;O)asilovski wrote:http://bujicarijeci.com/2012/09/sumnja-ili-sumlja/maggie13 wrote:Poceli sumLJat, ha?! :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vec sto je Osvald bio ubijen,je jasno da nije smio zivjeti i pricati...Mislim,logicki gledano,koji je drugi moguci razlog?? Ne spominjuc te svjedoke..
Ovo me opet podsjeca na "smaknuce" Osame bin Ladena..elitna jedinica Sealsa,upada gdje upada,poroka sve,"zarobljava2 Osamu,odvodi na Nosac,sahranjuju ga vodeno,i poslije odjedared cijeli postrojba gine u padu helića,jel tako bilo??
Ovo me opet podsjeca na "smaknuce" Osame bin Ladena..elitna jedinica Sealsa,upada gdje upada,poroka sve,"zarobljava2 Osamu,odvodi na Nosac,sahranjuju ga vodeno,i poslije odjedared cijeli postrojba gine u padu helića,jel tako bilo??
Guest- Guest
pismejker wrote:vec sto je Osvald bio ubijen,je jasno da nije smio zivjeti i pricati...Mislim,logicki gledano,koji je drugi moguci razlog?? Ne spominjuc te svjedoke..
Dovoljno je pogledati film Olivera Stonea ne ulazeći u literaturu da se vidi kako warenovo izvješće nema veze sa mozgom
Kermit-
2014-04-17
Ne sumnjaju oni nista, oni znaju.
2014-04-12
Znaju da zapravo samo da 10% znamo bili bi prestravljeni...uzmi samo niz programa unutar MKULTRA-emaggie13 wrote:Ne sumnjaju oni nista, oni znaju.
Kermit-
2014-04-17
ne znam sto je sa Snowdenom bilo...Ona kurwa Killarry i Obama su ga stavili na listu za odstrijel i zaduzili Ciju...mozda se promjenom administracije duhonje nabrijani smirili u vezi njega,a opet,vrag nikad ne spava....
Guest- Guest
Pustili du ga vraga samo čekaju
Kermit-
2014-04-17
Ne znamo nista. I ovo sto naslucujujemo samo je prah na povrsini.
Manipulacija na sve moguce nacine.
P.s. Nikoga ne pustaju.
Manipulacija na sve moguce nacine.
P.s. Nikoga ne pustaju.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jahh...gledao sam onaj film,ako ide autenticno,onda je sa curom negdje zapaprio u ilegalu,ali bez mocnog backgrounda,vremenom ce ih naci i slucajnost dogoditi..
Guest- Guest
Pa onda Assange,e taj ih je uboo u guzicu ali ono Globalno..covjek ne smije iz ambasade mrdnuti..
Guest- Guest
na njega je otvoreni lov i bez prikrivanja i bijelih rukavica..
Guest- Guest
oni "sumnjaju" a oni ga i ubili
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik i Džaferović bez Komšića idu u službenu posjetu Turskoj
» Komšić i Bećirović u ponedjeljak putuju u službenu posjetu Kijevu
» Komersant: Putin odbio Vučićevu verziju priznanja Kosova
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
» Komšić i Bećirović u ponedjeljak putuju u službenu posjetu Kijevu
» Komersant: Putin odbio Vučićevu verziju priznanja Kosova
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
Page 1 of 3