Nova zabava u Francuskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nova zabava u Francuskoj
New Muslim game In France - Hitting strange women for no reason
Extremist Muslim immigrants are destroying France!
This is how they play in the streets of France, Muslim immigrants beating strange women for no reason.
The Islamization of France must be stopped!
Share this video!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Nova zabava u Francuskoj
U pravu su. Te emanicpirane triba gazit.
Samo tako nastavite.
Samo tako nastavite.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neka im presidne. Ja samo tvrdim da su u pravu. To je emanicpirano smece. Samo lupaj.
2014-04-11
U stvari,i neka im se ovo dogadja,,zene trebaju nauciti neke stvari o islamu,..
Guest- Guest
Aj ne seri.
Da ti mater tako udri ili sestru, ženu,
bili isto govorio.
bili isto govorio.
2014-04-20
Dresiraju ih .....i u pravu su.
Štaš ti odat okolo i mislit da si nedodirljiva.
PLJAS PLJAS PLESKA.
NOGA U GUZICU.
AJ DIMI.
Štaš ti odat okolo i mislit da si nedodirljiva.
PLJAS PLJAS PLESKA.
NOGA U GUZICU.
AJ DIMI.
2014-04-11
Prije svega,moja mater,sestra ili bilo tko ne bi skandirao za dolazak Khozoepa tamo gdje zive..Promasio si poantu,Francuskinje su full za arape i ostale islamiste vec dug niz godina,i podrzavaju dolazak njih,odlaze u islamske fukoebine se poebati preko ljetovanja i ostalo...Yehudi wrote:Aj ne seri.
bili isto govorio.
Guest- Guest
Ne zaboravimo i da su Francuskinje zapocele feministicku revoluciju i uvele emanicpaciju.
Neka ih mlate. SAMO UDRI.
IMA BOGA.
IMA BOGA.
2014-04-11
jasno,poanta svega...sad budu upoznale i drugu stranu islama ne samo onu pojebljivu..RayMabus wrote:Ne zaboravimo i da su Francuskinje zapocele feministicku revoluciju i uvele emanicpaciju.
IMA BOGA.
Guest- Guest
Simone de Beauvoir (Pariz, 9. siječnja 1908. - Pariz, 14. travnja 1986.), francuska književnica i filozofkinja.
Svojim zalaganjem za emancipaciju žene i nekonformističkim duhom zauzela je istaknuto mjesto u francuskom egzistencijalizmu ljevičarske orijentacije. Njezini filozofski eseji nastali su pod znatnim utjecajem Sartrovih shvaćanja, kojem je bila životna suputnica, ali se u svojim uspomenama, putopisima i romanima predstavila kao nepristran, hladni promatrač i moralno angažirani sudionik u društvenim i političkim zbivanjima svoga vremena. Među svjedočanstvima i autobiografskim zapisima Simone de Beauvoir ističu se "Uspomene dobro odgojene djevojke" i kraći roman "Veoma blaga smrt" u kojem je krajnje realistički prikazala posljednje trenutke u životu svoje majke.
---
Žena koja je dovela feminizam u latinsku AMeriku ......ma treba in jebat mater.
Svojim zalaganjem za emancipaciju žene i nekonformističkim duhom zauzela je istaknuto mjesto u francuskom egzistencijalizmu ljevičarske orijentacije. Njezini filozofski eseji nastali su pod znatnim utjecajem Sartrovih shvaćanja, kojem je bila životna suputnica, ali se u svojim uspomenama, putopisima i romanima predstavila kao nepristran, hladni promatrač i moralno angažirani sudionik u društvenim i političkim zbivanjima svoga vremena. Među svjedočanstvima i autobiografskim zapisima Simone de Beauvoir ističu se "Uspomene dobro odgojene djevojke" i kraći roman "Veoma blaga smrt" u kojem je krajnje realistički prikazala posljednje trenutke u životu svoje majke.
---
Žena koja je dovela feminizam u latinsku AMeriku ......ma treba in jebat mater.
