Denkverbot
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
je:)
jo sun sritan ča morin postojati da me niko ne zno. ne morun se boriti is nikakovin partijskin agentima, niti jena religija me ne pokušava spaliti na lomači (za sa), znaniste odjeben još i nojlakše jer su to pičkasti geekovi (jebiga, bog do, bog uzme)...
pa bi voli da i ubuduće slobodoljubivin ljudima bude lipo ko i meni, a to će moći samo ako moja generacija uspije očuvati svoju nojuzvišeniju vrednotu, tj kredo- leave me the fuck alone
jo sun sritan ča morin postojati da me niko ne zno. ne morun se boriti is nikakovin partijskin agentima, niti jena religija me ne pokušava spaliti na lomači (za sa), znaniste odjeben još i nojlakše jer su to pičkasti geekovi (jebiga, bog do, bog uzme)...
pa bi voli da i ubuduće slobodoljubivin ljudima bude lipo ko i meni, a to će moći samo ako moja generacija uspije očuvati svoju nojuzvišeniju vrednotu, tj kredo- leave me the fuck alone
aben- Posts : 35492
2014-04-16
ovako slobodan norod reagiro na nemoral,
od 1:10 do 1:25
od 1:10 do 1:25
2014-04-16
Kakvo bi to ponašanje bilo?aben wrote:
ljudi ki promoviraju djetinjasto ponašanje
Mislim, što podrazumijevaš pod takvim ponašanjem?
Guest- Guest
ne zun sa ki je kontekst bi, jel mores citirati celi post?
2014-04-16
Ja bih radije živjela među ljudima koji uživaju s djecom i radu na njima, koji su svjesni utjecaja kojeg imaju i trude se obaviti najbolji mogući posao.aben wrote:
ono ča jo morin reći je da bi radije živi među ljudima ki ne uživaju is dicun nego rodu na njima, svjesni su utjecaja koji imaju i trudu se obaviti nojbolji mogući poso.
Djeca osjećaju.
Guest- Guest
aben wrote:kic wrote:
vidio sam ga jučer u emisji Crveno i crno dok sam čekao Star Trek na Hrt3, pa mi je zapeo za oko kad je pričao o propasti Zapada jer su odbacili institut seniora tj Boga, on je živio u Kini državi bez konfesije ali s vrlo bogatom kulturom i rječnikom gdje postoji oznaka za svakog člana obitelji, prva tetka, druga, treći nećak, hijerarhija se zna, kult predaka i tradicija je živa i samim time i duhovnost, iako je i to malo diskutabilno, no na Zapadu oznake ovog vremena su pretilost, kućni ljubimci i potpuno neodgovnorno ponašanje, u današnjem vremenu bi se više trebalo postavljati pitanje kako sačuvati ovo što imamo, nego srljati, ili kako se u Švedskoj kao vrhu koplja transformacije Zapada izokrenila priča gdje se domaći Šveđani moraju prilagoditi novom multikulturalnom društvu i na njih se vrši pritisak, umjesto na useljenike da se prilagode švedskom društvu..
ono ča su dica bez roditeljov, to su odrasli bez boga.
samoudovoljavanje bez kriterija i mire proizvodi nezadovoljstvo.
ljudi ki promoviraju djetinjasto ponašanje zapravo nudu heroin, malo gušta i puno podočnjaka.
jedina rozlika između analogije dica- odrasli i odrasli- bog je kako utjecati na ishod. u slučaju dice dati dici 100% oboga ča in tribo i 25% onoga ča želu, a kod odraslih- apsolutno nikako.
Guest- Guest
pa ča da osjećaju?mativka wrote:Ja bih radije živjela među ljudima koji uživaju s djecom i radu na njima, koji su svjesni utjecaja kojeg imaju i trude se obaviti najbolji mogući posao.aben wrote:
ono ča jo morin reći je da bi radije živi među ljudima ki ne uživaju is dicun nego rodu na njima, svjesni su utjecaja koji imaju i trudu se obaviti nojbolji mogući poso.
Djeca osjećaju.
