Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
http://www.germanijak.hr/vijesti/malo-je-njih-plakalo-kad-je-napustao-hajduk-a-sada-je-maloca-glupaca-hit-poljske-lige/32973
čim je otišao iz hajduka preporodio se, najbolja odluka karijere
čim je otišao iz hajduka preporodio se, najbolja odluka karijere
Guest- Guest
Alah je velik i milostiv
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Kad nam jednog dana pašnjaci odlete u zrak...samo se vi zajebavajte s ubacenim ISIL-ovcima u HNL...
darth_vader-
2014-04-17
Juniori Hajduka u posljednjem petom kolu Završnice prvenstva nogometnih središta odigrali su neodlučeno 1:1 protiv momčadi Hypo Limača. S osvojenim bodom Hajduk je osvojio prvo mjesto na ovom natjecanju i plasirao se u 1. HNL. U drugoj utakmici u Vranjicu Rudeš je pobijedio Bjelovar s 3:0. Na kraju natjecanja Hajduk ima 10 bodova, drugi je Rudeš s devet, Hypo Limač je osvojio sedam, a posljednja dva mjesta zauzeli su Bjelovar i Uljanik sa samo jednim osvojenim bodom.
bitno da ne kosta nista..di ove nađu majke ti mile...operw wrote:http://net.hr/sport/nizozemci-se-rugaju-hajduku-sretno-doveli-ste-najgoreg-lijevog-beka-na-svijetu/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
ja sam mislio da ce uprava bar ove sezone odskociti ako su vec u debelom plusu i poceti kesirati pojacanja...vecina takvih posudbi nije bila od koristi...ne znam zasto s eopet po starom nastavilo a rekli su da ce odvojiti financijska sredstva za kupovinu igraca...
2015-09-08
Pa tesko su radili za nekakav plus, naravno da ce se taj plus pokrast
nowitzki-
2014-04-27
Lito ide mala, ugostitelji cijene digli treba si brk omastit
nowitzki-
2014-04-27
...vidjet cemo...ako razjebu ovo onda bolje klub ugasiti ili u konacnici ga prodat vlasnicima pa kako bude...tko ne riskira ne profitira...nemozes vjecno ziherasitnowitzki wrote:Pa tesko su radili za nekakav plus, naravno da ce se taj plus pokrast
2015-09-08
no vise se ne mozes rugati da je hajduk..hajdug..uostalom svi su klubovi bili u dugovima i dinamo i rijeka i osijek i istra...
2015-09-08
Tako su lani pisali za Futaca pisali, kad ono. Ne kažem da će ova njemac biti neko mega pojačanje, niti ima neke reference (nije ima ni Futac strašne), ali ne triba svaki potez u startu pokopati.vuksadinare wrote:bitno da ne kosta nista..di ove nađu majke ti mile...operw wrote:http://net.hr/sport/nizozemci-se-rugaju-hajduku-sretno-doveli-ste-najgoreg-lijevog-beka-na-svijetu/
Triba uzeti u obzir da je Memolla u finišu sezone pod karijolom izgleda puno bolje, očekujem da ovaj dvojac na livom beku ove sezone bude bolji nego onaj prošle.
Guest- Guest
Pa da, odvojili su novac za pojačanja (iako ako nekog platiš pola milijuna eura ne znači da će pojačanje i biti), ali nisu odvojili 20 milijuna eura. Prije se nije izdvajalo 20 tisuća eura za pojačanja jer se nije imalo i nije moglo. Sad je Hajduk spreman izdvojiti 200, 300 tisuća eura, do pola milijuna. Kupili su Bary-a, možda kupe bugara ili još nekog, a razbacivati se sigurno neće i ne smiju.vuksadinare wrote:ja sam mislio da ce uprava bar ove sezone odskociti ako su vec u debelom plusu i poceti kesirati pojacanja...vecina takvih posudbi nije bila od koristi...ne znam zasto s eopet po starom nastavilo a rekli su da ce odvojiti financijska sredstva za kupovinu igraca...
