Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb
jadransko more je siromašno ribom generalno.. ima ribe, ali nema kao recimo u Sjevernom MoruGround Biscuits wrote:nema ribe u jadranu? pa gdje ima
Guest- Guest
Pinochet wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/474113/srbija-postala-vojna-velesila-poput-sad-a-kine-i-rusije-ima-raketu-koja-moze-dosegnuti-sve-do-zagreba-takvo-oruzje-ni-bivsa-jugoslavija-nije-mogla-napraviti
msm, zasto bi mi gadjali zagreb ?
1 mi to nije jasno
kako to nije bitno levo desno, samo vama )
Guest- Guest
najbolje su one kad ih uhvatis u ruku a one se sve pracakajuPinochet wrote:jadransko more je siromašno ribom generalno.. ima ribe, ali nema kao recimo u Sjevernom MoruGround Biscuits wrote:nema ribe u jadranu? pa gdje ima
Guest- Guest
Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.
Šumadiju i kad naprave nece bit bolja od kineske ...dakle optimalni domet 200 km ....mada ako bude i 150 km s ovim manualnim upravljanjem to je još odlicno ...nije Zg al možete Sajajevo.
Šumadiju i kad naprave nece bit bolja od kineske ...dakle optimalni domet 200 km ....mada ako bude i 150 km s ovim manualnim upravljanjem to je još odlicno ...nije Zg al možete Sajajevo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato jer je vucic u mladosti kao delija dobio dva puta po picki u zagrebu..sam je to priznao..jbg frustracije...osveta i tako to..pizzon wrote:Pinochet wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/474113/srbija-postala-vojna-velesila-poput-sad-a-kine-i-rusije-ima-raketu-koja-moze-dosegnuti-sve-do-zagreba-takvo-oruzje-ni-bivsa-jugoslavija-nije-mogla-napraviti
1 mi to nije jasno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nemoj da me zasmejavasvuksadinare wrote:Zato jer je vucic u mladosti kao delija dobio dva puta po picki u zagrebu..sam je to priznao..jbg frustracije...osveta i tako to..pizzon wrote:Pinochet wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/474113/srbija-postala-vojna-velesila-poput-sad-a-kine-i-rusije-ima-raketu-koja-moze-dosegnuti-sve-do-zagreba-takvo-oruzje-ni-bivsa-jugoslavija-nije-mogla-napraviti
1 mi to nije jasno
Guest- Guest
moze i 305 km ako joj vjetar puse u gujscuRayMabus wrote:Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.
Guest- Guest
Tocno...iskreno posljednjih 17 godina na vlasti su mahom dalmatinci porijeklom bar 80%...bez obzira na stranku...josipovic,milanovic,sanader,kosorica,karamarko,plenkovic....govorim o celnim ljudima drzave..sad da ne nabrajam ministre,tajnike i slicno..i dalmatinci su najodgovorniji zasto se drzava nasla u ovakvom stanju..i trebali bi se poklopit po usima i sutit...ili bar priznat da su njihovi ljudi ujebali stvariPinochet wrote:ima lijenih tovara, ali realno gledajući u ZGu 40% ljudi radi u državnom sektoru :D (službeni podaci)vuksadinare wrote:....inace gledao metastaze po n-ti put..krpa fenomenalan...evo kad je krpa naletio na tovara...'kae tovarcino kad bus se posla uhvatil a ne sam bi bili politicari...pizde materine..filozofi...a delat?.nis...a prvi..u zicanju love'
mislim da u ostatku Hrvatske u većim gradovima sigurno nije niti 15%
mislim isti je kurac taj mentalitet u ZGu, Osijeku ili Splitu. Jedino gdje je radišniji mentalitet(zapravo mentalitet manje sklon korupciji i uhljebljivanju) je krajni Sjever Hrvatske i Istra..
Nemozes reć da su Dalmatinci lijeni, tu je ekipa preživljavala i gradila suhozide na najškrtijoj zemlji.. pogledaj suhozide po otocima i dal.zagori.. horor život.. isto i Hercegovina..
međutim da se Dalmatinci i Hercegovci ako uhvate prilike, vole uhljebiti u ZGu u državni sektor i parazitirati, istina.. većina političara su Dalmatinci, to je gamad samo takva.. SDP, HDZ, MOST većina iz Dalmacije .. sklono korupciji.. dok takvi nisu u Međimurju i Istri..
