Todorićeva kćer u Međugorju moli Gospu za spas tatine tvrtke
Page 1 of 1
Todorićeva kćer u Međugorju moli Gospu za spas tatine tvrtke
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-iva-balent-se-moli-u-medjugorju-dok-ivica-todoric-gubi-kontrolu-nad-agrokorom/957857.aspx
IVA BALENT, direktorica marketinga Agrokora i kćer vlasnika koncerna Ivice Todorića, turbulentan vikend u kojem je najavljeno da upravljanje kompanijom preuzimaju Rusi, provela je u Međugorju.
Fotografije Ive Balent pronašli smo na međugorskim portalima, kamera ju je uhvatila u trenutku zajedničke molitve s poznatom vidjelicom Mirjanom Dragičević, koja tvrdi da joj se Gospa ukazala još dok je imala 15 godina.
"Moja želja je da vaša srca budu ispunjena mirom, da vam duše budu čiste. Djeco moja, ja znam da ste žedni utjehe, nade, zaštite", navodno su riječi koje je Gospa preko vidjelice uputila prisutnima.
U subotu je podsjetimo, ruski bankar Maxim Poletajev priznao da žele preuzeti upravljanje Agrokorom koji im je dužan oko 1,3 milijardi eura. Dan kasnije, Agrokor je objavio da s vjerovnicima raspravlja o novom poslovnom modelu. Dug bankama i investitorima iznosi oko 26 milijardi kuna, dok je dobavljačima dužan oko 17 milijardi kuna.
Po svemu sudeći, obitelj Todorić ostat će i bez vlasništva nad kompanijom, Rusi su najavili da će tražiti nove investitore za dijelove koncerna.
IVA BALENT, direktorica marketinga Agrokora i kćer vlasnika koncerna Ivice Todorića, turbulentan vikend u kojem je najavljeno da upravljanje kompanijom preuzimaju Rusi, provela je u Međugorju.
Fotografije Ive Balent pronašli smo na međugorskim portalima, kamera ju je uhvatila u trenutku zajedničke molitve s poznatom vidjelicom Mirjanom Dragičević, koja tvrdi da joj se Gospa ukazala još dok je imala 15 godina.
"Moja želja je da vaša srca budu ispunjena mirom, da vam duše budu čiste. Djeco moja, ja znam da ste žedni utjehe, nade, zaštite", navodno su riječi koje je Gospa preko vidjelice uputila prisutnima.
U subotu je podsjetimo, ruski bankar Maxim Poletajev priznao da žele preuzeti upravljanje Agrokorom koji im je dužan oko 1,3 milijardi eura. Dan kasnije, Agrokor je objavio da s vjerovnicima raspravlja o novom poslovnom modelu. Dug bankama i investitorima iznosi oko 26 milijardi kuna, dok je dobavljačima dužan oko 17 milijardi kuna.
Po svemu sudeći, obitelj Todorić ostat će i bez vlasništva nad kompanijom, Rusi su najavili da će tražiti nove investitore za dijelove koncerna.
Guest- Guest
Re: Todorićeva kćer u Međugorju moli Gospu za spas tatine tvrtke
kakav narod takva i elita
Guest- Guest
0:07 počinje golemi ruski golden showerdeda wrote:
Kermit-
2014-04-17
ajme ima i video , sjajno
koja naslada
koja naslada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
samo se vi zajebajite, gospa nas je već spašavala od turskih osvajača...
evo, izvozni proizvod, Vickina 'viđenja' u Nazaretu, Betlehemu, Getsemanu...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
bogtejebo,a mi se smijemo nigerima i njiovom voodu.a vidi ovih zaludjenih pajsera kru ti ebem...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:bogtejebo,a mi se smijemo nigerima i njiovom voodu.a vidi ovih zaludjenih pajsera kru ti ebem...
Guest- Guest
Similar topics
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» Istina o Međugorju
» Vjerovao sam u vladajuće kao u Gospu
» Todorićeva porezna reforma
» KATOLICI DANAS SLAVE VELIKU GOSPU
» Istina o Međugorju
» Vjerovao sam u vladajuće kao u Gospu
» Todorićeva porezna reforma
» KATOLICI DANAS SLAVE VELIKU GOSPU
Page 1 of 1