Guest- Guest
..nije mi drago da se previse igraca uzima sa posudbe...vecina slucajeva ipak pokazuje da to nije pogođeno...futaČ je iznimka...ipak bi trebalo malo vise krenut sa kupovinom....naravno uz dobru operativnu analizu...nema veze sto ej ovaj njemac pa shodno tome ne znaci da ej odmah neka kvaliteta...ovako mi se cini da ovo sa posudbama ima onu....'valjda smo pogodili..'isključivi krivac wrote:Tako su lani pisali za Futaca pisali, kad ono. Ne kažem da će ova njemac biti neko mega pojačanje, niti ima neke reference (nije ima ni Futac strašne), ali ne triba svaki potez u startu pokopati.vuksadinare wrote:bitno da ne kosta nista..di ove nađu majke ti mile...operw wrote:http://net.hr/sport/nizozemci-se-rugaju-hajduku-sretno-doveli-ste-najgoreg-lijevog-beka-na-svijetu/
Triba uzeti u obzir da je Memolla u finišu sezone pod karijolom izgleda puno bolje, očekujem da ovaj dvojac na livom beku ove sezone bude bolji nego onaj prošle.
2015-09-08
..previse trazimo po stranom dvoristu....ne vjerujem da ne mozemo pronaci za tu cijenu neke solidne igrace iz domaceg dvorista....isključivi krivac wrote:Pa da, odvojili su novac za pojačanja (iako ako nekog platiš pola milijuna eura ne znači da će pojačanje i biti), ali nisu odvojili 20 milijuna eura. Prije se nije izdvajalo 20 tisuća eura za pojačanja jer se nije imalo i nije moglo. Sad je Hajduk spreman izdvojiti 200, 300 tisuća eura, do pola milijuna. Kupili su Bary-a, možda kupe bugara ili još nekog, a razbacivati se sigurno neće i ne smiju.vuksadinare wrote:ja sam mislio da ce uprava bar ove sezone odskociti ako su vec u debelom plusu i poceti kesirati pojacanja...vecina takvih posudbi nije bila od koristi...ne znam zasto s eopet po starom nastavilo a rekli su da ce odvojiti financijska sredstva za kupovinu igraca...
2015-09-08
Plus se ulaže u infrastrukturu u prvom redu, ulaže se i u igrače, Danas su plače igračima veće nego prije godinu dana, još veće nego prije dvije godine. Izdvaja se i za odštete, tako da ne znam o čemu ti pričaš i o čemu nowitzki priča.vuksadinare wrote:...vidjet cemo...ako razjebu ovo onda bolje klub ugasiti ili u konacnici ga prodat vlasnicima pa kako bude...tko ne riskira ne profitira...nemozes vjecno ziherasitnowitzki wrote:Pa tesko su radili za nekakav plus, naravno da ce se taj plus pokrast
A gašenje kluba, ma ne brini ta pomisao je prošlo svršeno vrijeme, nema više toga
Guest- Guest
ja sam rekao ako hajduka opet pokrade netko i uvali ga u nevolje onda jbg il ga ugasiti ili ga dati nekome..opet neka krađa bi prevrsila svaku mjeru i to je vec genetski nasljedno..isključivi krivac wrote:Plus se ulaže u infrastrukturu u prvom redu, ulaže se i u igrače, Danas su plače igračima veće nego prije godinu dana, još veće nego prije dvije godine. Izdvaja se i za odštete, tako da ne znam o čemu ti pričaš i o čemu nowitzki priča.vuksadinare wrote:...vidjet cemo...ako razjebu ovo onda bolje klub ugasiti ili u konacnici ga prodat vlasnicima pa kako bude...tko ne riskira ne profitira...nemozes vjecno ziherasitnowitzki wrote:Pa tesko su radili za nekakav plus, naravno da ce se taj plus pokrast
A gašenje kluba, ma ne brini ta pomisao je prošlo svršeno vrijeme, nema više toga