2014-04-16
djetinje ponašanje je ponašanje nalik na dicu. bez osjećaja za miru, bez planiranja budućnost, isključiva neposrednost, niska vremenska preferencija, bezbrižnost, neodgovornostmativka wrote:aben wrote:kic wrote:
vidio sam ga jučer u emisji Crveno i crno dok sam čekao Star Trek na Hrt3, pa mi je zapeo za oko kad je pričao o propasti Zapada jer su odbacili institut seniora tj Boga, on je živio u Kini državi bez konfesije ali s vrlo bogatom kulturom i rječnikom gdje postoji oznaka za svakog člana obitelji, prva tetka, druga, treći nećak, hijerarhija se zna, kult predaka i tradicija je živa i samim time i duhovnost, iako je i to malo diskutabilno, no na Zapadu oznake ovog vremena su pretilost, kućni ljubimci i potpuno neodgovnorno ponašanje, u današnjem vremenu bi se više trebalo postavljati pitanje kako sačuvati ovo što imamo, nego srljati, ili kako se u Švedskoj kao vrhu koplja transformacije Zapada izokrenila priča gdje se domaći Šveđani moraju prilagoditi novom multikulturalnom društvu i na njih se vrši pritisak, umjesto na useljenike da se prilagode švedskom društvu..
ono ča su dica bez roditeljov, to su odrasli bez boga.
samoudovoljavanje bez kriterija i mire proizvodi nezadovoljstvo.
ljudi ki promoviraju djetinjasto ponašanje zapravo nudu heroin, malo gušta i puno podočnjaka.
jedina rozlika između analogije dica- odrasli i odrasli- bog je kako utjecati na ishod. u slučaju dice dati dici 100% oboga ča in tribo i 25% onoga ča želu, a kod odraslih- apsolutno nikako.
2014-04-16
Ah, ti.aben wrote:pa ča da osjećaju?mativka wrote:Ja bih radije živjela među ljudima koji uživaju s djecom i radu na njima, koji su svjesni utjecaja kojeg imaju i trude se obaviti najbolji mogući posao.aben wrote:
Djeca osjećaju.
Sreća pa djeca imaju mamu i tatu :)
Guest- Guest
i državu!
2014-04-16
Većina odraslih samo vole izigravati odrasle :)aben wrote:
djetinje ponašanje je ponašanje nalik na dicu. bez osjećaja za miru, bez planiranja budućnost, isključiva neposrednost, niska vremenska preferencija, bezbrižnost, neodgovornost
Guest- Guest
naravski. a država mnogima to i omogućuje.mativka wrote:Većina odraslih samo vole izigravati odrasle :)aben wrote:
djetinje ponašanje je ponašanje nalik na dicu. bez osjećaja za miru, bez planiranja budućnost, isključiva neposrednost, niska vremenska preferencija, bezbrižnost, neodgovornost
2014-04-16
u svakoj priči je maćeha, ali maćeha uvik imo mezimce. evo, do kraja godine ćeš i ti pod njene skute i onda bezbrižno do kraja života.mativka wrote:Jel imamo? :)aben wrote:i državu!
U ovoj priči ona je maćeha :)
2014-04-16
Pa složila bih se s tobom. Ali nije to problem države već ideje. Poput disfunkcionalne obitelji u kojoj roditelji gledaju svoje interese, a pri tome zanemaruju djecu i njen napredak.aben wrote:naravski. a država mnogima to i omogućuje.mativka wrote:Većina odraslih samo vole izigravati odrasle :)aben wrote:
Guest- Guest
Iz tvojih usta u Božje uši.aben wrote:u svakoj priči je maćeha, ali maćeha uvik imo mezimce. evo, do kraja godine ćeš i ti pod njene skute i onda bezbrižno do kraja života.mativka wrote:Jel imamo? :)aben wrote:i državu!
Ono što ja imam to je dječji optimizam :)
Guest- Guest
to ne postojimativka wrote:Iz tvojih usta u Božje uši.aben wrote:u svakoj priči je maćeha, ali maćeha uvik imo mezimce. evo, do kraja godine ćeš i ti pod njene skute i onda bezbrižno do kraja života.mativka wrote:Jel imamo? :)aben wrote:i državu!
2014-04-16
Ne kod tebe, jer si se rodio star :)aben wrote:to ne postojimativka wrote:Iz tvojih usta u Božje uši.aben wrote:u svakoj priči je maćeha, ali maćeha uvik imo mezimce. evo, do kraja godine ćeš i ti pod njene skute i onda bezbrižno do kraja života.mativka wrote:Jel imamo? :)aben wrote:i državu!
Guest- Guest
ma nis, jebenti,mativka wrote:Ne kod tebe, jer si se rodio star :)aben wrote:to ne postojimativka wrote:Iz tvojih usta u Božje uši.aben wrote:u svakoj priči je maćeha, ali maćeha uvik imo mezimce. evo, do kraja godine ćeš i ti pod njene skute i onda bezbrižno do kraja života.mativka wrote:
Jel imamo? :)
jo sun djetinjast i izgledom, meni ni pristojni dvadesetogodinjaci ne govoru vi:)
bižin od odgovornosti kad god morin,
ali ne morin to uzdignuti na pijedestal i slaviti, to je karakterna mana
2014-04-16
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50