Par stvari koje ukazuju da Ramljak i Plenki i ona raščupana kokoš lažu ko psi o Agrokoru
Page 1 of 1
Par stvari koje ukazuju da Ramljak i Plenki i ona raščupana kokoš lažu ko psi o Agrokoru
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/govori-li-todoric-istinu-o-ucjeni-i-prijetnji-evo-sto-govore-cinjenice-koje-znamo-1070212/
Za mene je ključno pitanje : -Zašto su Rusi ubacivali €1,5 milijardi u firmu koja tone?
A-ha, valjda da pomognu Todoriću i ostalima u okruženju...moš mislit.
Onda došli Ameri da i oni pomognu jadnom Todoriću...Jebote, koja igra..
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Re: Par stvari koje ukazuju da Ramljak i Plenki i ona raščupana kokoš lažu ko psi o Agrokoru
Dobar...
Kermit-
2014-04-17
Re: Par stvari koje ukazuju da Ramljak i Plenki i ona raščupana kokoš lažu ko psi o Agrokoru
Eroo wrote:Za mene je ključno pitanje : -Zašto su Rusi ubacivali €1,5 milijardi u firmu koja tone?
toda nema veze s ničim, rusi su ubacivali lovu kad i zaba i svi drugi, samo su ubacivali više, kad je HNB naredila domaćim bankama prije nekoliko godina da prestanu financirati Agrokor ostali su samo Rusi u igri, a kompanija nije baš tonula, dapače je Agrokor do lani radio solidne profite, zajeb je što je Todorić kupio Mercator za velike pare a nije prodao Jamnicu coca coli kad je ova nudila 3,5 milijardi eura, tražio je pet. Dakle umjesto da se koncentrira na core biznis kad ga je već proširio do granice monopola, do 44% tržišnog udjela, i smanji ostalo, zajebao se.
Valjda je istina ono da ih nitko više nije htio financirati i da je tražio pare od države, koju nije smio dobitimarcellus wrote:Eroo wrote:Za mene je ključno pitanje : -Zašto su Rusi ubacivali €1,5 milijardi u firmu koja tone?
toda nema veze s ničim, rusi su ubacivali lovu kad i zaba i svi drugi, samo su ubacivali više, kad je HNB naredila domaćim bankama prije nekoliko godina da prestanu financirati Agrokor ostali su samo Rusi u igri, a kompanija nije baš tonula, dapače je Agrokor do lani radio solidne profite, zajeb je što je Todorić kupio Mercator za velike pare a nije prodao Jamnicu coca coli kad je ova nudila 3,5 milijardi eura, tražio je pet. Dakle umjesto da se koncentrira na core biznis kad ga je već proširio do granice monopola, do 44% tržišnog udjela, i smanji ostalo, zajebao se.
sve da je država to i htjela učiniti.
Ja samo vidim ono što je na površini. Pojavili su se odnekud Ameri i barem privremeno izgurali Ruse...Nije to slučajno.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
svi lažu koliko su dugi i široki ..... Pokvareni, bahati i nesposobni za sve osim za pronaći načina kako ušićariti proviziju i podebljati osobni konto.
A što se tiče ramljakovaca .... .....
A što se tiče ramljakovaca .... .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:svi lažu koliko su dugi i široki ..... Pokvareni, bahati i nesposobni za sve osim za pronaći načina kako ušićariti proviziju i podebljati osobni konto.
Similar topics
» Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
» Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» 10 stvari koje je Karamarko izjavio u velikom intervjuu
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
» Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» 10 stvari koje je Karamarko izjavio u velikom intervjuu
Page 1 of 1