2015-09-08
Doveli smo/vratili dva igrača koja su proizašla u omladinskoj školi,a lijevi bek? Koga može dovesti? Dva igrača su kvalitete, Milić i Strinić, igrači s bogatim ugovorima u Italiji. Da ih mogu vratiti sigurno bi ih vratili!vuksadinare wrote:..previse trazimo po stranom dvoristu....ne vjerujem da ne mozemo pronaci za tu cijenu neke solidne igrace iz domaceg dvorista....isključivi krivac wrote:Pa da, odvojili su novac za pojačanja (iako ako nekog platiš pola milijuna eura ne znači da će pojačanje i biti), ali nisu odvojili 20 milijuna eura. Prije se nije izdvajalo 20 tisuća eura za pojačanja jer se nije imalo i nije moglo. Sad je Hajduk spreman izdvojiti 200, 300 tisuća eura, do pola milijuna. Kupili su Bary-a, možda kupe bugara ili još nekog, a razbacivati se sigurno neće i ne smiju.vuksadinare wrote:ja sam mislio da ce uprava bar ove sezone odskociti ako su vec u debelom plusu i poceti kesirati pojacanja...vecina takvih posudbi nije bila od koristi...ne znam zasto s eopet po starom nastavilo a rekli su da ce odvojiti financijska sredstva za kupovinu igraca...
Guest- Guest
O kakvoj krađi pričaš i zašto to spominješ? Jeli ima neke osnove ili? Ne pričaj gluposti i ne slušaj ovog koji piše bez veze.vuksadinare wrote:ja sam rekao ako hajduka opet pokrade netko i uvali ga u nevolje onda jbg il ga ugasiti ili ga dati nekome..opet neka krađa bi prevrsila svaku mjeru i to je vec genetski nasljedno..isključivi krivac wrote:Plus se ulaže u infrastrukturu u prvom redu, ulaže se i u igrače, Danas su plače igračima veće nego prije godinu dana, još veće nego prije dvije godine. Izdvaja se i za odštete, tako da ne znam o čemu ti pričaš i o čemu nowitzki priča.vuksadinare wrote:...vidjet cemo...ako razjebu ovo onda bolje klub ugasiti ili u konacnici ga prodat vlasnicima pa kako bude...tko ne riskira ne profitira...nemozes vjecno ziherasitnowitzki wrote:Pa tesko su radili za nekakav plus, naravno da ce se taj plus pokrast
Guest- Guest
ne slusam nikog..nego govorim o sredini u kojoj hajduk obitava gdje iskreno vlada mahom lopovski mentalitet priznao ti to ili ne..ne djeluje hajduk u svicarskoj....realno danas se krade i od dida i baba kod nas a ne da bi pokrali neku firmu,instituciju....isključivi krivac wrote:O kakvoj krađi pričaš i zašto to spominješ? Jeli ima neke osnove ili? Ne pričaj gluposti i ne slušaj ovog koji piše bez veze.vuksadinare wrote:ja sam rekao ako hajduka opet pokrade netko i uvali ga u nevolje onda jbg il ga ugasiti ili ga dati nekome..opet neka krađa bi prevrsila svaku mjeru i to je vec genetski nasljedno..isključivi krivac wrote:Plus se ulaže u infrastrukturu u prvom redu, ulaže se i u igrače, Danas su plače igračima veće nego prije godinu dana, još veće nego prije dvije godine. Izdvaja se i za odštete, tako da ne znam o čemu ti pričaš i o čemu nowitzki priča.vuksadinare wrote:...vidjet cemo...ako razjebu ovo onda bolje klub ugasiti ili u konacnici ga prodat vlasnicima pa kako bude...tko ne riskira ne profitira...nemozes vjecno ziherasitnowitzki wrote:Pa tesko su radili za nekakav plus, naravno da ce se taj plus pokrast
2015-09-08
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50