Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-hribar-za-srpske-novine-hrvatsku-zarazio-fasistoidni-grip-79792/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
o pizdo pokvarena....mojim novcem si financirao srpske,bosanske,makedonske filmove..tko ti je dao pravo da to radis?...financiraj privatnim novcem..a ne drzavnim..tkote ovlastio za to?...
2015-09-08
Re: Hribar(uz sve druge nebuloze) ipak priznao da HAVC financira(o) filmove država nastalih raspadom Jugoslavije
Hrvatsku kulturu treba reorganizirati iz koriena.
....to ti ovako...ide...nema srbin love za snimat film...pita kome da se obrati za financiranje..odgovore mu kolege..'obrati se onim budlama iz hrvatskog HAVC-a..prodaj im foru kao kako su ti braca..da si jugonostalgican.....da komece pomoc nego 'brat bratu''..i slicno...i naravno i opve jugonostalgicne ludonje ovdje padaju na to...na kraju srbi,makedonci,bosanci poberu vrhnje...i slatko se smiju iza leđa..'jesmo ih zedbne preko vode preveli'Regoč wrote:Hrvatsku kulturu treba reorganizirati iz koriena.
2015-09-08
...i onda slag na tortu..kad ove budaletine iz hrvatske isfinanciraju njihoev filmove..ti isti ih poslaju u picku materinu i da se vratu odakle su dosli..slucaj zbanicka...kod milanovica...i jos nekolicina..i ovi mazohisti iz havc-a ih i dalje financirali i financiraju..
2015-09-08
Zato i treba napraviti rez. Svi koji imaju ikakavu "regionsku" mrlju, trebaju izgubiti svaki pristup hrvatskomu novcu. Bilo kao glumci, redatelji, producenti...
ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2014-04-16
Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
dokaz ti je zbanicka...hr joj sufinacira filmove a ona premijeru te drzave koja joj sufinancira kaze..'marš odakle si dosao'..ali nije nadodala nemoj me vise financirati...eto jedan od niz razlogaaben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2015-09-08
meni nisu, tebi jesu. hrbar moji šoldi doje srbima jer mi nisu neprijateljski norod, a tvoji šoldi doje hrvatskin umjetnicima.Regoč wrote:Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2014-04-16
...kako ono kaze jastreb simptomi odrezane noge...Regoč wrote:Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2015-09-08
žbanićki premijer ni do nišće. hribar joj je do. ona ni obavezna polagati račune premijeru. premijer ni vlosnik havca.vuksadinare wrote:dokaz ti je zbanicka...hr joj sufinacira filmove a ona premijeru te drzave koja joj sufinancira kaze..'marš odakle si dosao'..ali nije nadodala nemoj me vise financirati...eto jedan od niz razlogaaben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2014-04-16
...ali novci jesu drzavni a sef drzave je premijeraben wrote:žbanićki premijer ni do nišće. hribar joj je do. ona ni obavezna polagati račune premijeru. premijer ni vlosnik havca.vuksadinare wrote:dokaz ti je zbanicka...hr joj sufinacira filmove a ona premijeru te drzave koja joj sufinancira kaze..'marš odakle si dosao'..ali nije nadodala nemoj me vise financirati...eto jedan od niz razlogaaben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2015-09-08
koliko je srbija sufinancirala hr filmova?....aben wrote:meni nisu, tebi jesu. hrbar moji šoldi doje srbima jer mi nisu neprijateljski norod, a tvoji šoldi doje hrvatskin umjetnicima.Regoč wrote:Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
2015-09-08
nisu državni nego javni.vuksadinare wrote:...ali novci jesu drzavni a sef drzave je premijeraben wrote:žbanićki premijer ni do nišće. hribar joj je do. ona ni obavezna polagati račune premijeru. premijer ni vlosnik havca.vuksadinare wrote:dokaz ti je zbanicka...hr joj sufinacira filmove a ona premijeru te drzave koja joj sufinancira kaze..'marš odakle si dosao'..ali nije nadodala nemoj me vise financirati...eto jedan od niz razlogaaben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
mi ko politička zajednica želimo davati svoj dinar našoj agenciji koja će nojbolje odlučiti ča je dobro za nos. činjenica je da ti i regoč dojete šold...zapravi, i ti i regoč ne dojete šoldi za havc jer ste uhljebi, a uhljebi ne ploćaju porez..
ali, nevertheless, recimo da ste zapravo zaposleni, vaši šoldi bi išli umjetnicima koje vi podržavate, a moji šoldi ke in jo dojen idu umjetnicima ki su više meni po volji. i to je sve. ne morete vi trožiti od mene da dojen šolde i da hribar nika ne financiro onoga koga jo želin da financiro.
