Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
RayMabus wrote:AMERIKANCI SU TI LIJEPO REKLI DA IH TO NEZANIMA ...
Pa zanima ih da evropske zemlje članice NATO povećaju izdatke za svoju obranu na najmanje 3% BDP-a kako ne bi ispalo da Amnerikanci većim dijelom financiraju obranu evropskih članica NATO-a iz svog proračuna. I to ono u roku što prije to bolje.
Guest- Guest
Re: Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
Aj vi i dalje nastavite pricat po šemi ako su Rusi pomogli Srbiji sad cemo se mi ogrebat preko Amerike.
Ma neceš ...imaju oni Aviano.
PLJUNI 90 MILJONA DOLARA GODIŠNJE U IDUCIH 20 GODINA.
AKO NEŽELIŠ GASI LOVACKU AVIJACIJU I KRAJ RASPRAVE.
Ma neceš ...imaju oni Aviano.
PLJUNI 90 MILJONA DOLARA GODIŠNJE U IDUCIH 20 GODINA.
AKO NEŽELIŠ GASI LOVACKU AVIJACIJU I KRAJ RASPRAVE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
najbolji mi je spear...'kad budemo imali veci bdp..i time vece prihode'..kad budes..dotle tko ziv tko mrtav..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad cujem spominjanje Trumpa , Amerike , povecanje vojnog proracuna a tema je lovacka avijacija ja odma gasim temu.
Ocito sagovornici koji kurza nekuže.
KRAJ RASPRAVE.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
....trump ej spomenut u kontekstu..imas ili nemas...mi nemamo i onda ne mozes nista trazit od trumpaRayMabus wrote:Kad cujem spominjanje Trumpa , Amerike , povecanje vojnog proracuna a tema je lovacka avijacija ja odma gasim temu.
KRAJ RASPRAVE.
2015-09-08
vuksadinare wrote:najbolji mi je spear...'kad budemo imali veci bdp..i time vece prihode'..kad budes..dotle tko ziv tko mrtav..
Gdje sam ja to uopće napisao?
Stavio uvjet da trebamo nabaviti eskaldrilu lovačkih aviona tek ako nam BDP dovoljno poraste?
Gdje?
Trebamo ih nabaviti praktički u roku odmah, zapravo još prekjučer.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:vuksadinare wrote:najbolji mi je spear...'kad budemo imali veci bdp..i time vece prihode'..kad budes..dotle tko ziv tko mrtav..
Gdje sam ja to uopće napisao?
Stavio uvjet da trebamo nabaviti eskaldrilu lovačkih aviona tek ako nam BDP dovoljno poraste?
Gdje?
Trebamo ih nabaviti praktički u roku odmah, zapravo još prekjučer.
Ovaj dio o rastu BDP-a se odnosio na izvjesnost Plenkovićevog dugotrajnog ostanka na mjestu premijera i predsjednika stranke. Dakle, "naročito ako BDP nastavi ovako rasti, ili ako se čak rast i poveća" itd.
Guest- Guest
Opet ti svoje ?vuksadinare wrote:....trump ej spomenut u kontekstu..imas ili nemas...mi nemamo i onda ne mozes nista trazit od trumpaRayMabus wrote:Kad cujem spominjanje Trumpa , Amerike , povecanje vojnog proracuna a tema je lovacka avijacija ja odma gasim temu.
KRAJ RASPRAVE.
OPET KLOĐŠARSKI MENTALITET.
KUPI ...moš ti dignit vojni proracun i na 20% BDP ...cijena ti je uvijek ISTA.
2014-04-11
..slazem se..ali covjece nemamo lovu...to sto nasi misle nekakvim makinacijama,kompromisima mozda kod edi rame pali ali ne kod trumpa..kes i nosiRayMabus wrote:Opet ti svoje ?vuksadinare wrote:....trump ej spomenut u kontekstu..imas ili nemas...mi nemamo i onda ne mozes nista trazit od trumpaRayMabus wrote:Kad cujem spominjanje Trumpa , Amerike , povecanje vojnog proracuna a tema je lovacka avijacija ja odma gasim temu.
KRAJ RASPRAVE.
OPET KLOĐŠARSKI MENTALITET.