2014-04-11
Mi smo evropljani kuac na biciklu ....ono neka taktika u fino amo tamo ....ove postale bahate , niko mi ništa ne može .....normalno
Ovi pleska na ulici ...noga u guzicu .....ova nesmi od straja odat ulicom ....MRŠ JEBEN TI MATER U USTA.
Ovi pleska na ulici ...noga u guzicu .....ova nesmi od straja odat ulicom ....MRŠ JEBEN TI MATER U USTA.
2014-04-11
bogomdani wrote:Prije svega,moja mater,sestra ili bilo tko ne bi skandirao za dolazak Khozoepa tamo gdje zive..Promasio si poantu,Francuskinje su full za arape i ostale islamiste vec dug niz godina,i podrzavaju dolazak njih,odlaze u islamske fukoebine se poebati preko ljetovanja i ostalo...Yehudi wrote:Aj ne seri.
bili isto govorio.
Komentar je bio upućen longiju ali si ti uletio sa komentarom.
Inače da, kolateralna šteta su tih par ženskih i muških.
Tako se najbolje uči o islamu.
Siguran budi da niti oni niti njihove obitelji i šira rodbina
više neće biti za uvoz islamista.
2014-04-20
upravo tako..nazalost,no opet zaliti egocentricne hedoniste kad tu i tamo stradaju,opet su sami kao drustvo i pojedinci krivi..Yehudi wrote:bogomdani wrote:Prije svega,moja mater,sestra ili bilo tko ne bi skandirao za dolazak Khozoepa tamo gdje zive..Promasio si poantu,Francuskinje su full za arape i ostale islamiste vec dug niz godina,i podrzavaju dolazak njih,odlaze u islamske fukoebine se poebati preko ljetovanja i ostalo...Yehudi wrote:Aj ne seri.
bili isto govorio.
Komentar je bio upućen longiju ali si ti uletio sa komentarom.
Inače da, kolateralna šteta su tih par ženskih i muških.
Tako se najbolje uči o islamu.
Siguran budi da niti oni niti njihove obitelji i šira rodbina
više neće biti za uvoz islamista.
Guest- Guest
Ja mislim da ce tako naucit koliko ih evropski muškarci u osnovi puštaju.
Nezahvalne tuke.
Daš im prst one ti okinu cilu ruku.
IMAJU PRAVO MUSLIMANI ŠTA IH BUBAJU.
POTPUNO OPRAVDANO.
Nezahvalne tuke.
POTPUNO OPRAVDANO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja mislim da ce tako naucit koliko ih evropski muškarci u osnovi puštaju.
Nezahvalne tuke.
POTPUNO OPRAVDANO.
Ebi ga..dok ne upoznas Zlo,ne znas sto je Dobro,tako i europske razmazene damice..
Guest- Guest
Sharia za Francusku.
Tko im jebe malter bahatu.
Jedina karakteristika preko koje nemogu prec.
Tko im jebe malter bahatu.
Jedina karakteristika preko koje nemogu prec.
2014-04-11
NAUCIT CETE SE VI PONIZNOSTI JA VAM KAŽEM.
2014-04-11
ooo to ce itekako nauciti i onda ponovno nauciti cijeniti Europljane..
Guest- Guest
Neće. Molit će za uspostavu novog svjetskog poretka.RayMabus wrote:NAUCIT CETE SE VI PONIZNOSTI JA VAM KAŽEM.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Okultna zabava u Rijeci
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Nova crkva u minusu: Nema je tko platiti, čekaju se donacije Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/news/nova-crkva-u-minusu-nema-je-tko-platiti-cekaju-se-donacije-431837 - 24sata.hr
» Nova Vlada
» Nova vlada
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Nova crkva u minusu: Nema je tko platiti, čekaju se donacije Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/news/nova-crkva-u-minusu-nema-je-tko-platiti-cekaju-se-donacije-431837 - 24sata.hr
» Nova Vlada
» Nova vlada
Page 1 of 2