Samo se usidre u ZGu, dovedu rodijake i sišu državu..
isto i Bandić radi.. većina prezimena zaposlenih u gradu ZGu, iz Hercegovine.. parazitiraju, dok Hercegovci u Hercegovini i Njemačkoj lome leđa i ubijaju se od posla
2015-09-08
Ne zasmejavam te...pitaj ga...dobio covjek batina ozbiljno...pizzon wrote:nemoj da me zasmejavasvuksadinare wrote:Zato jer je vucic u mladosti kao delija dobio dva puta po picki u zagrebu..sam je to priznao..jbg frustracije...osveta i tako to..pizzon wrote:Pinochet wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/474113/srbija-postala-vojna-velesila-poput-sad-a-kine-i-rusije-ima-raketu-koja-moze-dosegnuti-sve-do-zagreba-takvo-oruzje-ni-bivsa-jugoslavija-nije-mogla-napraviti
1 mi to nije jasno
2015-09-08
A eto ...mitomanija ..Srbija cetri sistema Orkan 2 50 km domet...Rusija , Kina i ostali razvije vojni sektor , raketna industrija ....imali prvo fazu Smerc do 100 km ...Srbija to sve preskocila i izložba ŠUMADIJA ....nu šta mi imamo ....na papiru.Ground Biscuits wrote:moze i 305 km ako joj vjetar puse u gujscuRayMabus wrote:Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.
2014-04-11
Hebi ti meni malter ako mi necemo kupit negdje raketni motor , u škveru napravit cijev , napunit je barutom i onda eto raketa leti 300 km ....može do Beograda garant i garant ce past na Beograd ...negdje ...nema da omane.
2014-04-11
pa ja kao dalmatinac priznajem da je tako, da su dalmatinci politčki ujhebali državu, sanader, zoki, ivo josipović, plenković, cijeli MOST :D jebote svi u HDZ/SDPz su dalmatinci :dvuksadinare wrote:Tocno...iskreno posljednjih 17 godina na vlasti su mahom dalmatinci porijeklom bar 80%...bez obzira na stranku...josipovic,milanovic,sanader,kosorica,karamarko,plenkovic....govorim o celnim ljudima drzave..sad da ne nabrajam ministre,tajnike i slicno..i dalmatinci su najodgovorniji zasto se drzava nasla u ovakvom stanju..i trebali bi se poklopit po usima i sutit...ili bar priznat da su njihovi ljudi ujebali stvariPinochet wrote:ima lijenih tovara, ali realno gledajući u ZGu 40% ljudi radi u državnom sektoru :D (službeni podaci)vuksadinare wrote:....inace gledao metastaze po n-ti put..krpa fenomenalan...evo kad je krpa naletio na tovara...'kae tovarcino kad bus se posla uhvatil a ne sam bi bili politicari...pizde materine..filozofi...a delat?.nis...a prvi..u zicanju love'
mislim isti je kurac taj mentalitet u ZGu, Osijeku ili Splitu. Jedino gdje je radišniji mentalitet(zapravo mentalitet manje sklon korupciji i uhljebljivanju) je krajni Sjever Hrvatske i Istra..
Nemozes reć da su Dalmatinci lijeni, tu je ekipa preživljavala i gradila suhozide na najškrtijoj zemlji.. pogledaj suhozide po otocima i dal.zagori.. horor život.. isto i Hercegovina..
međutim da se Dalmatinci i Hercegovci ako uhvate prilike, vole uhljebiti u ZGu u državni sektor i parazitirati, istina.. većina političara su Dalmatinci, to je gamad samo takva.. SDP, HDZ, MOST većina iz Dalmacije .. sklono korupciji.. dok takvi nisu u Međimurju i Istri..
isto i Bandić radi.. većina prezimena zaposlenih u gradu ZGu, iz Hercegovine.. parazitiraju, dok Hercegovci u Hercegovini i Njemačkoj lome leđa i ubijaju se od posla
ali da su lijeni nisu , nego su jednostavno dalmatinci očito skloni korupciji i imaju moć da vladaju državom. Sa druge strane Zagreb je najviše profitirao od Dalmatinaca, ironično Dalmatinci i Bosanci omogućili Zagrebu da relativno lagodno parazitira nad ostatkom države. Valjda zato svi i glasuju za Dalmatince. U Zagrebu im odgovara da Dalmatinci vladaju, jer ZG profitira, a Dalmatinci "glasuju za naše" :D
meni je Todorić čak i rođak(i to poprilično bliži) i šta bi ga ja sada trebao braniti pod svaku cijenu? kako da ne
Guest- Guest
pa sta ti je ta kilomeraza tako bitna,eno Ruski kalibri imaju dobar 2500 kmRayMabus wrote:A eto ...mitomanija ..Srbija cetri sistema Orkan 2 50 km domet...Rusija , Kina i ostali razvije vojni sektor , raketna industrija ....imali prvo fazu Smerc do 100 km ...Srbija to sve preskocila i izložba ŠUMADIJA ....nu šta mi imamo ....na papiru.Ground Biscuits wrote:moze i 305 km ako joj vjetar puse u gujscuRayMabus wrote:Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.
