Turski ministar vanjskih poslova: "Uskoro će u Europi početi sveti ratovi"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turski ministar vanjskih poslova: "Uskoro će u Europi početi sveti ratovi"
Hm, ako vozim 140 km u rikverc pa udarim u Kaju, ona je kriva jer je zapravo, ona udarila menedijagram wrote:ee, nemoj da te kaja sredimelkior wrote:Probaj voziti 140 km u rikvercdijagram wrote:auto ide 140 u sestoj, imas li ti vozacku:)melkior wrote:Maratonac?dijagram wrote:
kilometara u sestoj brzini
140 sklekova kad sam izvan forme
ne trpi one koji ometaju promet:)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pusti pricumelkior wrote:Hm, ako vozim 140 km u rikverc pa udarim u Kaju, ona je kriva jer je zapravo, ona udarila menedijagram wrote:ee, nemoj da te kaja sredimelkior wrote:Probaj voziti 140 km u rikvercdijagram wrote:auto ide 140 u sestoj, imas li ti vozacku:)melkior wrote:
Maratonac?
Pravnicke fore i eto tebe na golom otoku
Ne moze se protiv tih fiskala
dijagram-
2015-08-09
Uvijek je kriv onaj koji udari, a kako će ona dokazati da sam ja udario ako je njoj razbijena hauba a meni zadnji kraj? Pogledajte suče, udarila me bezobrazno i bez kočenja, i to nekoliko puta za redomdijagram wrote:Pusti pricumelkior wrote:Hm, ako vozim 140 km u rikverc pa udarim u Kaju, ona je kriva jer je zapravo, ona udarila menedijagram wrote:ee, nemoj da te kaja sredimelkior wrote:Probaj voziti 140 km u rikvercdijagram wrote:
auto ide 140 u sestoj, imas li ti vozacku:)
2015-08-09
ma da. imat ce snimku kako se kreces unatrag i kriv si sto postomelkior wrote:Uvijek je kriv onaj koji udari, a kako će ona dokazati da sam ja udario ako je njoj razbijena hauba a meni zadnji kraj? Pogledajte suče, udarila me bezobrazno i bez kočenja, i to nekoliko puta za redomdijagram wrote:Pusti pricumelkior wrote:Hm, ako vozim 140 km u rikverc pa udarim u Kaju, ona je kriva jer je zapravo, ona udarila menedijagram wrote:ee, nemoj da te kaja sredimelkior wrote:
Probaj voziti 140 km u rikverc
uz sve platit ces i za trzajnu ozljedu vrata njenog pokojnog civave te ostale dusevne zivotinjske boli
dijagram-
2015-08-09
Neće imat vremena slikat. A nisam lud da idem na raskršću u rikvercdijagram wrote:ma da. imat ce snimku kako se kreces unatrag i kriv si sto postomelkior wrote:Uvijek je kriv onaj koji udari, a kako će ona dokazati da sam ja udario ako je njoj razbijena hauba a meni zadnji kraj? Pogledajte suče, udarila me bezobrazno i bez kočenja, i to nekoliko puta za redomdijagram wrote:Pusti pricumelkior wrote:Hm, ako vozim 140 km u rikverc pa udarim u Kaju, ona je kriva jer je zapravo, ona udarila menedijagram wrote:
ee, nemoj da te kaja sredi
uz sve platit ces i za trzajnu ozljedu vrata njenog pokojnog civave te ostale dusevne zivotinjske boli
2015-08-09
Sad se izvlacis,al kasno jemelkior wrote:Neće imat vremena slikat. A nisam lud da idem na raskršću u rikvercdijagram wrote:ma da. imat ce snimku kako se kreces unatrag i kriv si sto postomelkior wrote:Uvijek je kriv onaj koji udari, a kako će ona dokazati da sam ja udario ako je njoj razbijena hauba a meni zadnji kraj? Pogledajte suče, udarila me bezobrazno i bez kočenja, i to nekoliko puta za redomdijagram wrote:Pusti pricumelkior wrote:
Hm, ako vozim 140 km u rikverc pa udarim u Kaju, ona je kriva jer je zapravo, ona udarila mene
Nagrebusit ces i tocka
dijagram-
2015-08-09
Ma neće Kaja mene, auto ionako ne glasi na menedijagram wrote:Sad se izvlacis,al kasno jemelkior wrote:Neće imat vremena slikat. A nisam lud da idem na raskršću u rikvercdijagram wrote:ma da. imat ce snimku kako se kreces unatrag i kriv si sto postomelkior wrote:Uvijek je kriv onaj koji udari, a kako će ona dokazati da sam ja udario ako je njoj razbijena hauba a meni zadnji kraj? Pogledajte suče, udarila me bezobrazno i bez kočenja, i to nekoliko puta za redomdijagram wrote:
Pusti pricu
Nagrebusit ces i tocka
2015-08-09
Gotov si, oderat ce ti i alimentaciju za nikad rodjenu djecumelkior wrote:Ma neće Kaja mene, auto ionako ne glasi na menedijagram wrote:Sad se izvlacis,al kasno jemelkior wrote:Neće imat vremena slikat. A nisam lud da idem na raskršću u rikvercdijagram wrote:ma da. imat ce snimku kako se kreces unatrag i kriv si sto postomelkior wrote:
Uvijek je kriv onaj koji udari, a kako će ona dokazati da sam ja udario ako je njoj razbijena hauba a meni zadnji kraj? Pogledajte suče, udarila me bezobrazno i bez kočenja, i to nekoliko puta za redom
Nagrebusit ces i tocka
Ovrhe ce raditi hanzekovic i asila
Ne zna se tko je gori lihvar
Banda pravnicka
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Njemački ministar vanjskih poslova optužio NATO za ratno huškanje
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Njemački ministar vanjskih poslova optužio NATO za ratno huškanje
Page 4 of 4