Švaba prijeti Turcima
Page 1 of 1
Švaba prijeti Turcima
http://www.advance.hr/vijesti/iz-berlina-upozoravaju-tursku-da-bi-mogla-ostati-bez-novca-kojeg-dobiva-za-pomoc-oko-izbjeglicke-krize-njemacki-ministar-financija-sch-uble-porucio-u-ovakvim-okolnostima-ekstremno-je-tesko-nastaviti-suradnju-po-tom-pitanju/
Kermit-
2014-04-17
Re: Švaba prijeti Turcima
Šoelbe prijeti a šta je sa 4 mil. profesora koji jedva čekaju novu godinu u Koelnu? Hehe e moji švabovi nisu vam ovo grci
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Šoelbe prijeti a šta je sa 4 mil. profesora koji jedva čekaju novu godinu u Koelnu? Hehe e moji švabovi nisu vam ovo grci
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Berlin: "Turci, ako ne budete dobri, obećajemo vam da ćemo si pucati u noge"
to je taj nevjerojatno lukavi stil prijetnji
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve ljubi te baba ni ja ne bi bolje slozio situaciju, bokte Turci se rugaju švabama a oni se projete tako da ce izazvati 3 puta goru krizuNeve wrote:Berlin: "Turci, ako ne budete dobri, obećajemo vam da ćemo si pucati u noge"
Kermit-
2014-04-17
.. a onda će im Schauble s kiselim diplomatskim osmijehom uredno izručiti dvostruko više eurića nego što su sad tražiliasilovski wrote:Neve ljubi te baba ni ja ne bi bolje slozio situaciju, bokte Turci se rugaju švabama a oni se projete tako da ce izazvati 3 puta goru krizuNeve wrote:Berlin: "Turci, ako ne budete dobri, obećajemo vam da ćemo si pucati u noge"
2014-04-12
Mislim da je sad jasnije zasto su švabovi izgbili 2 rata
Kermit-
2014-04-17
trebali bi predložiti Njemačkoj da nas anektira, oni neka drže gospodarski dio, a mi ćemo vojni :sleazy:asilovski wrote:Mislim da je sad jasnije zasto su švabovi izgbili 2 rata
2014-04-12
Dobra podjela poslovah.Neve wrote:trebali bi predložiti Njemačkoj da nas anektira, oni neka drže gospodarski dio, a mi ćemo vojni :sleazy:asilovski wrote:Mislim da je sad jasnije zasto su švabovi izgbili 2 rata
Regoč-
2015-08-21
jelda?Regoč wrote:Dobra podjela poslovah.Neve wrote:trebali bi predložiti Njemačkoj da nas anektira, oni neka drže gospodarski dio, a mi ćemo vojni :sleazy:asilovski wrote:Mislim da je sad jasnije zasto su švabovi izgbili 2 rata
puna sam odličnih ideja, vidi se da dolazi proljeće
2014-04-12
"Merkel skriva teroriste"
"Zašto vi, gospođo Merkel, skrivate teroriste u svojoj zemlji. Zašto ne reagirate", kazao je Erdogan u televizijskom razgovoru, optužujući Berlin da nije proučio 4500 dosjea mogućih terorista koje je poslala Ankara.
"Gospođo Merkel, vi podržavate terorizam", kazao je Erdogan.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-prijeti-nizozemskoj-okomio-se-i-na-njemacku-podrzavate-terorizam/956442.aspx
"Zašto vi, gospođo Merkel, skrivate teroriste u svojoj zemlji. Zašto ne reagirate", kazao je Erdogan u televizijskom razgovoru, optužujući Berlin da nije proučio 4500 dosjea mogućih terorista koje je poslala Ankara.
"Gospođo Merkel, vi podržavate terorizam", kazao je Erdogan.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-prijeti-nizozemskoj-okomio-se-i-na-njemacku-podrzavate-terorizam/956442.aspx
2014-04-11
svabo je u izracunu bilance i koliko gube u turskoj..po tome ce ravnat politiku..bilanca je sve..ulazak u minus zahtjeva drasticne promjene na svim nivoima..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
kako on zna da ih u Berlinu nisu proučili? šapnuo mu jin iz Aladinove lampice?RayMabus wrote:"Zašto vi, gospođo Merkel, skrivate teroriste u svojoj zemlji. Zašto ne reagirate", kazao je Erdogan u televizijskom razgovoru, optužujući Berlin da nije proučio 4500 dosjea mogućih terorista koje je poslala Ankara.
2014-04-12
Ma ...debili ....ono kao oni moraju nešto rec al kao nemojte tako mister Erdogane ....propast ce im bilanca jbte.....goni to u pm.vuksadinare wrote:svabo je u izracunu bilance i koliko gube u turskoj..po tome ce ravnat politiku..bilanca je sve..ulazak u minus zahtjeva drasticne promjene na svim nivoima..
2014-04-11
znas da svabo u turskoj ima 48 tvornica...samo bosch ima pet...svabi je gore kad je u minusu nego da mu netko skace po glavi...jebi mu mater 100 puta ali drzi ruke podalje od njegobog novcanikaRayMabus wrote:Ma ...debili ....ono kao oni moraju nešto rec al kao nemojte tako mister Erdogane ....propast ce im bilanca jbte.....goni to u pm.vuksadinare wrote:svabo je u izracunu bilance i koliko gube u turskoj..po tome ce ravnat politiku..bilanca je sve..ulazak u minus zahtjeva drasticne promjene na svim nivoima..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
A jbga ; trgovinski partneri.vuksadinare wrote:
znas da svabo u turskoj ima 48 tvornica...samo bosch ima pet...svabi je gore kad je u minusu nego da mu netko skace po glavi...jebi mu mater 100 puta ali drzi ruke podalje od njegobog novcanika
2014-04-11
Similar topics
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» 4/5 Švaba smatra da emigrantska kriza izmiče kontroli
» Nema mise za Praljka kod Svaba
» Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
» Mali Švaba i Japanac jedu govna
» 4/5 Švaba smatra da emigrantska kriza izmiče kontroli
» Nema mise za Praljka kod Svaba
» Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
» Mali Švaba i Japanac jedu govna
Page 1 of 1