Pariz: Zaklao oca i brata i vikao : Alahu akbar
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pariz: Zaklao oca i brata i vikao : Alahu akbar
A ebi ga..i sad ti zivi u njoj,gdje daje prednost Kozojebima,pred domacim i europskim nacijama..melkior wrote:Gadi mi se Njemačka, prezirem ju.pismejker wrote:ufffff,Melk ti da si u svabiji,vec bi zubima klo Kozoljube...
Guest- Guest
Kada je kandidat za predsjednika Francuske Emmanuel Macron u siječnju bio u Berlinu, nije bilo nikakve šanse da se susretne s kancelarkom Angelom Merkel. Tu povlasticu tada je iskoristio kandidat republikanaca François Fillon koji je tada bio favorit. No u posljednja dva mjeseca puno se toga promijenilo. Fillonu se zbog raznih skandala obrušila popularnost, a protiv njega je otvorena i istraga. S druge strane, Macronu popularost raste i sada ga mnogi percipiraju kao jedinog koji u drugom krugu može poraziti Marine Le Pen. Za to ima više od 60 posto šanse.
Nakon što su objavljeni rezultati izbora u Nizozemskoj, iz kojih je dosta jasno vidljivo da krajnje desno usmjereni populisti nisu ni izdaleka toliko jaki, otvara se nada da ni Le Pen neće uspjeti doći do Elizejske palače.
http://www.vecernji.hr/svijet/ankete-macronu-65-marine-le-pen-samo-35-posto-u-drugom-krugu-1156722
Fino.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Muslimani su saveznici protiv najezde Slavena.pismejker wrote:A ebi ga..i sad ti zivi u njoj,gdje daje prednost Kozojebima,pred domacim i europskim nacijama..melkior wrote:Gadi mi se Njemačka, prezirem ju.pismejker wrote:ufffff,Melk ti da si u svabiji,vec bi zubima klo Kozoljube...
Slavenske zemlje
2014-04-11
Mehh..koji sam ja vizionar..jos prije koju godinu sam planirao uzeti nes u Rusiji,i to mi se sad pokazalo kao pametna investicija..a jeftina..RayMabus wrote:Muslimani su saveznici protiv najezde Slavena.pismejker wrote:A ebi ga..i sad ti zivi u njoj,gdje daje prednost Kozojebima,pred domacim i europskim nacijama..melkior wrote:Gadi mi se Njemačka, prezirem ju.pismejker wrote:ufffff,Melk ti da si u svabiji,vec bi zubima klo Kozoljube...
Slavenske zemlje
Guest- Guest
Džabe. Kad su Slaveni razjedinjeni i nabrušeni ponajviše jedni na druge.RayMabus wrote:Muslimani su saveznici protiv najezde Slavena.pismejker wrote:A ebi ga..i sad ti zivi u njoj,gdje daje prednost Kozojebima,pred domacim i europskim nacijama..melkior wrote:Gadi mi se Njemačka, prezirem ju.pismejker wrote:ufffff,Melk ti da si u svabiji,vec bi zubima klo Kozoljube...
Slavenske zemlje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samo ti objašnjavam šta je Švabi u glavi.jastreb wrote:Džabe. Kad su Slaveni razjedinjeni i nabrušeni ponajviše jedni na druge.RayMabus wrote:Muslimani su saveznici protiv najezde Slavena.pismejker wrote:
A ebi ga..i sad ti zivi u njoj,gdje daje prednost Kozojebima,pred domacim i europskim nacijama..
Slavenske zemlje
2014-04-11
No brige me za njemačku politiku doseljavanja ...sad imaju ove Arape pa eto nek se igraju sa njima i neka ih pobliže upoznavaju.
Vec su stvorili otpor prema tome jer vide da su za kuraz kako god okreneš.
Vec su stvorili otpor prema tome jer vide da su za kuraz kako god okreneš.
2014-04-11
ma gledao danas na rucku vjesti, na tri jebena jezika i ko da ih je jedan urednik radio
i lik je imao mentalnih prblema i bit ce strpan u mentalnu ustanovu ;D takovo je sluzbeno izvjesce,
jebga, u zadnje vrijeme sve neki mentalni slucajevi
pih
i lik je imao mentalnih prblema i bit ce strpan u mentalnu ustanovu ;D takovo je sluzbeno izvjesce,
pih
2014-04-11
Leviathan2 wrote:ma gledao danas na rucku vjesti, na tri jebena jezika i ko da ih je jedan urednik radio
pih
hehe da a i vrućine su velike
Jedna druga stvar je jako zanimljiva... naime dok su Amerima najveći problem i neprijatelji bili tzv. komunisti i ex SSSR radikalnog islamizma gotovo pa da ni u tragovima nije bilo. Jeste li razmišljali o tome?
Danas su imali novi slucaj : đihadista upuca policajku u glavu i poslije vojska upucala njega :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17328-pucnjava-na-pariskom-aerodromu-muskarac-pokusao-oduzeti-oruzje-vojniku-ovaj-ga-upucao#793926
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17328-pucnjava-na-pariskom-aerodromu-muskarac-pokusao-oduzeti-oruzje-vojniku-ovaj-ga-upucao#793926
2014-04-11
Zekooooored wolf wrote:Nisam ja ništa zbrkao. I prestani s tim ''Ezek''...pismejker wrote:Nes si se malo zbrkao Ezeku...red wolf wrote:Svijest je gora nego u srednjem vijeku...Kolektivno gledano...Niste vi odvojeni...Svi ste Jedno...Ugušili ste Svjetlo...
Kermit-
2014-04-17
U Londonu sam imao osjećaj da ih je barem 50% heheh kako bi izgledalo da ih ima 50 a ne 12%RayMabus wrote:Pariz je velegrad i još uvijek dobro stoji ...Marseile drugi najveci grad u državi :
Kermit-
2014-04-17
Da razmišljao. Pa više sam puta o tome ovdje pisao.provocator wrote:Jedna druga stvar je jako zanimljiva... naime dok su Amerima najveći problem i neprijatelji bili tzv. komunisti i ex SSSR radikalnog islamizma gotovo pa da ni u tragovima nije bilo. Jeste li razmišljali o tome?
Nije ni mogao biti problem jer nije ni postojao. Stvaran je sa sasvim drugom namjerom. Mudžahdini u Afganistanu. "Sveti božji ratnici" kako se nazivaju u "Rambo III". U ime islama protiv bezbožnog komunizma.
Nisu ni slutili da će taj virus mutirati u nešto sasvim deseto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:
Kada je kandidat za predsjednika Francuske Emmanuel Macron u siječnju bio u Berlinu, nije bilo nikakve šanse da se susretne s kancelarkom Angelom Merkel. Tu povlasticu tada je iskoristio kandidat republikanaca François Fillon koji je tada bio favorit. No u posljednja dva mjeseca puno se toga promijenilo. Fillonu se zbog raznih skandala obrušila popularnost, a protiv njega je otvorena i istraga. S druge strane, Macronu popularost raste i sada ga mnogi percipiraju kao jedinog koji u drugom krugu može poraziti Marine Le Pen. Za to ima više od 60 posto šanse.
Nakon što su objavljeni rezultati izbora u Nizozemskoj, iz kojih je dosta jasno vidljivo da krajnje desno usmjereni populisti nisu ni izdaleka toliko jaki, otvara se nada da ni Le Pen neće uspjeti doći do Elizejske palače.
http://www.vecernji.hr/svijet/ankete-macronu-65-marine-le-pen-samo-35-posto-u-drugom-krugu-1156722
Fino.
U ovog mamlaza se ufaju sada socijalisti jer je Hollande bio katastrofa jelte. I sad kao mlad ovo-ono...pizdematerine. Bljeh... gdje ih nalaze jebote.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Alahu akbar Pariz
» alahu akbar i u španjolskoj
» alahu akbar pucnjava i u švicarskoj
» bilo tko ko uzvikne „Alahu akbar“ biti će upucan
» Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču
» alahu akbar i u španjolskoj
» alahu akbar pucnjava i u švicarskoj
» bilo tko ko uzvikne „Alahu akbar“ biti će upucan
» Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču