Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
kakve veze mirovine imaju sa snimanjem filmova... ....koje ti usporedbe nađes...proslo je vrijeme kad je drzava 100% financirala film...drzava moze financirat samo onaj film za koji smatra da moze biti od drzavnog interesa....mada i to ne bi bilo u redu..ali ajde...jedan film u deset godina..se moze isfinanciratidebotoijusto wrote:ono izgovori tipa 'pa nema se love ako drzava ne uskoci kako cemo snimat filmove i kako cu ja raditi kao reditelj ili glumiti'...ja bi odgovorio...jbg drugovi danas je trzisna ekonomija a ne socijalizam i bivsa juga..
jbg. drugovi danas je trzisna ekonomija a ne soc. i bivsa YU , tko nije uplacivao u mirovinski nema mirovine
kako ti se svidjaju ove jabuke ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
Sereš. EVo ti filmova poput Karaule, Turneje... Odlični filmovi sa odličnim režiserima i glumcima.vuksadinare wrote:vecim dijelom ne valjaju...a plus dobrim dijelom sluze za pranje novca..i da netalentiranim rediteljima i glumcima daju nesto novca da ne skapaju do gladi..a koji misle da su 'velicine'..a ispod casti im glumiti ili rezirat sapunicedzango wrote:Srećom te niko ništa i ne pita. Nije stvar u tome čiji su filmovi već u tome da li valjaju ili ne.vuksadinare wrote:...to sto je netko subvencirao f'regionske' filmove ne zanci da se tim slazem....dzango wrote:Šta se onda kurčiš kada ne znaš da letiš? Nema većih stipsi od vas. Kakvi kurac Slovenci.vuksadinare wrote:
...nisam gledao...
Izvrsna ideja! Koliko si uplaćival, toliko dobiješ. Ako postoje kategorije koje zaslužuju posebnu skrb, npr. nesposobni za rad, nek ide iz državnoga proračuna. Iz Fonda lova samo onima koji su ulagali i koliko su ulagali.debotoijusto wrote:ono izgovori tipa 'pa nema se love ako drzava ne uskoci kako cemo snimat filmove i kako cu ja raditi kao reditelj ili glumiti'...ja bi odgovorio...jbg drugovi danas je trzisna ekonomija a ne socijalizam i bivsa juga..
jbg. drugovi danas je trzisna ekonomija a ne soc. i bivsa YU , tko nije uplacivao u mirovinski nema mirovine
ali ča i ot film, ako je suditi po dvo mandata stipe mesića, bi bi o aleksandri zec. to je državni interes.vuksadinare wrote:kakve veze mirovine imaju sa snimanjem filmova... ....koje ti usporedbe nađes...proslo je vrijeme kad je drzava 100% financirala film...drzava moze financirat samo onaj film za koji smatra da moze biti od drzavnog interesa....mada i to ne bi bilo u redu..ali ajde...jedan film u deset godina..se moze isfinanciratidebotoijusto wrote:ono izgovori tipa 'pa nema se love ako drzava ne uskoci kako cemo snimat filmove i kako cu ja raditi kao reditelj ili glumiti'...ja bi odgovorio...jbg drugovi danas je trzisna ekonomija a ne socijalizam i bivsa juga..
2014-04-16
¸vuksadinare wrote:kakve veze mirovine imaju sa snimanjem filmova... ....koje ti usporedbe nađes...proslo je vrijeme kad je drzava 100% financirala film...drzava moze financirat samo onaj film za koji smatra da moze biti od drzavnog interesa....mada i to ne bi bilo u redu..ali ajde...jedan film u deset godina..se moze isfinanciratidebotoijusto wrote:ono izgovori tipa 'pa nema se love ako drzava ne uskoci kako cemo snimat filmove i kako cu ja raditi kao reditelj ili glumiti'...ja bi odgovorio...jbg drugovi danas je trzisna ekonomija a ne socijalizam i bivsa juga..
ista stvar , drzava to financira , ti bi ukinuo HAVC a ja recimo neuplacivane mirovine ( ili sport crkvu...svejedno ) nije vise komunizam
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..ili 'stipe brani sarajevo'aben wrote:ali ča i ot film, ako je suditi po dvo mandata stipe mesića, bi bi o aleksandri zec. to je državni interes.vuksadinare wrote:kakve veze mirovine imaju sa snimanjem filmova... ....koje ti usporedbe nađes...proslo je vrijeme kad je drzava 100% financirala film...drzava moze financirat samo onaj film za koji smatra da moze biti od drzavnog interesa....mada i to ne bi bilo u redu..ali ajde...jedan film u deset godina..se moze isfinanciratidebotoijusto wrote:ono izgovori tipa 'pa nema se love ako drzava ne uskoci kako cemo snimat filmove i kako cu ja raditi kao reditelj ili glumiti'...ja bi odgovorio...jbg drugovi danas je trzisna ekonomija a ne socijalizam i bivsa juga..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
je li ti redu da se nojdete na polak, pa da se ukine oboje?debotoijusto wrote:¸vuksadinare wrote:kakve veze mirovine imaju sa snimanjem filmova... ....koje ti usporedbe nađes...proslo je vrijeme kad je drzava 100% financirala film...drzava moze financirat samo onaj film za koji smatra da moze biti od drzavnog interesa....mada i to ne bi bilo u redu..ali ajde...jedan film u deset godina..se moze isfinanciratidebotoijusto wrote:ono izgovori tipa 'pa nema se love ako drzava ne uskoci kako cemo snimat filmove i kako cu ja raditi kao reditelj ili glumiti'...ja bi odgovorio...jbg drugovi danas je trzisna ekonomija a ne socijalizam i bivsa juga..
ista stvar , drzava to financira , ti bi ukinuo HAVC a ja recimo neuplacivane mirovine ( ili sport crkvu...svejedno ) nije vise komunizam
2014-04-16
Regoč wrote:Zato i treba napraviti rez. Svi koji imaju ikakavu "regionsku" mrlju, trebaju izgubiti svaki pristup hrvatskomu novcu. Bilo kao glumci, redatelji, producenti...
ja hoću Hasanbegovića za ministra... jako ga volim... za dom spremni
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NEVJEROJATNO!Mesic i Kosorica osnivaci 'Podgorickog kluba' tj kluba bivsih sefova drzava nastalih raspadom Jugoslavije
» HRIBAR I HAVC SE ŽURE OBJAVITI NOVE REZULTATE I UZETI MILIJUNE
» Crnogorski knjizevnik Popovic:'Raspadom Jugoslavije,SPC je ostala jedina pansrpska struktura van granica Srbije'
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
» HRIBAR I HAVC SE ŽURE OBJAVITI NOVE REZULTATE I UZETI MILIJUNE
» Crnogorski knjizevnik Popovic:'Raspadom Jugoslavije,SPC je ostala jedina pansrpska struktura van granica Srbije'
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
Page 3 of 3