Turski ministar vanjskih poslova: "Uskoro će u Europi početi sveti ratovi"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turski ministar vanjskih poslova: "Uskoro će u Europi početi sveti ratovi"
melkior wrote:
Erdogan je pravi nasljednik Hitlera, a EU se ponaša kao Chamberlain. Drhte pred Putinom, jer su pičkice, jer nisu sposobni gledati ga u oči, jer ih podsjeća na njihovu vlastitu nesposobnost, bezidejnost, nedostatak vizije, nesposobnost strateškog razmišljanja. Putin je sve ono što oni nisu. Pa se uvlače Erdoganu kao Chamberlain Hitleru, misle da ako mu daju mrvice, da će ga to zadovoljiti. A lik još nije ni počeo. Ali kad zakuha u Europi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ako smo već kod pičkica, meni onda slađa Tiffany Alvord. Gori Europo u svojoj truleži:melkior wrote:Europska trajna sudbina je da bude nečija bitch. Tako je to s pičkicama.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Turska je objavila želju za dobivanjem ruskog kredita za kupnju oružja, uključujući i raketni sustav PZO S-400 (SA-21 Growler), rekao je danas Sergej Chemezov, šef Rosteca za TV Rossiya-24. “Oni su izrazili želju za dobivanjem kredita. Ministarstvo financija vodi razgovore, čim se donese odluka o kreditu, mi ćemo moći odmah potpisati ugovore sa dobavljačima sustava, uključujući i S-400 “, rekao je Chemezov.
Rostecov predsjednik nije dao nikakve detalje o tome kada bi se mogla donijeti ova odluka. U veljači je Chemezov rekao da je Turska pokazala interes za ruski S-400 sustava te je u razgovorima s Moskvom. U studenom 2016. godine, turski ministar obrane Fikri Isik je izvijestio o tim razgovorima. Kina je prva kupila ruski sustav S-400. To je objavljeno u proljeće 2015. godine kada je potpisan ugovor. Prema medijskim izvješćima, posao je bio vrijedan oko 3 milijarde $. U listopadu 2016. godine, Rusija i Indija potpisali su međudržavni sporazum o isporuci S-400 sustava.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/turska-trazi-ruski-kredit-za-kupnju-raketnog-sustava-s-400/
Rostecov predsjednik nije dao nikakve detalje o tome kada bi se mogla donijeti ova odluka. U veljači je Chemezov rekao da je Turska pokazala interes za ruski S-400 sustava te je u razgovorima s Moskvom. U studenom 2016. godine, turski ministar obrane Fikri Isik je izvijestio o tim razgovorima. Kina je prva kupila ruski sustav S-400. To je objavljeno u proljeće 2015. godine kada je potpisan ugovor. Prema medijskim izvješćima, posao je bio vrijedan oko 3 milijarde $. U listopadu 2016. godine, Rusija i Indija potpisali su međudržavni sporazum o isporuci S-400 sustava.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/turska-trazi-ruski-kredit-za-kupnju-raketnog-sustava-s-400/
2014-04-11
TURSKI spor sa Holandijom i još nekoliko evropskih zemalja zbog zabrane političarima iz Ankare da agituju za referendum o promeni ustava među Turcima u Evropi, uzburkao je odnose zemlje na Bosforu sa EU i NATO. A posledice svega bi najpre mogle da se osete na - Balkanu.
Ankara je, naime, blokirala sve programe partnerstva NATO, što bi moglo nepovoljno da se odrazi na misiju Kfora na Kosovu.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:655138-SIRENjE-SUKOBA-Svadja-Turske-i-EU-se-preliva-na-Balkan
Ankara je, naime, blokirala sve programe partnerstva NATO, što bi moglo nepovoljno da se odrazi na misiju Kfora na Kosovu.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:655138-SIRENjE-SUKOBA-Svadja-Turske-i-EU-se-preliva-na-Balkan
2014-04-11
Da Njemačku ne vodi nesposobna baba, Njemačka/EU bi bila svjetska sila.melkior wrote:A ako smo već kod pičkica, meni onda slađa Tiffany Alvord. Gori Europo u svojoj truleži:melkior wrote:Europska trajna sudbina je da bude nečija bitch. Tako je to s pičkicama.
2015-08-09
Erdogana treba ubit.RayMabus wrote:Turska je objavila želju za dobivanjem ruskog kredita za kupnju oružja, uključujući i raketni sustav PZO S-400 (SA-21 Growler), rekao je danas Sergej Chemezov, šef Rosteca za TV Rossiya-24. “Oni su izrazili želju za dobivanjem kredita. Ministarstvo financija vodi razgovore, čim se donese odluka o kreditu, mi ćemo moći odmah potpisati ugovore sa dobavljačima sustava, uključujući i S-400 “, rekao je Chemezov.
2015-08-09
nije Serdogan lud ko sto izgleda
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:nije Serdogan lud ko sto izgleda
2015-08-09
2015-08-09
melkior provocira ruznim fotkama
trazim ban od 14 dana za ovog nepopravljivog forumasa
dijagram-
2015-08-09
EU ministrice obrane:
Joj, viđe kakvu štiklu imam
nasuprot:
nasuprot:
2015-08-09
dijagram wrote:melkior provocira ruznim fotkama
Naš prvi precjednik EU-a :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prži se srce moje od ljubavi tvojedijagram wrote:melkior provocira ruznim fotkama
2015-08-09
ban od 3 mjesecaepikur37 wrote:dijagram wrote:melkior provocira ruznim fotkama
susjed roy, sto se ceka
dijagram-
2015-08-09
Koji gremlinepikur37 wrote:dijagram wrote:melkior provocira ruznim fotkama
2015-08-09
Ja bih onu di je gol do pasa. Al da nije fotomontaža.melkior wrote:EU ministrice obrane:
nasuprot:
Trinity-
2014-04-17
Guest- Guest
melkior wrote:Koji gremlinepikur37 wrote:dijagram wrote:melkior provocira ruznim fotkama
2014-04-11
Evo ti jedna humanitarna:Triny wrote:Ja bih onu di je gol do pasa. Al da nije fotomontaža.melkior wrote:EU ministrice obrane:
nasuprot:
2015-08-09
Nije mi zanimljiv ni do pasa, ali zgodne su one mišićave fotomontaže.Ground Biscuits wrote:samo do pasa
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Njemački ministar vanjskih poslova optužio NATO za ratno huškanje
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Njemački ministar vanjskih poslova optužio NATO za ratno huškanje
Page 2 of 4