ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 Empty Re: Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb

Post by Guest 16/3/2017, 23:20

Ground Biscuits wrote:nema ribe u jadranu? pa gdje ima
jadransko more je siromašno ribom generalno.. ima ribe, ali nema kao recimo u Sjevernom Moru

Guest
Guest

Back to top Go down

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 Empty Re: Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb

Post by Guest 16/3/2017, 23:20

Pinochet wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/474113/srbija-postala-vojna-velesila-poput-sad-a-kine-i-rusije-ima-raketu-koja-moze-dosegnuti-sve-do-zagreba-takvo-oruzje-ni-bivsa-jugoslavija-nije-mogla-napraviti

msm, zasto bi mi gadjali zagreb ?
1 mi to nije jasno
kako to nije bitno levo desno, samo vama :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:21

Pinochet wrote:
Ground Biscuits wrote:nema ribe u jadranu? pa gdje ima
jadransko more je siromašno ribom generalno.. ima ribe, ali nema kao recimo u Sjevernom Moru
najbolje su one kad ih uhvatis u ruku a one se sve pracakaju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:22

Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.

Šumadiju i kad naprave nece bit bolja od kineske ...dakle optimalni domet 200 km ....mada ako bude i 150 km s ovim manualnim upravljanjem to je još odlicno ...nije Zg al možete Sajajevo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 23:23

pizzon wrote:
Pinochet wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/474113/srbija-postala-vojna-velesila-poput-sad-a-kine-i-rusije-ima-raketu-koja-moze-dosegnuti-sve-do-zagreba-takvo-oruzje-ni-bivsa-jugoslavija-nije-mogla-napraviti

1 mi to nije jasno
Zato jer je vucic u mladosti kao delija dobio dva puta po picki u zagrebu..sam je to priznao..jbg frustracije...osveta i tako to..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:24

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:

1 mi to nije jasno
Zato jer je vucic u mladosti kao delija dobio dva puta po picki u zagrebu..sam je to priznao..jbg frustracije...osveta i tako to..
nemoj da me zasmejavas
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:24

RayMabus wrote:Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.

Šumadiju i kad naprave nece bit bolja od kineske ...dakle optimalni domet 200 km ....mada ako bude i 150 km s ovim manualnim upravljanjem to je još odlicno ...nije Zg al možete Sajajevo.
moze i 305 km ako joj vjetar puse u gujscu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 23:27

Pinochet wrote:
vuksadinare wrote:....inace gledao metastaze po n-ti put..krpa fenomenalan...evo kad je krpa naletio na tovara...'kae tovarcino kad bus se posla uhvatil a ne sam bi bili politicari...pizde materine..filozofi...a delat?.nis...a prvi..u zicanju love' :D
ima lijenih tovara, ali realno gledajući u ZGu 40% ljudi radi u državnom sektoru :D  (službeni podaci)

mislim da u ostatku Hrvatske u većim gradovima sigurno nije niti 15% 

mislim isti je kurac taj mentalitet u ZGu, Osijeku ili Splitu. Jedino gdje je radišniji mentalitet(zapravo mentalitet manje sklon korupciji i uhljebljivanju) je krajni Sjever Hrvatske i Istra.. 

Nemozes reć da su Dalmatinci lijeni, tu je ekipa preživljavala i gradila suhozide na najškrtijoj zemlji.. pogledaj suhozide po otocima i dal.zagori.. horor život.. isto i Hercegovina.. 

međutim da se Dalmatinci i Hercegovci ako uhvate prilike, vole uhljebiti u ZGu u državni sektor i parazitirati, istina.. većina političara su Dalmatinci, to je gamad samo takva.. SDP, HDZ, MOST većina iz Dalmacije .. sklono korupciji.. dok takvi nisu u Međimurju i Istri.. 

