Munjiza predlaže da radnici Agrokora rade 6 mjeseci besplatno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Munjiza predlaže da radnici Agrokora rade 6 mjeseci besplatno
I drzi firme u RH, a nije otisao vani.
Naravno,kad ne mora placat PDV.
Naravno,kad ne mora placat PDV.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pinochet wrote:većina tamo radi za 3000-4000kn, nemaju vremena raditi besplatno.. pogotovo sada kada je otvorena granica, njemačka, irska itd..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Osim ovih babetina od 45 pa naviše , vezane djecom i to , prestare ....al te i jesu matrijahalna imperija ,.,,,NEKA RADE ĐABE TO SU I ZASLUŽILE.,RayMabus wrote:Pinochet wrote:većina tamo radi za 3000-4000kn, nemaju vremena raditi besplatno.. pogotovo sada kada je otvorena granica, njemačka, irska itd..
2014-04-11
OBAVIJEST :
Uđe zapovijednik GF , pripadnik Asthar komande te anđeo u u Konzum prije 20 dana i kako je bila aktualna ona neradna nedjelja pitam ja prodavacicu jel joj draže radit il neradit nedjeljom ...žena od oko 50 godina ...da je da dobije 200 kuna ...kažem ja sedmicno a ne nego mjesecno ...kažem ok.
I tako ja izađem i ono ovoj je 200 kuna puno mjesecno ove ce radit i za kikiriki
E PA SAD CEŠ RADIT
I TAKO JA IZDAH NAREDBU
NAKON 20 DANA STIGAO POTOP TOG ISTOG KONZUMA
Uđe zapovijednik GF , pripadnik Asthar komande te anđeo u u Konzum prije 20 dana i kako je bila aktualna ona neradna nedjelja pitam ja prodavacicu jel joj draže radit il neradit nedjeljom ...žena od oko 50 godina ...da je da dobije 200 kuna ...kažem ja sedmicno a ne nego mjesecno ...kažem ok.
I tako ja izađem i ono ovoj je 200 kuna puno mjesecno ove ce radit i za kikiriki
E PA SAD CEŠ RADIT
I TAKO JA IZDAH NAREDBU
NAKON 20 DANA STIGAO POTOP TOG ISTOG KONZUMA
2014-04-11
Nemoraju radit za pol place ....tvrtka je u problemima , bankrotirat ce ...mogu za cetvrtinu manje ili 10 - 20 % ----tko oce nek radi a tko nece nek pokupi prnje.
Ova od 50 godina šta sam s njom prica ta nema gdje a radit ce i za kikiriki
E PA RADIT CEŠ I IMA DA TI PONIŠTIM SVU ZARADU KOJU SI NEDJELJOM ZARADILA
NAUCIT CEŠ TI TKO JE LORD
2014-04-11
Ne može ona biti toliko malo plaćena koliko može puno raditi.RayMabus wrote:Nemoraju radit za pol place ....tvrtka je u problemima , bankrotirat ce ...mogu za cetvrtinu manje ili 10 - 20 % ----tko oce nek radi a tko nece nek pokupi prnje.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ne može ona biti toliko malo plaćena koliko može puno raditi.RayMabus wrote:Nemoraju radit za pol place ....tvrtka je u problemima , bankrotirat ce ...mogu za cetvrtinu manje ili 10 - 20 % ----tko oce nek radi a tko nece nek pokupi prnje.
2014-04-11
Slučaj Agrokor: Potres u Hrvatskoj mogao bi utjecati na 10.000 radnih mjesta u BiH
https://www.klix.ba/biznis/slucaj-agrokor-potres-u-hrvatskoj-mogao-bi-utjecati-na-10-000-radnih-mjesta-u-bih/170316038
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:655146-Zbog-Todorica-strahuje-11000-radnika-u-Srbiji
https://www.klix.ba/biznis/slucaj-agrokor-potres-u-hrvatskoj-mogao-bi-utjecati-na-10-000-radnih-mjesta-u-bih/170316038
Zbog Todorića strahuje 11.000 radnika u Srbiji
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:655146-Zbog-Todorica-strahuje-11000-radnika-u-Srbiji
2014-04-11
Slabo je to, treba ih i tućiRayMabus wrote:melkior wrote:Ne može ona biti toliko malo plaćena koliko može puno raditi.RayMabus wrote:Nemoraju radit za pol place ....tvrtka je u problemima , bankrotirat ce ...mogu za cetvrtinu manje ili 10 - 20 % ----tko oce nek radi a tko nece nek pokupi prnje.
