superveber
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: superveber
jedino nismo radili pizdarije u saloonu. oni su imali prave zastitare.
jednom smo u lapu napravili "tulum" pa nas milicija otpeljala u petrinjsku.
ali i oni su stradali
jednom smo u lapu napravili "tulum" pa nas milicija otpeljala u petrinjsku.
ali i oni su stradali
2014-12-30
veber wrote:nemrem ni na guglu naci kak' se zvao.
a bio je krmak poveci.
mafijaš je bil u reštu je odapel herc ga je klopil
mislim da ga je secer zatukao.
u tomatu si mogao dobit hors i koku. i travuljina se mogla dobit.
2014-12-30
Leviathan2 wrote:da je vrijedio zapamtio bi ga, :D
a bernardu pamtis a :P
veber wrote:mislim da ga je secer zatukao.
je pa nije tolku lovu natukal na pici
pica?marcellus wrote:veber wrote:mislim da ga je secer zatukao.
kaj je to bila picerija?
2014-12-30
ja imam prijatelja koji ima 72 godine i sad ide na svjetske veteranske igre gdje će boksati 5 rundi po 2 minute sa dečkima koji imaju 38-50 godina, tak da svašta ljudi mogu i čovjek bi se kod pojedinaca zeznuo na prvi pogled...maggie13 wrote:Kako moze to sve izvest s tolikim stomakom?! :D
2015-08-08
veber wrote:pica?marcellus wrote:veber wrote:mislim da ga je secer zatukao.
kaj je to bila picerija?
da tomato je bila picerija, službeno
istina, postoje razne fizicke (kao i ostale) posebnosti..kao sto i elasticnost nema veze s tezinom, osim ako nije ekstremna.michaellcmacha wrote:ja imam prijatelja koji ima 72 godine i sad ide na svjetske veteranske igre gdje će boksati 5 rundi po 2 minute sa dečkima koji imaju 38-50 godina, tak da svašta ljudi mogu i čovjek bi se kod pojedinaca zeznuo na prvi pogled...maggie13 wrote:Kako moze to sve izvest s tolikim stomakom?! :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jebote. istina. malo surfao pa veli picerija s tradicijom.
dvojka je bila super.
dvojka je bila super.
2014-12-30
stvar treninga.maggie13 wrote:istina, postoje razne fizicke (kao i ostale) posebnosti..kao sto i elasticnost nema veze s tezinom, osim ako nije ekstremna.michaellcmacha wrote:ja imam prijatelja koji ima 72 godine i sad ide na svjetske veteranske igre gdje će boksati 5 rundi po 2 minute sa dečkima koji imaju 38-50 godina, tak da svašta ljudi mogu i čovjek bi se kod pojedinaca zeznuo na prvi pogled...maggie13 wrote:Kako moze to sve izvest s tolikim stomakom?! :D
2014-12-30
pa da evo i ja skroz popizdio i donio odluku da razjebem ovo svoje sjebano stanje...veber wrote:stvar treninga.maggie13 wrote:istina, postoje razne fizicke (kao i ostale) posebnosti..kao sto i elasticnost nema veze s tezinom, osim ako nije ekstremna.michaellcmacha wrote:ja imam prijatelja koji ima 72 godine i sad ide na svjetske veteranske igre gdje će boksati 5 rundi po 2 minute sa dečkima koji imaju 38-50 godina, tak da svašta ljudi mogu i čovjek bi se kod pojedinaca zeznuo na prvi pogled...maggie13 wrote:Kako moze to sve izvest s tolikim stomakom?! :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i genetskih predispozicija.veber wrote:stvar treninga.maggie13 wrote:istina, postoje razne fizicke (kao i ostale) posebnosti..kao sto i elasticnost nema veze s tezinom, osim ako nije ekstremna.michaellcmacha wrote:ja imam prijatelja koji ima 72 godine i sad ide na svjetske veteranske igre gdje će boksati 5 rundi po 2 minute sa dečkima koji imaju 38-50 godina, tak da svašta ljudi mogu i čovjek bi se kod pojedinaca zeznuo na prvi pogled...maggie13 wrote:Kako moze to sve izvest s tolikim stomakom?! :D
2014-04-12
dobra odlukamichaellcmacha wrote:pa da evo i ja skroz popizdio i donio odluku da razjebem ovo svoje sjebano stanje...veber wrote:stvar treninga.maggie13 wrote:istina, postoje razne fizicke (kao i ostale) posebnosti..kao sto i elasticnost nema veze s tezinom, osim ako nije ekstremna.michaellcmacha wrote:ja imam prijatelja koji ima 72 godine i sad ide na svjetske veteranske igre gdje će boksati 5 rundi po 2 minute sa dečkima koji imaju 38-50 godina, tak da svašta ljudi mogu i čovjek bi se kod pojedinaca zeznuo na prvi pogled...maggie13 wrote:Kako moze to sve izvest s tolikim stomakom?! :D
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4