Samo se usidre u ZGu, dovedu rodijake i sišu državu..

isto i Bandić radi.. većina prezimena zaposlenih u gradu ZGu, iz Hercegovine.. parazitiraju, dok Hercegovci u Hercegovini i Njemačkoj lome leđa i ubijaju se od posla
Tocno...iskreno posljednjih 17 godina na vlasti su mahom dalmatinci porijeklom bar 80%...bez obzira na stranku...josipovic,milanovic,sanader,kosorica,karamarko,plenkovic....govorim o celnim ljudima drzave..sad da ne nabrajam ministre,tajnike i slicno..i dalmatinci su najodgovorniji zasto se drzava nasla u ovakvom stanju..i trebali bi se poklopit po usima i sutit...ili bar priznat da su njihovi ljudi ujebali stvari
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 23:28

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:

1 mi to nije jasno
nemoj da me zasmejavas
Ne zasmejavam te...pitaj ga...dobio covjek batina ozbiljno...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:30

Ground Biscuits wrote:
RayMabus wrote:Inace ona kineska navodno ima domet 350 km al se uzima 200 km jer to je domet dokle su oni precizni s time ....i sad ce Srbi odma 300 km .....100 km više od Kineza .....megalomanija u pm.

A eto ...mitomanija ..Srbija cetri sistema Orkan 2 50 km domet...Rusija , Kina i ostali razvije vojni sektor , raketna industrija ....imali prvo fazu Smerc do 100 km ...Srbija to sve preskocila i izložba ŠUMADIJA ....nu šta mi imamo ....na papiru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:32

Hebi ti meni malter ako mi necemo kupit negdje raketni motor , u škveru napravit cijev , napunit je barutom i onda eto raketa leti 300 km ....može do Beograda garant i garant ce past na Beograd ...negdje ...nema da omane.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:33

vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:
vuksadinare wrote:....inace gledao metastaze po n-ti put..krpa fenomenalan...evo kad je krpa naletio na tovara...'kae tovarcino kad bus se posla uhvatil a ne sam bi bili politicari...pizde materine..filozofi...a delat?.nis...a prvi..u zicanju love' :D
ima lijenih tovara, ali realno gledajući u ZGu 40% ljudi radi u državnom sektoru :D  (službeni podaci)

mislim isti je kurac taj mentalitet u ZGu, Osijeku ili Splitu. Jedino gdje je radišniji mentalitet(zapravo mentalitet manje sklon korupciji i uhljebljivanju) je krajni Sjever Hrvatske i Istra.. 

Nemozes reć da su Dalmatinci lijeni, tu je ekipa preživljavala i gradila suhozide na najškrtijoj zemlji.. pogledaj suhozide po otocima i dal.zagori.. horor život.. isto i Hercegovina.. 

međutim da se Dalmatinci i Hercegovci ako uhvate prilike, vole uhljebiti u ZGu u državni sektor i parazitirati, istina.. većina političara su Dalmatinci, to je gamad samo takva.. SDP, HDZ, MOST većina iz Dalmacije .. sklono korupciji.. dok takvi nisu u Međimurju i Istri.. 

isto i Bandić radi.. većina prezimena zaposlenih u gradu ZGu, iz Hercegovine.. parazitiraju, dok Hercegovci u Hercegovini i Njemačkoj lome leđa i ubijaju se od posla
Tocno...iskreno posljednjih 17 godina na vlasti su mahom dalmatinci porijeklom bar 80%...bez obzira na stranku...josipovic,milanovic,sanader,kosorica,karamarko,plenkovic....govorim o celnim ljudima drzave..sad da ne nabrajam ministre,tajnike i slicno..i dalmatinci su najodgovorniji zasto se drzava nasla u ovakvom stanju..i trebali bi se poklopit po usima i sutit...ili bar priznat da su njihovi ljudi ujebali stvari
pa ja kao dalmatinac priznajem da je tako, da su dalmatinci politčki ujhebali državu, sanader, zoki, ivo josipović, plenković, cijeli MOST :D jebote svi u HDZ/SDPz su dalmatinci :d

ali da su lijeni nisu , nego su jednostavno dalmatinci očito skloni korupciji i imaju moć da vladaju državom. Sa druge strane Zagreb je najviše profitirao od Dalmatinaca, ironično Dalmatinci i Bosanci omogućili Zagrebu da relativno lagodno parazitira nad ostatkom države. Valjda zato svi i glasuju za Dalmatince. U Zagrebu im odgovara da Dalmatinci vladaju, jer ZG profitira, a Dalmatinci "glasuju za naše" :D 

meni je Todorić čak i rođak(i to poprilično bliži) i šta bi ga ja sada trebao braniti pod svaku cijenu? kako da ne
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:34