2015-08-09
Rekao sam vam lijepo : prije 20.ak dana otišao u Konzum nešto kupit i pitam blagajnicu od 50 godina za rad nedjeljom i da je to njoj super jer zaradi 200 kuna više mjesecno.
ODLICNO.
JA SAM ZAOVIJEDNIK GALAKTICKE FEDERACIJE , PRIPADNIK ASTHAR KOMANDE I ANĐEOSKA HIJERARHIJA
...I SAD CEŠ RADIT UMANJENO ZA 10 DO 20 % JER JE FIRMA U PROBLEMIMA A AKO NECEŠ MOŠ POKUPIT KOFERE .....TAMAN KOLIKO SI ZARADILA NEDJELJOM PLUS ODUZIMAM I NEDJELJE OD PRIJE U OMJERU 1:1 ....OKO 400 KUNA MANJA PLACA
AJ VOZI
ODLICNO.
JA SAM ZAOVIJEDNIK GALAKTICKE FEDERACIJE , PRIPADNIK ASTHAR KOMANDE I ANĐEOSKA HIJERARHIJA
...I SAD CEŠ RADIT UMANJENO ZA 10 DO 20 % JER JE FIRMA U PROBLEMIMA A AKO NECEŠ MOŠ POKUPIT KOFERE .....TAMAN KOLIKO SI ZARADILA NEDJELJOM PLUS ODUZIMAM I NEDJELJE OD PRIJE U OMJERU 1:1 ....OKO 400 KUNA MANJA PLACA
AJ VOZI
2014-04-11
TOJ BABETINI I SLICNIMA NIKAD NIJE PALO NA PAMET DA NETKO NEŽELI DA RADI NJIH I ONAJ MUŠKI KOJI VOZI KAMION MORA NEDJELJOM RADIT.RayMabus wrote:Rekao sam vam lijepo : prije 20.ak dana otišao u Konzum nešto kupit i pitam blagajnicu od 50 godina za rad nedjeljom i da je to njoj super jer zaradi 200 kuna više mjesecno.
ODLICNO.
JA SAM ZAPOVIJEDNIK GALAKTICKE FEDERACIJE , PRIPADNIK ASTHAR KOMANDE I ANĐEOSKA HIJERARHIJA
AJ VOZI
E SAD HEBI MATER.
2014-04-11
To sam i ja čuo Pamsi sve mislim, Bože, kakvih ženturača ima, to je za nepovjerovatRayMabus wrote:Rekao sam vam lijepo : prije 20.ak dana otišao u Konzum nešto kupit i pitam blagajnicu od 50 godina za rad nedjeljom i da je to njoj super jer zaradi 200 kuna više mjesecno.
2015-08-09
Da ....ali im je crni princ poljubac dao ....prije 20-ak dana kad sam ja to osbno kao slucajno na licu mjesta pitao da vidim kako dišu.melkior wrote:To sam i ja čuo Pamsi sve mislim, Bože, kakvih ženturača ima, to je za nepovjerovatRayMabus wrote:Rekao sam vam lijepo : prije 20.ak dana otišao u Konzum nešto kupit i pitam blagajnicu od 50 godina za rad nedjeljom i da je to njoj super jer zaradi 200 kuna više mjesecno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Da ....ali im je crni princ poljubac dao ....prije 20-ak dana kad sam ja to osbno kao slucajno na licu mjesta pitao da vidim kako dišu.melkior wrote:To sam i ja čuo Pamsi sve mislim, Bože, kakvih ženturača ima, to je za nepovjerovatRayMabus wrote:Rekao sam vam lijepo : prije 20.ak dana otišao u Konzum nešto kupit i pitam blagajnicu od 50 godina za rad nedjeljom i da je to njoj super jer zaradi 200 kuna više mjesecno.
Zverko ludila, sto si se probudila
crni ti je princ poljubac dao
al' necu se stideti
sto Boga necu videti
jer to i nije Bog kojeg sam znao
2014-04-11
budale su oni koji nastavljaju raditi,a nisu placeni..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Kiflice besplatno
» Jagodinci se voze besplatno ...
» Pametni stranci besplatno ljetuju
» Šumadinac pronašao besplatno grejanje -
» Kiflice besplatno
» Jagodinci se voze besplatno ...
» Pametni stranci besplatno ljetuju
» Šumadinac pronašao besplatno grejanje -
Page 2 of 2