KUPI ...moš ti dignit vojni proracun i na 20% BDP ...cijena ti je uvijek ISTA.
2015-09-08
Vucina to nema veze s Trumpom ...cijena je ta i ta ...u tu prica završava ...a to šta mi razmišljamo ko klošari i ocemo se stalno o nešto ogrebat ...a cuj .....ogrebi se.....eto baš da vidim kod koga.
2014-04-11
Ostat cete bez lovacke avijacije nepromijenite li nacin razmišljanja ...najmanja cijena tu je na rok od 20 godina ...90 miljona eura godišnje.
NEPAŠE TI ?
DOVIĐEMA.
NEPAŠE TI ?
DOVIĐEMA.
2014-04-11
zato jer razmisljaju kao prije deset godina..i ne kuze da su se vremena promjenila..vec briju na neka svaznistva..pa mi ovo mi ono...danas su puno teza vremena nego prije deset godina..i svijet je gotovo rec na rubu kaosa..i trziste oruzja po principu plati pa nosi..pa vidis koliko ej sati kad je vrli plenki nedavno izjavio..'da je eu stabilna i da nema nekih velikih kriza unutar nje'..sto je dokaz da se nasi uopce ne zele politicki i strateski suociti sda problemima..cekajuci da ih drugi rjese..RayMabus wrote:Vucina to nema veze s Trumpom ...cijena je ta i ta ...u tu prica završava ...a to šta mi razmišljamo ko klošari i ocemo se stalno o nešto ogrebat ...a cuj .....ogrebi se.....eto baš da vidim kod koga.
2015-09-08
BMK za Plenkovica ...ono gore ti je cijena i to najmanja moguca.
2014-04-11
Šta cu ja sad raspravljat o Plenkovicu , HDZu , SDPu ovo ono ...to se kupuje na 20 godina ...ima svake godine da platiš ratu od 90 miljona eura ....BEZ OBZIRA TKO BIO IL NEBIO NA VLASTI.
ZAVRŠILI SMO RAZGOVOR.
ZAVRŠILI SMO RAZGOVOR.
2014-04-11
naravno da je....to svatko zna..no imas li tu lovuRayMabus wrote:BMK za Plenkovica ...ono gore ti je cijena i to najmanja moguca.
2015-09-08
sto tebe pere...ljutnja sto se za ovo nema loveRayMabus wrote:Šta cu ja sad raspravljat o Plenkovicu , HDZu , SDPu ovo ono ...to se kupuje na 20 godina ...ima svake godine da platiš ratu od 90 miljona eura ....BEZ OBZIRA TKO BIO IL NEBIO NA VLASTI.
ZAVRŠILI SMO RAZGOVOR.
2015-09-08
Ne nego šta ti uopce nerazumiješ ovu tematiku ...između ostaloga cinjenicu da HDZ cetri godine vlada pa to placa a onda SDP dođe pa on kao nebi ...MA ZAMISLI.vuksadinare wrote:sto tebe pere...ljutnja sto se za ovo nema loveRayMabus wrote:Šta cu ja sad raspravljat o Plenkovicu , HDZu , SDPu ovo ono ...to se kupuje na 20 godina ...ima svake godine da platiš ratu od 90 miljona eura ....BEZ OBZIRA TKO BIO IL NEBIO NA VLASTI.
ZAVRŠILI SMO RAZGOVOR.
2014-04-11
Brzo bi ti banka napravila ovrhu tih aviona plus na sud.RayMabus wrote:Ne nego šta ti uopce nerazumiješ ovu tematiku ...između ostaloga cinjenicu da HDZ cetri godine vlada pa to placa a onda SDP dođe pa on kao nebi ...MA ZAMISLI.vuksadinare wrote:sto tebe pere...ljutnja sto se za ovo nema loveRayMabus wrote:Šta cu ja sad raspravljat o Plenkovicu , HDZu , SDPu ovo ono ...to se kupuje na 20 godina ...ima svake godine da platiš ratu od 90 miljona eura ....BEZ OBZIRA TKO BIO IL NEBIO NA VLASTI.
ZAVRŠILI SMO RAZGOVOR.