RayMabus wrote:
Ground Biscuits wrote:

A eto ...mitomanija ..Srbija cetri sistema Orkan 2 50 km domet...Rusija , Kina i ostali razvije vojni sektor , raketna industrija ....imali prvo fazu Smerc do 100 km ...Srbija to sve preskocila i izložba ŠUMADIJA ....nu šta mi imamo ....na papiru.
pa sta ti je ta kilomeraza tako bitna,eno Ruski kalibri imaju dobar 2500 km
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:38

ne mozete da shvatite da u evropi, pa ni na balkanu,
verovatno dugorocno nece biti oruzanih sukoba,
ako i budu ikada. eu nema viska  naroda za unistavanje,
naprotiv. ovo sa ukrajinom ce se ugasiti, najverovatnije,
jer se sponozori povlace. rusija, nema sanse da oni
razmisljaju o nekom oruzanom sukobu u evropi.
moguce, da pokusavaju politicki da pridobiju pojedine
drzave, da, kao srbiju i sl. ali nista dalje od toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:41

Kalibric i šumadija nije isto .....šumadija je obicna raketa ...raketna artiljerija s krilcima da neskrece s zadane putanje.

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 Dc3a6389-4c16-49e3-a113-cae130e76343
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:44

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 TNbktkqTURBXy9hZmI0ODcwMTQyMDk4OWY3YzFjYzFhZjZkNmZmMDYwNS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
to je sumadija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:44

Pinochet wrote:
vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:

pa ja kao dalmatinac priznajem da je tako, da su dalmatinci politčki ujhebali državu, sanader, zoki, ivo josipović, plenković, cijeli MOST :D jebote svi u HDZ/SDPz su dalmatinci :d

ali da su lijeni nisu , nego su jednostavno dalmatinci očito skloni korupciji i imaju moć da vladaju državom. Sa druge strane Zagreb je najviše profitirao od Dalmatinaca, ironično Dalmatinci i Bosanci omogućili Zagrebu da relativno lagodno parazitira nad ostatkom države. Valjda zato svi i glasuju za Dalmatince. U Zagrebu im odgovara da Dalmatinci vladaju, jer ZG profitira, a Dalmatinci "glasuju za naše" :D 

meni je Todorić čak i rođak(i to poprilično bliži) i šta bi ga ja sada trebao braniti pod svaku cijenu? kako da ne

mislim najbolje bi bilo da jednostavno u RH ne glasujemo za Dalmatince i Bosance , jer će nas ujebati i razjebati .. a ne.. 

Imali smo Tita, Tuđmana, Račana, , međimurce,  išlo je nekako

a onda nakon njih.. 

Sanader - dalmatinac
Zoki -dalmatinac 
Karamarko - dalmatinac
Josipović -dalmatinac
Plenković - dalmatinac
cijeli MOST -dalmacija.. 

desna ruka dalmatincima - bosanci .. nije moglo dobro završiti  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:47

to je meni za odbranu, necu ja vucka sa ovim da ganjam !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:49

pizzon wrote:Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 TNbktkqTURBXy9hZmI0ODcwMTQyMDk4OWY3YzFjYzFhZjZkNmZmMDYwNS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
to je sumadija
I u toj glavi gdje su ti krilca je žirometar.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:52

RayMabus wrote:
pizzon wrote:Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 TNbktkqTURBXy9hZmI0ODcwMTQyMDk4OWY3YzFjYzFhZjZkNmZmMDYwNS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
to je sumadija
I u toj glavi gdje su ti krilca je žirometar.
Dinamička svojstva žiroskopa: žiroskopska inercija, precesija, nutacija i žiroskopski reakcijski moment koriste se za naprave kao što su žirokompas, umjetni ili žirohorizont (kod zrakoplova), žiroskopski držač smjera (na torpedima i raketama), žiroskopski stabilizator (protiv ljuljanja brodova), žiroautopilot (za vođenje zrakoplova bez sudjelovanja pilota) i slično.

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 5 250px-Centrale-intertielle_missile_S3_Musee_du_Bourget_P1010652
Izgled jednog inercijskog navigacijskog sustava na francuskom balističkom projektilu IRBM S3.

https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDiroskop
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:53

ja se u to ne razumem, ne pratim
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics