ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 3 Empty Re: Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb

Post by Guest 16/3/2017, 22:50

vuksadinare wrote:koji je ovaj pinoce supak i jad..mrs mamu ti jebem u picku tovarsku..kad te nadjem zgazit cu te zbog tih rijeci
Yoda je jedan od boljih ljudi,kazem ljudi,ne likova na ovom forumu,i ovo tvoje ne zasluzuje..
haj ti meni Fuk reci,ali posteno..ČIME je IKOJA vlast od 1990 zaduzila ljude da jopet idu ginuti,da bi politickoj lopovskoj eliti cuvala ledja,da dokusure ono malo sto je ostalo?
Što je ta elita zasluzila?Lojalnost bez i trunke kriticnosti?
Pa,onda se nemojte niti cuditi zasto drzava propada,..iz pukog razloga,jer postoji hrpetina likova poput tebe,kojima su idoli ,neka politcka opcija,i za propast uglavnom okrivljuju neke druge,umjesto one,koje i ti podrzavas..dakle,ili si tutlek do nebesa,ili neki oportunista,kojemu su bacene mrvice,da bude dobar i poslusan..

Guest
Guest

Back to top Go down

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 3 Empty Re: Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb

Post by Guest 16/3/2017, 22:51

MaximusDecimusMiridije wrote:
Ground Biscuits wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Sumadija je....kopija rakete Luna koje je imala Jugoslavija. Jedina razlika je sto zbog cinjenice da nisu mogli kopirati pogon niti im je dostupno gorivo koje je original koristio. Naklemerili su neki svoj pogon. Zbog cega su morali smanjiti za upola tezinu same bojeve glave. Ukratko 60 godina staro smece sa svjezim premazom piture. Psiholoski malo idu ratovati Srbichi :)

Ako cete se tako igrati imamo i mi onda :D . Posto mozes komotno RBS koristiti s mobilnih telova za gadjanje kopnenih meta. Cak je zamisljena za tu namjenu....isti qrac 200kg bojeva glava i domet 250km...preseravanje :)
a cuj za zaraditi neku kintu od arapa dovoljno,svaka roba ima svoga kupca

Arapi se zapravo jako tesko odlucuju za kupovinu neku novu. Ozbiljno. Ono najvise love potrose realno na Avione,ubojiti teret istih,brodove i refit postojecih sistema. Cudni su oni opcenito likovi. Nece definitivno kupovati nekakvu bofl robu zasnovanu na rjesenju od prije 60 godina koju teniskom lopticom u zraku oboris.
pa npr Kuvajt je kupovao pun kukac toga od bivse juge,irak itd,prvi tenk koji je usao u kuvajt city je bio t 84,doduse ameri su im to namjerno pustili,to je bilo onako simbolicki
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 22:51

Sorry pinoce..ovo sala bila..gledao metastaze i zg80...pa kopirao krpu...pa mi ti upravo kao 'tovar' dosao na volej...sala naravno...sve je sala bila...admini
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 22:52

pismejker wrote:
pismejker wrote:Pa glumpavi Ameri nisu sposobni iskopirati S-300 sustav..sto dalje reci..

A zasto bi ga kopirali? Nadji mi jednu naciju ozbiljniju (Izuzev Kine) koja je isla nesto ikada kopirati? To je u startu nesto sto iti jedan industrijalac koji drzi do sebe nece napraviti. Provjeriti ce performanse, izvuci nekakve zakljucke i pokusati protumjere stvoriti ali tu prica staje. I kod jednih i kod drugih. I Ameri i Rusi su za vrijeme hladnoga rata imali povremeno dostupno strojeve druge strane. Nitko nikada nije kopirao nesto u potpunosti. Jesu koristili neka rjesenja kod ovog ili onog modela. Ali u najboljem slucaju su koristili iste da bi unaprijedili nesto svoje.
Max..tako si doslovan... No ovo ostalo,tandaramandarabroć..
SVI sVE kopiraju,narocito u vojnoj industriji,da bi smanjili troskove..Ne postoji uzalud izraz INDUSTRIJSKA SPIJUNAZA,koja je jos i korag gora,nego samo puko kopiranje..
ameri su od svaba kopirali sto su mogli,dali ratnim kriminalcima drzavljanstva da "iskopiraju" ono sto oni znaju..
Ameri su po difoltu ..Banč of Idijots",i da ne postoje Pakše,Indijci,zamrla bi im i IT industrija..Nisu sposobni napraviti top za tenk,kako valja,o kupovini ruskih raketnih motora da ne spominjem,i to bi pokusali kopirati,da nisu tako tulavi..

Pa i Njemci su kopirali prije rata od drugih sve i svasta. Stuka je recimo....Ernst Udet koji je osmislio aparat je ideju za isti dobio preko Americkog aviona Curtis Hawk. Njemci su sve poluteske tenkove to PzIII serije bazirali na Ceskim modelima koje su ovima oduzeli nakon zauzimanja zemlje. T34 je baziran na americkom tenku T3 Christie...