2014-04-11
Nema se para za vojsku.. država ove godine će potrošiti 130milijardi kuna, uglavnom za uhljebe i slične parazite, a nabava avijacije koja košta 0.5milijarde kuna kroz par godina, za to se nema para..
i onda nedaj bože da izbije rat sa Srbima, dovoljno je da ovi imaju Mig-29etke, plus iz Rusije dobiju borbene i izviđačke dronove, moći će se rugati sa nama.. ono malo mladih što će služiti vojsku od 1mjesec dana, njih će srbi sa 5km iz zraka pretvarati u čevape na pritisak 2 tipke..
Hrvatska vojska, HDZ i domoljublje
i onda nedaj bože da izbije rat sa Srbima, dovoljno je da ovi imaju Mig-29etke, plus iz Rusije dobiju borbene i izviđačke dronove, moći će se rugati sa nama.. ono malo mladih što će služiti vojsku od 1mjesec dana, njih će srbi sa 5km iz zraka pretvarati u čevape na pritisak 2 tipke..
Guest- Guest
Inače Plenković je ove godine povećao državni proračun za 7jebenih milijardi kuna.. taman iznos koliko bi koštala nova avijacija.
Dakle 7milijardi kuna će država potrošiti više love(što su ukrali od građana) a nitko nema pojma kako ćemo osjetiti tih 7milijardi kuna.. nekoliko milijardi kuna će pojesti uhljebi , njih par stotina tisuća koji hoće veću plaću..
da sam ja na vlasti, prvo bi ukinutio 3/4 zavoda, ministarstava, agencija, sve ih poslao na burzu rada, a oni koji bi ostali , njima bi svima srezao plaće za nekih 30-40%.. a onda bi vidio para.. nakon toga mogao bi uzeti što hoćeš, plus ostalo bi prostora za snižavanje poreza da građani još više zarađuju
Dakle 7milijardi kuna će država potrošiti više love(što su ukrali od građana) a nitko nema pojma kako ćemo osjetiti tih 7milijardi kuna.. nekoliko milijardi kuna će pojesti uhljebi , njih par stotina tisuća koji hoće veću plaću..
da sam ja na vlasti, prvo bi ukinutio 3/4 zavoda, ministarstava, agencija, sve ih poslao na burzu rada, a oni koji bi ostali , njima bi svima srezao plaće za nekih 30-40%.. a onda bi vidio para.. nakon toga mogao bi uzeti što hoćeš, plus ostalo bi prostora za snižavanje poreza da građani još više zarađuju
Guest- Guest
...to je ono sto brine i krsticevica..evo vidis da u zadnje vrijeme covjek non stop upozarava da trebamo zurno kupovat opremu,modernizirat postojecu..povecat lovu..jebuga ovi iz nato-a..covjek mora se izvlaciti...evo sa ovom izjavom pokazuje znakove da mu vec pucaju zivci i da gubi strplčjenje..plenki i maric ga ne dozivlajvaju ni par posto...ali bi ga dozivljavali da sad pocnu protesti braniteljskih udruga jer im je to glasacko tijelo manje vise...zato bas na ovom pitanju sad moraju izbiti javni prosvjedi...dobro nije da mi nemamo nista..imamo kov je solidna mornarica isto..ali nam treba zrakoplovstvo...dobro je rekao...dujmovic..'ako rusija nare4di srbiji da krenu u rat oni ce krenuti'...jer su im poltroni...a to se moze desiti bilo kad..danas,sutra,,preksutra,,za godinu..deset.nije to poanta...a ovog sminkera jebe sto ce reci tusk i junker...i brisel...Pinochet wrote:Nema se para za vojsku.. država ove godine će potrošiti 130milijardi kuna, uglavnom za uhljebe i slične parazite, a nabava avijacije koja košta 0.5milijarde kuna kroz par godina, za to se nema para..
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Otvorene ponude za nabavu borbenih zrakoplova
» MORH osnovao povjerenstvo o nabavi novih modernih borbenih zrakoplova
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Predsjednica odbrusila Krstičeviću: ‘Politika se vodi razumom, a ne emocijama’
» Dodik puko'
» MORH osnovao povjerenstvo o nabavi novih modernih borbenih zrakoplova
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Predsjednica odbrusila Krstičeviću: ‘Politika se vodi razumom, a ne emocijama’
» Dodik puko'
Page 4 of 5