Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču
Jedan muškarac turskog porekla pokušao je danas u Beču da gazi pešake svojim automobilom.
On je, uzvikujući kroz prozor: "Alahu akbar", ušao na trg gde je vozio ciljano ka pešacima, koji su uspeli da izbegnu vozilo.
Četiri patrole policije, koje su zvali očevici, uspele su da zaustave rođenog Bečliju, koji je na zadnjem sedištu imao Kuran, preneli su austrijski mediji.
Ova vožnja podseća na masakr koji je preiredio Alen Rizvanović iz Graca, koji je danas osuđen na doživotnu kaznu.
Naime, Rizvanović je pre više od godinu dana svojim džipom ciljano gazio pešake u centru Graca, usmrtivši tada tri lica i povredivši više od 50.
http://www.blic.rs/vesti/svet/uzvikujuci-alahu-akbar-pokusao-da-gazi-pesake-u-becu/sh008cf
On je, uzvikujući kroz prozor: "Alahu akbar", ušao na trg gde je vozio ciljano ka pešacima, koji su uspeli da izbegnu vozilo.
Četiri patrole policije, koje su zvali očevici, uspele su da zaustave rođenog Bečliju, koji je na zadnjem sedištu imao Kuran, preneli su austrijski mediji.
Ova vožnja podseća na masakr koji je preiredio Alen Rizvanović iz Graca, koji je danas osuđen na doživotnu kaznu.
Naime, Rizvanović je pre više od godinu dana svojim džipom ciljano gazio pešake u centru Graca, usmrtivši tada tri lica i povredivši više od 50.
http://www.blic.rs/vesti/svet/uzvikujuci-alahu-akbar-pokusao-da-gazi-pesake-u-becu/sh008cf
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču
podrzava srbe !
moj predlog za pred. austrije !
Guest- Guest
......ni's od toga....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hoffer će to riješiti....kad su ono izbori?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a kako bu rijesio?..ubijajuci ih?..ja bi..ali on nece...odnosno ne smijeepikur37 wrote:Hoffer će to riješiti....kad su ono izbori?
2015-09-08
eto, jebo kanadu I njihovog krojaca, mi u EU imamo sofera
2014-04-19
Ma i nije nam nesto, mogao se bar potrudit da uzme C kategoriju pa napravi spektakl. Ipak je njihov jaci, jos da zabije kome skare u ledja uz milozvucni uzvik.....prckov wrote:eto, jebo kanadu I njihovog krojaca, mi u EU imamo sofera
omni-
2014-04-12
Barem je vjernik i vjeruje u nešto.
ko je ovaj kraj čak norisa?
pari mi ko preruseni kostelicmarcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
2015-09-08
Mogo je zgaziti nekog dok se koncentrisao na molitvu
Guest- Guest
Tako je to u multikulti gradu. Možda nakon slijedećih izbora malo počiste smeće, nadam se samo da to "cvijeće" ne ode u RH.
Oni fudbaler što Jastreb zna sve o njemu, zabijo je golova čudo, ne znam točno kako se zva, pitaćemo Jastreba, mislim Mustedanagić ili Žungul.marcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
udba wrote:Oni fudbaler što Jastreb zna sve o njemu, zabijo je golova čudo, ne znam točno kako se zva, pitaćemo Jastreba, mislim Mustedanagić ili Žungul.marcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
fali ti hase na desnoj strani siga
2014-04-16
ne stanu svi, mislio sam Mariju Tereziju, Gospu Međugorsku u naš tabor, a u vaš Darth Vadera i onog što je ubio Patricka Swayzija u filmu "Duh".marcellus wrote:fali ti hase na desnoj strani sigaudba wrote:Oni fudbaler što Jastreb zna sve o njemu, zabijo je golova čudo, ne znam točno kako se zva, pitaćemo Jastreba, mislim Mustedanagić ili Žungul.marcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
i pupi na lijevoj
pomhnitali janjicar gazi ljude,ja ovo vise nebi ni metao pod vijesti
2014-04-14
U "avgustu" mjesecu sam zbog njega došao u sukob sa jednim napušenim Desimirom. Djeca desmirska su me pitala što ja mislim koji je najbolji nogometaš svih vremena. ja sam im rekao da je poznato da su dva najbolja bili Pele i Maradona. I da sam gledao Maradonu,a Pelea nisam,te da mogu reći da je od sviju koje sam imao prilike gledati najbolji Maradona,a iza njega Dejan Savićević. Onda je napušeni Desimir počeo protestirati i urlati da je Mesi najbolji i da zašto djecu krivo učim.udba wrote:Oni fudbaler što Jastreb zna sve o njemu, zabijo je golova čudo, ne znam točno kako se zva, pitaćemo Jastreba, mislim Mustedanagić ili Žungul.marcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mesimir press.jastreb wrote:U "avgustu" mjesecu sam zbog njega došao u sukob sa jednim napušenim Desimirom. Djeca desmirska su me pitala što ja mislim koji je najbolji nogometaš svih vremena. ja sam im rekao da je poznato da su dva najbolja bili Pele i Maradona. I da sam gledao Maradonu,a Pelea nisam,te da mogu reći da je od sviju koje sam imao prilike gledati najbolji Maradona,a iza njega Dejan Savićević. Onda je napušeni Desimir počeo protestirati i urlati da je Mesi najbolji i da zašto djecu krivo učim.udba wrote:Oni fudbaler što Jastreb zna sve o njemu, zabijo je golova čudo, ne znam točno kako se zva, pitaćemo Jastreba, mislim Mustedanagić ili Žungul.marcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» alahu akbar i u španjolskoj
» Alahu akbar Pariz
» alahu akbar pucnjava i u švicarskoj
» bilo tko ko uzvikne „Alahu akbar“ biti će upucan
» Pariz: Zaklao oca i brata i vikao : Alahu akbar
» Alahu akbar Pariz
» alahu akbar pucnjava i u švicarskoj
» bilo tko ko uzvikne „Alahu akbar“ biti će upucan