Guest- Guest
ne mozete da shvatite da u evropi, pa ni na balkanu,
verovatno dugorocno nece biti oruzanih sukoba,
ako i budu ikada. eu nema viska naroda za unistavanje,
naprotiv. ovo sa ukrajinom ce se ugasiti, najverovatnije,
jer se sponozori povlace. rusija, nema sanse da oni
razmisljaju o nekom oruzanom sukobu u evropi.
moguce, da pokusavaju politicki da pridobiju pojedine
drzave, da, kao srbiju i sl. ali nista dalje od toga.
verovatno dugorocno nece biti oruzanih sukoba,
ako i budu ikada. eu nema viska naroda za unistavanje,
naprotiv. ovo sa ukrajinom ce se ugasiti, najverovatnije,
jer se sponozori povlace. rusija, nema sanse da oni
razmisljaju o nekom oruzanom sukobu u evropi.
moguce, da pokusavaju politicki da pridobiju pojedine
drzave, da, kao srbiju i sl. ali nista dalje od toga.
Guest- Guest
Kalibric i šumadija nije isto .....šumadija je obicna raketa ...raketna artiljerija s krilcima da neskrece s zadane putanje.
2014-04-11
Pinochet wrote:pa ja kao dalmatinac priznajem da je tako, da su dalmatinci politčki ujhebali državu, sanader, zoki, ivo josipović, plenković, cijeli MOST :D jebote svi u HDZ/SDPz su dalmatinci :dvuksadinare wrote:Tocno...iskreno posljednjih 17 godina na vlasti su mahom dalmatinci porijeklom bar 80%...bez obzira na stranku...josipovic,milanovic,sanader,kosorica,karamarko,plenkovic....govorim o celnim ljudima drzave..sad da ne nabrajam ministre,tajnike i slicno..i dalmatinci su najodgovorniji zasto se drzava nasla u ovakvom stanju..i trebali bi se poklopit po usima i sutit...ili bar priznat da su njihovi ljudi ujebali stvariPinochet wrote:ima lijenih tovara, ali realno gledajući u ZGu 40% ljudi radi u državnom sektoru :D (službeni podaci)vuksadinare wrote:....inace gledao metastaze po n-ti put..krpa fenomenalan...evo kad je krpa naletio na tovara...'kae tovarcino kad bus se posla uhvatil a ne sam bi bili politicari...pizde materine..filozofi...a delat?.nis...a prvi..u zicanju love'
ali da su lijeni nisu , nego su jednostavno dalmatinci očito skloni korupciji i imaju moć da vladaju državom. Sa druge strane Zagreb je najviše profitirao od Dalmatinaca, ironično Dalmatinci i Bosanci omogućili Zagrebu da relativno lagodno parazitira nad ostatkom države. Valjda zato svi i glasuju za Dalmatince. U Zagrebu im odgovara da Dalmatinci vladaju, jer ZG profitira, a Dalmatinci "glasuju za naše" :D
meni je Todorić čak i rođak(i to poprilično bliži) i šta bi ga ja sada trebao braniti pod svaku cijenu? kako da ne
mislim najbolje bi bilo da jednostavno u RH ne glasujemo za Dalmatince i Bosance , jer će nas ujebati i razjebati .. a ne..
Imali smo Tita, Tuđmana, Račana, , međimurce, išlo je nekako
a onda nakon njih..
Sanader - dalmatinac
Zoki -dalmatinac
Karamarko - dalmatinac
Josipović -dalmatinac
Plenković - dalmatinac
cijeli MOST -dalmacija..
desna ruka dalmatincima - bosanci .. nije moglo dobro završiti
Guest- Guest
to je meni za odbranu, necu ja vucka sa ovim da ganjam !
Guest- Guest
I u toj glavi gdje su ti krilca je žirometar.pizzon wrote:
to je sumadija
2014-04-11
Dinamička svojstva žiroskopa: žiroskopska inercija, precesija, nutacija i žiroskopski reakcijski moment koriste se za naprave kao što su žirokompas, umjetni ili žirohorizont (kod zrakoplova), žiroskopski držač smjera (na torpedima i raketama), žiroskopski stabilizator (protiv ljuljanja brodova), žiroautopilot (za vođenje zrakoplova bez sudjelovanja pilota) i slično.RayMabus wrote:I u toj glavi gdje su ti krilca je žirometar.pizzon wrote:
to je sumadija
Izgled jednog inercijskog navigacijskog sustava na francuskom balističkom projektilu IRBM S3.
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDiroskop
2014-04-11
ja se u to ne razumem, ne pratim
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Hrvatsku naoružava NATO - jasno je da to može upotrijebiti protiv Srbije, pa neće valjda gađati Beč, Rim...'
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» I Srbi u BiH imaju svoga Komšića, ali u pokušaju
» Srbi o nama imaju najnegativnije misljenje
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» I Srbi u BiH imaju svoga Komšića, ali u pokušaju
» Srbi o nama imaju najnegativnije misljenje
Page 5 of 7