Ali nitko nije doslovno kopirao neki dizajn zaboga...uzeli su rjesenja ili ideje posudili od izvornog modela.
Pa govoris u sustini sto sam i ja rekao..nije nuzno neki dizajn kopirati,ali ako ce to dovesti do boljih rezultata i manje cijene,pa zasto ne??
Ne govorimo o nekoj industriji,gdje se gleda moralnost i dobar glas,nego efikasnost robe..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by rigbi 16/3/2017, 22:52

treba nam pzo, a nista nek prodju lokalni  :)
rigbi
rigbi

2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 16/3/2017, 22:52

Eh te vlaške šale....ts-ts.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jastreb 16/3/2017, 22:53

vuksadinare wrote:Sorry pinoce..ovo sala bila..gledao metastaze i zg80...pa kopirao krpu...pa mi ti upravo kao 'tovar' dosao na volej...sala naravno...sve je sala bila...admini
Možda je i bila šala,ali to ti neće pomoći pri odmjeravanju kazne.

U ime forumske solidarnosti,za Vuka sa srpske Dinare tražim ban.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 22:53

Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 3 R2671

http://www.edepro.com/products/rockets/ground-to-ground/r-267-mm/

Od te firme šta proizvodi raketa 267 mm ...nenavođena.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 22:53

nema me 10 min.. 

:bash
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 22:53

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:Sorry pinoce..ovo sala bila..gledao metastaze i zg80...pa kopirao krpu...pa mi ti upravo kao 'tovar' dosao na volej...sala naravno...sve je sala bila...admini

šibom po goloj guzici.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 22:54

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:koji je ovaj pinoce supak i jad..mrs mamu ti jebem u picku tovarsku..kad te nadjem zgazit cu te zbog tih rijeci
Yoda je jedan od boljih ljudi,kazem ljudi,ne likova na ovom forumu,i ovo tvoje ne zasluzuje..
haj ti meni Fuk reci,ali posteno..ČIME je IKOJA vlast od 1990 zaduzila ljude da jopet idu ginuti,da bi politickoj lopovskoj eliti cuvala ledja,da dokusure ono malo sto je ostalo?
Pa,onda se nemojte niti cuditi zasto drzava propada,..iz pukog razloga,jer postoji hrpetina likova poput tebe,kojima su idoli ,neka politcka opcija,i za propast uglavnom okrivljuju neke druge,umjesto one,koje i ti podrzavas..dakle,ili si tutlek do nebesa,ili neki oportunista,kojemu su bacene mrvice,da bude dobar i poslusan..
Ahaha..ma salio sam se naravno vec sam objasnio...mada iskreno to kmecanje tovara mi ide vec lagano na kiki...samo kukaju a lopata nista...ono nek slavonski papcina kopa... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 22:56

RayMabus wrote:Srbi imaju vlastitu raketu koja navodno može gađati Zagreb - Page 3 R2671

http://www.edepro.com/products/rockets/ground-to-ground/r-267-mm/

Od te firme šta proizvodi raketa 267 mm ...nenavođena.
Ovo ti je Orkan 2 raketa ...Šumadije nigdje niti po prospektima al eto oni kao to prave ....ova crvena linija je nova raketa za Orkan 2 ...do 95 km ....to je dobro tj ako to naprave onda su ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 22:58

pa WS 3 ide i do 400 km,sta ti je 95 km
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 22:59

jastreb wrote:

Gle ove picke recke..ono bas trazis da te strefim u vuglu... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 22:59

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
Ahaha..ma salio sam se naravno vec sam objasnio...mada iskreno to kmecanje tovara mi ide vec lagano na kiki...samo kukaju a lopata nista...ono nek slavonski papcina kopa... lol!
:clown  Ebi ga...posalji ga nekom u Slavoniju,prvo da ga posteno nahrane odimljenim mesom,a onda lopatu u ruke.. :chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 22:59

pismejker wrote:
pismejker wrote:
pismejker wrote:Pa glumpavi Ameri nisu sposobni iskopirati S-300 sustav..sto dalje reci..

