Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Malo jači bus ako im je cijeli dan trebao do Slovenije. Ili su ga gurali da uštede na gorivu.vuksadinare wrote:pa imaju bus nece ga valjda drzati garaziranog...sto dinamo ide u međugorje zrakoplovom..
Guest- Guest
Nije to prioritet, nego biti treći u močvari.nowitzki wrote:Steta sta navijaci hajduka ove godine nece vidjet europsku utakmicu u splitu :)
Guest- Guest
cijeli dan se kaze u zargonu krelacMorpheus wrote:Malo jači bus ako im je cijeli dan trebao do Slovenije. Ili su ga gurali da uštede na gorivu.vuksadinare wrote:pa imaju bus nece ga valjda drzati garaziranog...sto dinamo ide u međugorje zrakoplovom..
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
sam se nadaj vi ste 'mnogo jaki'nowitzki wrote:Steta sta navijaci hajduka ove godine nece vidjet europsku utakmicu u splitu :)
2015-09-08
Svakako, svakako...vuksadinare wrote:cijeli dan se kaze u zargonu krelacMorpheus wrote:Malo jači bus ako im je cijeli dan trebao do Slovenije. Ili su ga gurali da uštede na gorivu.vuksadinare wrote:pa imaju bus nece ga valjda drzati garaziranog...sto dinamo ide u međugorje zrakoplovom..
Guest- Guest
I Grk izgleda da ostaje. Sad je grupa EL sigurna.vuksadinare wrote:sam se nadaj vi ste 'mnogo jaki'nowitzki wrote:Steta sta navijaci hajduka ove godine nece vidjet europsku utakmicu u splitu :)
Guest- Guest
..svejedno..na cilj se uvijek dođe..sjeti se price i zecu i kornjaci..Morpheus wrote:Svakako, svakako...vuksadinare wrote:cijeli dan se kaze u zargonu krelacMorpheus wrote:Malo jači bus ako im je cijeli dan trebao do Slovenije. Ili su ga gurali da uštede na gorivu.vuksadinare wrote:pa imaju bus nece ga valjda drzati garaziranog...sto dinamo ide u međugorje zrakoplovom..
2015-09-08
Ne virujem da ćemo ko vi zadnje dvi godine zapeti na prvoj preprecinowitzki wrote:Steta sta navijaci hajduka ove godine nece vidjet europsku utakmicu u splitu :)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:cijeli dan se kaze u zargonu krelacMorpheus wrote:Malo jači bus ako im je cijeli dan trebao do Slovenije. Ili su ga gurali da uštede na gorivu.vuksadinare wrote:pa imaju bus nece ga valjda drzati garaziranog...sto dinamo ide u međugorje zrakoplovom..
Guest- Guest
Jedna rečenica Ivana Pešića najbolje je opisala aktualno stanje u Hajduku
- Ja vam moram biti iskren. Oduševljen sam. To nije isti klub koji sam ja ostavio, sve je puno napredovalo na jedan veliki nivo i ja sam oduševljen.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/video-senzacionalni-transfer-je-apsolutna-prica-dana-na-poljudu-branco-u-hajduk-dovodi-spanjolca-iz-barcelone-pogledajte-kako-igra/6312238/
sat2-
2015-09-28
sprema se projekt "barcelona ispod marjana", nogometna europa se trese
nowitzki-
2014-04-27
suradnja varteksa i hajduka..prst u oko dinamu
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/493792/hajduk-potpisao-jos-jedan-ugovor-o-suradnji-kos-stojimo-uz-partnere-svim-srcem
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/493792/hajduk-potpisao-jos-jedan-ugovor-o-suradnji-kos-stojimo-uz-partnere-svim-srcem
2015-09-08
ajd odjebi recaninenowitzki wrote:sprema se projekt "barcelona ispod marjana", nogometna europa se trese
2015-09-08
RIP VARTEKSvuksadinare wrote:suradnja varteksa i hajduka..prst u oko dinamu
nowitzki-
2014-04-27
još samo da senijada vratitevuksadinare wrote:ajd odjebi recaninenowitzki wrote:sprema se projekt "barcelona ispod marjana", nogometna europa se trese
nowitzki-
2014-04-27
Vuksadine šta ti misliš do kud hajduk može u europi?
nowitzki-
2014-04-27
nije bitno samo da vi ne odete dalje od nas mamiceva filijalonowitzki wrote:Vuksadine šta ti misliš do kud hajduk može u europi?
2015-09-08
Hahaha...u Dinamu čupaju kosu od muke. Neće tako Varteks nikad na zelenu granu.vuksadinare wrote:suradnja varteksa i hajduka..prst u oko dinamu
Guest- Guest
pa nije valjda da je velikom hajduku bitno da se plasira u europi više od neke male rijeke, a šta ćemo za prvenstvo, opet nekih 15-20 razlike, osijek svaki dan dovodi nekog, čak i lokomotiva se pojačava, bit će čak izazov i četvrto mjestovuksadinare wrote:nije bitno samo da vi ne odete dalje od nas mamiceva filijalonowitzki wrote:Vuksadine šta ti misliš do kud hajduk može u europi?
nowitzki-
2014-04-27
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50