superveber
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: superveber
svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.mislim,onda radje bit antisportski talent ali ugodan oku..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa dobro, to što on izvodi je neka blaža kombinacija parkoura i borilačkih vještina, iako je spretniji i brži nego što bi se očekivalomarcellus wrote:ovaj na videu ne bu niš polomil, salo amortizira udarce
i simpatičan je, kao nabrijani medvjedić
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
2015-10-28
Neve wrote:pa dobro, to što on izvodi je neka blaža kombinacija parkoura i borilačkih vještina, iako je spretniji i brži nego što bi se očekivalomarcellus wrote:ovaj na videu ne bu niš polomil, salo amortizira udarce
pa zato i piše kung fu panda
a ne znam meni je super lik, makar ja nemam škembu
(ali nisam ni pretjerano gibak... )
max123 wrote:zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
zajebo bi se žene se često više pale na duh i stav nego na izgled, a ovaj lik ima duha...
svetoje da ti vidi guzu, najebo bimarcellus wrote:Neve wrote:pa dobro, to što on izvodi je neka blaža kombinacija parkoura i borilačkih vještina, iako je spretniji i brži nego što bi se očekivalomarcellus wrote:ovaj na videu ne bu niš polomil, salo amortizira udarce
pa zato i piše kung fu panda
a ne znam meni je super lik, makar ja nemam škembu
(ali nisam ni pretjerano gibak... )
2014-12-30
ziher,al samo ako cemo se lagat.jedino ako se duh i stav da pretocit u dolare i evre...marcellus wrote:max123 wrote:zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
zajebo bi se žene se često više pale na duh i stav nego na izgled, a ovaj lik ima duha...
2015-10-28
ništa više...mora biti halbe-halbemarcellus wrote:max123 wrote:zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
Guest- Guest
to sponze...normalne bas i nemax123 wrote:ziher,al samo ako cemo se lagat.jedino ako se duh i stav da pretocit u dolare i evre...marcellus wrote:max123 wrote:zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
Guest- Guest
genau,bogat-zgodan.sta zna balavac...Noor wrote:ništa više...mora biti halbe-halbemarcellus wrote:max123 wrote:zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.max123 wrote:svaka cast majstoru.ali brate vidi na sta covik lici.
2015-10-28
veber-
2014-12-30
kamerad,jel te to zena ostavila?veber wrote:debela se mam popalila na moju guzu, k'o i svetoje.
2015-10-28
veber-
2014-12-30
točno da genau :Pmax123 wrote:genau,bogat-zgodan.sta zna balavac...Noor wrote:ništa više...mora biti halbe-halbemarcellus wrote:max123 wrote:zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..RayMabus wrote:
Pa malo baca na mješalicu za beton koja se vrti.
pametan, zgodan, duhovit :)
srebro u kosi, zlato u džepu i željezo u hlačama ...
Guest- Guest
proslu srijedu sam vidjela jednu...best everveber wrote:debela se mam popalila na moju guzu, k'o i svetoje.
Guest- Guest
prvo i trece se pobijaju ;DNoor wrote:točno da genau :Pmax123 wrote:genau,bogat-zgodan.sta zna balavac...Noor wrote:ništa više...mora biti halbe-halbemarcellus wrote:max123 wrote:
zao mi ga u pm.potrudio se maksimalno.al bojim se opet ce suva kurca ostat.nije vizualan i zdrao..
2014-04-12
Haha...malo sutra ;)))maggie13 wrote:prvo i trece se pobijaju ;DNoor wrote:točno da genau :Pmax123 wrote:genau,bogat-zgodan.sta zna balavac...Noor wrote:ništa više...mora biti halbe-halbemarcezllus wrote:
Guest- Guest
srebro i zeljezo ne ide zajedno ;PNoor wrote:Haha...malo sutra ;)))maggie13 wrote:prvo i trece se pobijaju ;DNoor wrote:točno da genau :Pmax123 wrote:genau,bogat-zgodan.sta zna balavac...Noor wrote:
ništa više...mora biti halbe-halbe
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
bolja od moje???Noor wrote:proslu srijedu sam vidjela jednu...best everveber wrote:debela se mam popalila na moju guzu, k'o i svetoje.
2014-12-30
kad je netko pametan,zgodan i duhovit taj zna i kako si zaradit "pristojnu" svotu novca(mogucnosti) ,100%...;)Noor wrote:
točno da genau :P
2015-10-28
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4