vojvoda,škorpijo ioperw požurite...još malo pa nestalo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
vojvoda,škorpijo ioperw požurite...još malo pa nestalo
NA ZAGREBAČKOM Hreliću može se pronaći zaista svašta, no artikl čija se fotografija pojavila u popularnoj Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, zaista se ne viđa često.
Naime, netko je na Hreliću izložio hlače koje su navodno nosili pripadnici Hitlerove mladeži. "Hitlerjugendovci stari gdje ste, Hrelića vas miris prati", napisao je u opisu fotografije član grupe koji je objavio fotografiju neobičnog predmeta.
Naime, netko je na Hreliću izložio hlače koje su navodno nosili pripadnici Hitlerove mladeži. "Hitlerjugendovci stari gdje ste, Hrelića vas miris prati", napisao je u opisu fotografije član grupe koji je objavio fotografiju neobičnog predmeta.
Re: vojvoda,škorpijo ioperw požurite...još malo pa nestalo
brijem da su sva tri pretili da nose ovo..
onda će im biti kao hot panties
Zamisli vojvodu, škorpiju i operwa kako hopšu okolo u pretijesnim kožnim hlačicama.muckodjubre wrote:onda će im biti kao hot panties
Guest- Guest
Sa tregerima i jodlaju ^^Vincent Vega wrote:Zamisli vojvodu, škorpiju i operwa kako hopšu okolo u pretijesnim kožnim hlačicama.muckodjubre wrote:onda će im biti kao hot panties
Hahahaha ja muku mucim da nabacim jos 10 kila, a ovaj mi govori da sam pretil LOL
Europski pretil ili americko pretil ^^scorpion wrote:Hahahaha ja muku mucim da nabacim jos 10 kila, a ovaj mi govori da sam pretil LOL
Stari imam 81kg na 187cm. 5-6 puta tjedno u teretani. Pa sad skuzi kako izgledam
Mislim da bih te od 10 pokušaja 11 puta dobio na ruku.scorpion wrote:Stari imam 81kg na 187cm. 5-6 puta tjedno u teretani. Pa sad skuzi kako izgledam
Guest- Guest
Ne bi. Zato jer sam ljevak i igrali bi lijevom LOLVincent Vega wrote:Mislim da bih te od 10 pokušaja 11 puta dobio na ruku.scorpion wrote:Stari imam 81kg na 187cm. 5-6 puta tjedno u teretani. Pa sad skuzi kako izgledam
Zajebajem se. Pa sta? I ti si sportski tip. A ja svakako ruke ne igram i nisam nikad ni bio dobar u tome
I ja se zajebavam, inače sam dobar u tome, čak sam i osvajao par lokalnih amaterskih turnira. I ja sam tu negdje tvoje visine i dok sam igrao aktivno kilaža mi se kretala od 82 - 85 kg. Sad imam 92, ali mi za veteranski nogomet to nimalo ne smeta, čak naprotiv. Bitno da nema škembe.scorpion wrote:Ne bi. Zato jer sam ljevak i igrali bi lijevom LOLVincent Vega wrote:Mislim da bih te od 10 pokušaja 11 puta dobio na ruku.scorpion wrote:Stari imam 81kg na 187cm. 5-6 puta tjedno u teretani. Pa sad skuzi kako izgledam
Zajebajem se. Pa sta? I ti si sportski tip. A ja svakako ruke ne igram i nisam nikad ni bio dobar u tome
Guest- Guest
Ma ima tu jebenih ozljeda, ne volim to. Al svaka castVincent Vega wrote:I ja se zajebavam, inače sam dobar u tome, čak sam i osvajao par lokalnih amaterskih turnira. I ja sam tu negdje tvoje visine i dok sam igrao aktivno kilaža mi se kretala od 82 - 85 kg. Sad imam 92, ali mi za veteranski nogomet to nimalo ne smeta, čak naprotiv. Bitno da nema škembe.
