Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ako-se-erdogan-odlucio-osvetiti-europi-u-hrvatskoj-bi-mogao-nastati-ogroman-kaos-/956834.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
Nikad nepostam na Indexu ili bilo kojem drugom portalu Nostradamusa a danas sam to napravio .....ima razlog.
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nostradamus :
Redak 84 , stranica 2 :
The strange tongue in the Dalmatian land,
It will overrun, devastating the entire land.
---
Sad lagano na kapaljku dajem nešto ...širim masama ....
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nostradamus :
Redak 84 , stranica 2 :
---
Sad lagano na kapaljku dajem nešto ...širim masama ....
2014-04-11
Re: Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
Vrijeme sukoba je sve bliže ....sad iz zabacenog internet prostora se polako prelazi u javnost al bez puno price ....cisto ono da netko ubere i to.
Vrijeme sukoba je sve bliže.
Vrijeme sukoba je sve bliže.
2014-04-11
jel Napoleon donio one ogromne kruške na Baniju i Kordun?
Guest- Guest
Ono šta se treba desit na globalnom oni nece zaustavit al mene to nezanima ....vrlo kratko i jasno tocan redak i stranica gdje to piše a Dalmacija je turizam dakle proracun plus jedna žestoka regija u Hr.
Nek se sad misle jer jednom obicnom pretragom ovako navođen ovaj dio teksta može svatko nac A TO CE SE POCET DEŠAVAT.
Nek se sad misle jer jednom obicnom pretragom ovako navođen ovaj dio teksta može svatko nac A TO CE SE POCET DEŠAVAT.
2014-04-11
Petrov priznao:'Ne mozemo se obraniti nemamo sa cim'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema zašto da strahujete od brata erdogana...
Guest- Guest
Nebitan je Erdogan ...može doci opet do puca i kaos u Turskoj i eto ti belaja ...anarhija , nitko nekontrolira izbjeglice u takvoj situaciji.
Opustimo se ...sama cinjenica da ce se to desit govori o tome da sadašnji Hrvati nevjeruju u taj scenarij nego su ko nojevi zabili glavu u pijesak.
Zato to treba tako da se desi.
Opustimo se ...sama cinjenica da ce se to desit govori o tome da sadašnji Hrvati nevjeruju u taj scenarij nego su ko nojevi zabili glavu u pijesak.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nebitan je Erdogan ...može doci opet do puca i kaos u Turskoj i eto ti belaja ...anarhija , nitko nekontrolira izbjeglice u takvoj situaciji.
nema šanse trenutno za puč u turskoj. mudžahedin je mnogo oprezniji nego prošli put kada je pokušan puč.
Guest- Guest
Šta je zapisano nemože se mjenjat ...zato se ja i netrudim ...cisto na kapaljku dajem samo jedan dio sad i širim masama ( nikad nepostam Nostradamusa nigdje nego ovdje ).
Cisto da dobiju na znanje a ne zato šta mislim da ce shvatit pa sprijecit to jer NECE.
Cisto da dobiju na znanje a ne zato šta mislim da ce shvatit pa sprijecit to jer NECE.
2014-04-11
Opusti se ...vrijeme ide samo linearlno prema naprijed ....od tu ja crpim svoju moc.Beli wrote:RayMabus wrote:Nebitan je Erdogan ...može doci opet do puca i kaos u Turskoj i eto ti belaja ...anarhija , nitko nekontrolira izbjeglice u takvoj situaciji.
nema šanse trenutno za puč u turskoj. mudžahedin je mnogo oprezniji nego prošli put kada je pokušan puč.
2014-04-11
petrov kaze:'jeftinije je propustit migrante nije da puno kosta usteda je velika ne trebamo trositi ogromna sredstva na zicu i policiju tj vojsku..ta sredstva se mgu na puno vaznije stvari utrositi recimo na dovrsenje krovista od kuce petrov ili kao dar za krstenje sina plenkovica'
2015-09-08
Kad imaš tocne podatke šta te brige šta ce u 2017 svi reci nešto ovako :
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nostradamus :
Redak 84 , stranica 2 :
Like · Reply · 34 mins
Roko PaicBunika ili nešto jače?
---
Nije te brige ...jer vrijeme ide linearno prema naprijed .....2018 ....ce malo stat i zamislit se i tako svake iduce godine ....
TO JE MOJA MOC.
VRIJEME UVIJEK IDE LINEARLNO PREMA NAPRIJED.
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nostradamus :
Redak 84 , stranica 2 :
Like · Reply · 34 mins
Roko PaicBunika ili nešto jače?
---
Nije te brige ...jer vrijeme ide linearno prema naprijed .....2018 ....ce malo stat i zamislit se i tako svake iduce godine ....
TO JE MOJA MOC.
VRIJEME UVIJEK IDE LINEARLNO PREMA NAPRIJED.
2014-04-11
2014-04-11
U Hr ima puno nojeva ...puno iznajmljivaca apartmana oni jednostavno nežele vjerovati u taj scenarij ...al to nije moj problem njihov je.
2014-04-11
inace u hrvatskoj zivi bar 90% nojeva..koji zabijaju glavu u pijesak dok ne dođe noz pod grlo..sto ces tradicijaRayMabus wrote:U Hr ima puno nojeva ...puno iznajmljivaca apartmana oni jednostavno nežele vjerovati u taj scenarij ...al to nije moj problem njihov je.
2015-09-08
To nije moj problem.vuksadinare wrote:inace u hrvatskoj zivi bar 90% nojeva..koji zabijaju glavu u pijesak dok ne dođe noz pod grlo..sto ces tradicijaRayMabus wrote:U Hr ima puno nojeva ...puno iznajmljivaca apartmana oni jednostavno nežele vjerovati u taj scenarij ...al to nije moj problem njihov je.
Moja taktika je jednostavna ....tekst star 500 godina , tocan redak i stranica gdje to piše ....vjeruj nevjeruj BOLI ME KURAZ.
2014-04-11
Kad im propadne sezona i izgube lovu od iznajmljivanja onda ce to bit njihov problem ...NECE MOJ.
2014-04-11
Ono ekipa ima pet do deset apartmana i sad bi se ja morao zabrinit zato šta oni nece da vjeruju u taj scenarij ???!!!???
Pa zaboli me kuraz , meni nit iz đepa nit u đep.
Pa zaboli me kuraz , meni nit iz đepa nit u đep.
2014-04-11
ray..ja ti kazem i ne samo tebi..puska rjesava stvar...u grubost..od njonjavosti nitko nikad nije imao koristi osim pedera..pa ni oni vise ne
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Broj izbjeglica u Europi uskoro bi se mogao i znatno povećati
» Turci glasaju na lokalnim izborima , Erdogan bi mogao izgubiti velike gradove
» PROJEKT KOJI BI MOGAO REDEFINIRATI ODNOSE U EUROPI Novi njemačko-ruski pakt u jeku sankcij
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» Broj izbjeglica u Europi uskoro bi se mogao i znatno povećati
» Turci glasaju na lokalnim izborima , Erdogan bi mogao izgubiti velike gradove
» PROJEKT KOJI BI MOGAO REDEFINIRATI ODNOSE U EUROPI Novi njemačko-ruski pakt u jeku sankcij
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
Page 1 of 2