2014-04-16
ne zun,vuksadinare wrote:koliko je srbija sufinancirala hr filmova?....aben wrote:meni nisu, tebi jesu. hrbar moji šoldi doje srbima jer mi nisu neprijateljski norod, a tvoji šoldi doje hrvatskin umjetnicima.Regoč wrote:Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
ali to ni moja stvor, jo ne punin srbski proračun.
2014-04-16
znaci ti zelis fincirati oslobođenje skoplja..ili zasto je begradsko kino zvezda prazno...ok...aben wrote:nisu državni nego javni.vuksadinare wrote:...ali novci jesu drzavni a sef drzave je premijeraben wrote:žbanićki premijer ni do nišće. hribar joj je do. ona ni obavezna polagati račune premijeru. premijer ni vlosnik havca.vuksadinare wrote:dokaz ti je zbanicka...hr joj sufinacira filmove a ona premijeru te drzave koja joj sufinancira kaze..'marš odakle si dosao'..ali nije nadodala nemoj me vise financirati...eto jedan od niz razlogaaben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
mi ko politička zajednica želimo davati svoj dinar našoj agenciji koja će nojbolje odlučiti ča je dobro za nos. činjenica je da ti i regoč dojete šold...zapravi, i ti i regoč ne dojete šoldi za havc jer ste uhljebi, a uhljebi ne ploćaju porez..
ali, nevertheless, recimo da ste zapravo zaposleni, vaši šoldi bi išli umjetnicima koje vi podržavate, a moji šoldi ke in jo dojen idu umjetnicima ki su više meni po volji. i to je sve. ne morete vi trožiti od mene da dojen šolde i da hribar nika ne financiro onoga koga jo želin da financiro.
2015-09-08
sto vise nisi desni?....aben wrote:ne zun,vuksadinare wrote:koliko je srbija sufinancirala hr filmova?....aben wrote:meni nisu, tebi jesu. hrbar moji šoldi doje srbima jer mi nisu neprijateljski norod, a tvoji šoldi doje hrvatskin umjetnicima.Regoč wrote:Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
ali to ni moja stvor, jo ne punin srbski proračun.
2015-09-08
Čiji je film Karaula?vuksadinare wrote:koliko je srbija sufinancirala hr filmova?....aben wrote:meni nisu, tebi jesu. hrbar moji šoldi doje srbima jer mi nisu neprijateljski norod, a tvoji šoldi doje hrvatskin umjetnicima.Regoč wrote:Zato što su to neprijateljski narodi. Nek se udruži s Česima, Bavarcima ili Kataloncima.aben wrote:ne razumin zoč hribar ne bi financiro kulturu drugih norodov. ni ko da hrvati ne će moći iskusiti ta kulturna ostvarenja. to ni ko recimo zdravstvo, pa da samo neki klijenti mogu dobiti uslugu.
mene ne interesiro ni skopje ni beograd, jo samo želin svjedočiti kulturnoumjetničkin ostvarenjima na svon monitoru, a da hribar ne doje šoldi srbima, jo to ne bi mogo.vuksadinare wrote:znaci ti zelis fincirati oslobođenje skoplja..ili zasto je begradsko kino zvezda prazno...ok...aben wrote:nisu državni nego javni.vuksadinare wrote:...ali novci jesu drzavni a sef drzave je premijeraben wrote:žbanićki premijer ni do nišće. hribar joj je do. ona ni obavezna polagati račune premijeru. premijer ni vlosnik havca.vuksadinare wrote:
dokaz ti je zbanicka...hr joj sufinacira filmove a ona premijeru te drzave koja joj sufinancira kaze..'marš odakle si dosao'..ali nije nadodala nemoj me vise financirati...eto jedan od niz razloga
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NEVJEROJATNO!Mesic i Kosorica osnivaci 'Podgorickog kluba' tj kluba bivsih sefova drzava nastalih raspadom Jugoslavije
» HRIBAR I HAVC SE ŽURE OBJAVITI NOVE REZULTATE I UZETI MILIJUNE
» Crnogorski knjizevnik Popovic:'Raspadom Jugoslavije,SPC je ostala jedina pansrpska struktura van granica Srbije'
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
» HRIBAR I HAVC SE ŽURE OBJAVITI NOVE REZULTATE I UZETI MILIJUNE
» Crnogorski knjizevnik Popovic:'Raspadom Jugoslavije,SPC je ostala jedina pansrpska struktura van granica Srbije'
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
Page 1 of 3