Toliko ja zelim imat 92-95, ali ne ide. Jel ti vjezbas i dalje kod kuce ili odes u teretanu?
Složio sam si doma kroz par godina malo po malo skoro kompletnu teretanu, uglavnom sve što mi treba. Problem je jedino što zna proći vremena da mi se neda, a kad platiš teretanu onda imaš neku obavezu. Ali trudim se barem dvaput tjedno odvježbat ili ako ništa drugo onda lupat po vreći da se ispušem.scorpion wrote:Ma ima tu jebenih ozljeda, ne volim to. Al svaka castVincent Vega wrote:I ja se zajebavam, inače sam dobar u tome, čak sam i osvajao par lokalnih amaterskih turnira. I ja sam tu negdje tvoje visine i dok sam igrao aktivno kilaža mi se kretala od 82 - 85 kg. Sad imam 92, ali mi za veteranski nogomet to nimalo ne smeta, čak naprotiv. Bitno da nema škembe.
Toliko ja zelim imat 92-95, ali ne ide. Jel ti vjezbas i dalje kod kuce ili odes u teretanu?
Guest- Guest
e ja bi ti rado dao svojih 10kg viška pa da budemo zadovoljni obojica hahahscorpion wrote:Hahahaha ja muku mucim da nabacim jos 10 kila, a ovaj mi govori da sam pretil LOL
inače iste smo visine točno u cent, koja slučajnost
skripar-
2015-08-09
Pa nije baš. Ima nas više. Ja idem svakih 6 mjeseci na pregled za nogomet i nikad me isto ne izmjere. Prije dve godine me sestra mjeri na pregledu i izmjeri 189 pa kad je vidjela u kompjuteru prethodnu mjeru kaže mi...opa, vi ste opet počeli rasti. Glupača, ja se već usro da nešto ne valja.skripar wrote:e ja bi ti rado dao svojih 10kg viška pa da budemo zadovoljni obojica hahahscorpion wrote:Hahahaha ja muku mucim da nabacim jos 10 kila, a ovaj mi govori da sam pretil LOL
Guest- Guest
Svaka cast To je i meni zelja. Zelim imat svoju teretanicu. Ja imam zelje i motivacije i viska, sad ne znam hoce li me drzat o u tvojim godinama. Nadam se da hoceVincent Vega wrote:Složio sam si doma kroz par godina malo po malo skoro kompletnu teretanu, uglavnom sve što mi treba. Problem je jedino što zna proći vremena da mi se neda, a kad platiš teretanu onda imaš neku obavezu. Ali trudim se barem dvaput tjedno odvježbat ili ako ništa drugo onda lupat po vreći da se ispušem.
Al nekad je dobro malo promjenit mjesto treniranja:;):
E da bar to moze. Razmisljao sam o takvim stvarima puno putaskripar wrote:e ja bi ti rado dao svojih 10kg viška pa da budemo zadovoljni obojica hahahscorpion wrote:Hahahaha ja muku mucim da nabacim jos 10 kila, a ovaj mi govori da sam pretil LOL
scorpion wrote:Ma ima tu jebenih ozljeda, ne volim to. Al svaka castVincent Vega wrote:I ja se zajebavam, inače sam dobar u tome, čak sam i osvajao par lokalnih amaterskih turnira. I ja sam tu negdje tvoje visine i dok sam igrao aktivno kilaža mi se kretala od 82 - 85 kg. Sad imam 92, ali mi za veteranski nogomet to nimalo ne smeta, čak naprotiv. Bitno da nema škembe.
Koji kurac će ti kile? Samo ćeš tromiji postati bez obzira na vježbanje...Budi sretan dok ti metabolizam brzo radi...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Još malo pa nestalo
» Još malo pa nestalo,kuna odlazi na deponij
» Nafte sve manje, još malo pa nestalo, ode cijena u nebo
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» vojvoda rip
» Još malo pa nestalo,kuna odlazi na deponij
» Nafte sve manje, još malo pa nestalo, ode cijena u nebo
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» vojvoda rip
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3