A zasto bi ga kopirali? Nadji mi jednu naciju ozbiljniju (Izuzev Kine) koja je isla nesto ikada kopirati? To je u startu nesto sto iti jedan industrijalac koji drzi do sebe nece napraviti. Provjeriti ce performanse, izvuci nekakve zakljucke i pokusati protumjere stvoriti ali tu prica staje. I kod jednih i kod drugih. I Ameri i Rusi su za vrijeme hladnoga rata imali povremeno dostupno strojeve druge strane. Nitko nikada nije kopirao nesto u potpunosti. Jesu koristili neka rjesenja kod ovog ili onog modela. Ali u najboljem slucaju su koristili iste da bi unaprijedili nesto svoje.
Max..tako si doslovan... No ovo ostalo,tandaramandarabroć..
SVI sVE kopiraju,narocito u vojnoj industriji,da bi smanjili troskove..Ne postoji uzalud izraz INDUSTRIJSKA SPIJUNAZA,koja je jos i korag gora,nego samo puko kopiranje..
ameri su od svaba kopirali sto su mogli,dali ratnim kriminalcima drzavljanstva da "iskopiraju" ono sto oni znaju..
Ameri su po difoltu ..Banč of Idijots",i da ne postoje Pakše,Indijci,zamrla bi im i IT industrija..Nisu sposobni napraviti top za tenk,kako valja,o kupovini ruskih raketnih motora da ne spominjem,i to bi pokusali kopirati,da nisu tako tulavi..

Pa i Njemci su kopirali prije rata od drugih sve i svasta. Stuka je recimo....Ernst Udet koji je osmislio aparat je ideju za isti dobio preko Americkog aviona Curtis Hawk. Njemci su sve poluteske tenkove to PzIII serije bazirali na Ceskim modelima koje su ovima oduzeli nakon zauzimanja zemlje. T34 je baziran na americkom tenku T3 Christie...

Ali nitko nije doslovno kopirao neki dizajn zaboga...uzeli su rjesenja ili ideje posudili od izvornog modela.
Pa govoris u sustini sto sam i ja rekao..nije nuzno neki dizajn kopirati,ali ako ce to dovesti do boljih rezultata i manje cijene,pa zasto ne??
Ne govorimo o nekoj industriji,gdje se gleda moralnost i dobar glas,nego efikasnost robe..

Da ali to ne mjenja da je proizvod recimo 95% opet od te drzave.

Recimo Udet je od Curtis Hawka preuzeo samo zracne kocnice tj unaprijedio postojeci sustav, sve ostalo na avionu je bilo izvorno njemacko. Krila i sve....ali je ideja potekla od toga.

T-34 je Ruski proizvod u potpunosti...ali su suspenziju i pogon opcenito u potpunosti preuzeli od amera. Na kraju krajeva sam T3 je bio ponudjen Sovjetskom Savezu nakon sto su ameri sami odjebali dizajn (nevidjen zajeb).

Njemci su podvozja svih svojih tenkova do serije V i VI bazirali na podvozju ceskih srednjih tenkova....itd itd. Ima jos toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:01

Ground Biscuits wrote:pa WS 3 ide i do 400 km,sta ti je 95 km
Ide al pogađa cilj u krugu 600 metara tj tu izbaci kazetno punjenje ....ova vaša je patka ...etko kao vi imate za izložbu neki projekt.

Mogu i ja napravit takvu raketu ....samo je pitanje gdje ce past nakon tih 300 km.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:02

Kako ce i raditi Dalmatinci kad samo jedu onu vodenastu ribu..u tome nema snage..crveno meso je zakon..naraniti Yodu sa dva steaka,po pola kile,na zaru..kasnije bi i sam trazio lopatu da se rjesi energije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/3/2017, 23:02

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
:clown  Ebi ga...posalji ga nekom u Slavoniju,prvo da ga posteno nahrane odimljenim mesom,a onda lopatu u ruke.. :chiefi
...je jos da ga hranis dok se izlezava...ma sve sala...yodu zajebavam...likje cudak malo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/3/2017, 23:03

RayMabus wrote:
Ground Biscuits wrote:pa WS 3 ide i do 400 km,sta ti je 95 km
Ide al pogađa cilj u krugu 600 metara tj tu izbaci kazetno punjenje ....ova vaša je patka ...etko kao vi imate za izložbu neki projekt.

Mogu i ja napravit takvu raketu ....samo je pitanje gdje ce past nakon tih 300 km.
znaci nevalja raketlin,e jebiga  pig
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/3/2017, 23:04

Medolino prva raketa uopce je nacisticka ...znaci svaka pizda može napravit takvu raketu.

Kao što je već spomenuto preciznost mu nije bila naročito dobra te mu je CEP (circular error probable) bio 17 km. U praksi to je značilo da će A-4, ako se je lansirao na cilj udaljen 300 km, imao 50 posto šanse pasti u polumjer od 17 km od cilja. To je bilo taman dostatno da se pogodi grad, ali ne i određeni cilj (recimo zrakoplovna baza) u njemu. U obzir se mora uzeti i da je A-4 bio prvi operativni balistički projektil na svijetu koji je uz to razvijen u ratnim uvjetima, te da ni tadašnji četveromotorni bombarderi nisu imali bitno veću preciznost. Potpuno drukčiju ulogu A-4 bi imao da je nacistička Njemačka uspjela razviti nuklearno oružje, jer bi bilo jedino operativno oružje koje bi nuklearnu bojnu glavu moglo prenijeti do ciljeva u Europi.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Aggregat_4
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics