ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 36 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 8/5/2017, 15:11

Koji je međusobni skor? Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2017, 16:17

Ćutite pičkice tovarske? Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/5/2017, 18:35

fridrih_niche wrote:
Prele wrote:
fridrih_niche wrote:Svim navijačima Hajduka i stanovnicima najlipšeg grada na svitu cestitan blagdan Sv. Duje!
<3

neka splitska riva cuje da je peder sveti duje... Basketball
:mog

Taman kad pomisliš da ne može niže i gluplje, vraćala stistne gas i razjebe sve...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2017, 20:10

bracala počinio samoubojstvo na forumu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2017, 20:50

lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2017, 22:46

jasambrend wrote:
fridrih_niche wrote:
Prele wrote:
fridrih_niche wrote:Svim navijačima Hajduka i stanovnicima najlipšeg grada na svitu cestitan blagdan Sv. Duje!
<3

Taman kad pomisliš da ne može niže i gluplje, vraćala stistne gas i razjebe sve...

Kako si glup, bože dragi. 
To je čuvena pesma kaznene ekspedicije sa juga iz 80-ih godina. 
Ili ona: Na staroj plinari zastava vijori i na njoj piše pičke su splićani... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/5/2017, 23:22

Čuj kaznena ekspedicija... cheers
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2017, 23:24

Niko nije bio jači od bate trlaje i pampija tih godina... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2017, 23:58

HAJDUK II: MOMČAD MARKA LOZE OSVOJILA NASLOV 3. HNL JUG!

http://hajduk.hr/vijest/bravo-hajduk-ii--momcad-marka-loze-osvojila-naslov-3--hnl-jug/8682
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2017, 10:12

isključivi krivac wrote:

HAJDUK II: MOMČAD MARKA LOZE OSVOJILA NASLOV 3. HNL JUG!

http://hajduk.hr/vijest/bravo-hajduk-ii--momcad-marka-loze-osvojila-naslov-3--hnl-jug/8682
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 9/5/2017, 20:50

super, bit će mini najveći derbi u drugoj ligi  :beer
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 9/5/2017, 21:28

http://www.index.hr/sport/clanak/rapaic-opleo-po-hajduku-ako-je-ovo-uspjeh-ja-sam-petar-pan-pa-imamo-100-bodova-manje-od-ostalih/968869.aspx
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/5/2017, 22:12

Prele wrote:
jasambrend wrote:
fridrih_niche wrote:
Prele wrote:
<3

Kako si glup, bože dragi. 
To je čuvena pesma kaznene ekspedicije sa juga iz 80-ih godina. 
Ili ona: Na staroj plinari zastava vijori i na njoj piše pičke su splićani... Basketball
s razlikom da su se grobari u splitu pojavljivali u broju koliko imas prstiju na jednoj ruci za razliku od torcide u begesu...samo nemoj dalek put ovo ono
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jalnirajko 9/5/2017, 22:56

sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/rapaic-opleo-po-hajduku-ako-je-ovo-uspjeh-ja-sam-petar-pan-pa-imamo-100-bodova-manje-od-ostalih/968869.aspx
miki miki miki! samo se ti čudi moj panuchi.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 01:58

sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/rapaic-opleo-po-hajduku-ako-je-ovo-uspjeh-ja-sam-petar-pan-pa-imamo-100-bodova-manje-od-ostalih/968869.aspx
''Hajduk je igrao jako dobro protiv Osijeka. Ali imamo sto bodova manje od ostalih. Ako je to uspjeh, onda sam ja Petar Pan. Pa koga to može zadovoljiti? Ako to njih zadovoljava... Ma, to je sve smiješno'', rekao je Miki pomalo tužno, pa je nastavio:

''Smiješno mi je to. Oni govore o trećem, četvrtom mjestu Hajduka. Mi ispadamo iz Europe 15-ak godina, nigdje nas nema. Kako je to dobro? Hajduk je daleko od pravog kursa, još uvijek pluta na pučini. Ne znam zašto. Rezultata nema, a nitko ne snosi odgovornost za sve što je učinjeno, odnosno nije učinjeno svih ovih godina. I ne polaže račune. Ja to ne razumijem. Ovo je cirkus, cijeli nam je nogomet cirkus'', zaključio je Miki.

Kritika stoji, ove sezone ima mjesta za nju jer se prošlog lita napravilo par krivih poteza, najveći trener. No ovaj niz Hajduka i kako igra zadnje vrijeme nije nešto bez veze. 7-8 godina nisu imali takav niz, a protivnike su razbili u hendikepu, što je sve dobra najava za sljedeću sezonu jer ova je ionako izgubljena na lito. Što se odgovornosti tiče, nažalost nitko nije odgovarao na sve što se čitav niz godina događalo u klubu,kriminal, srozavanje kluba, neracionalno poslovanje koje je vodilo u propast, zato Miki legendo malo smanji gas jer znamo da ti sin grije klupu u Hajduk B iako si nedavno pričao da zaslužuje priliku u A momčadi ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2017, 11:48

....svaki otac zeli dobro svom djetetu....samo to nekako najvise dolazi do izrazaja u hajduku...sto govori o tome....da su tu emocije najizrazenije....hajduk ako hoce biti uspjesan prvo mora staviti pdo tocku da se vise ne brine o drugima nego o samom sebi...sto mene briga kako je u dinamu,rijeci,osijeku,slaven belupu,cibaliji,splitu...njihoev brige njihov problem...ne mozes se ti tjesiti sa tim..'gle i kod njih nije dobro pa shodno tome sto zelite od nas'....pusti druge brini za sebe...pomogni ako mozes i ako netko hoce...to je sve....i mora shvatiti da novac diktira tempo i uvjete...pustimo vise one price..oni su nase podrucje,dalmacija ovo ono i slicno....prosla prica...iz davnina..danas brat bratu ne oprasta...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 13:28

https://www.facebook.com/hajduckevijesti/videos/969194439884135/

Na jučerašnji dan prije 41 godinu Hajduk je u Beogradu razbio Partizana sa 6:1!
Legendarna izjava trenera Hajduka Tomislava Ivića poslije utakmice: "Bit ćemo prvaci ako nam dozvole"! I nisu dozvolili Hajduku da postane prvak.
Lavovi koji su odigrali tu veliku utakmicu: Katalinić, Boljat, Rožić, Luketin, Peruzović, Buljan, Žungul, Mužinić, Đorđević, Jerković, Šurjak.
Po dva gola za Hajduk zabili su Žungul i Đorđević, a po jedan Buljan i Jerković.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 14:14

Hajduk je najveci klub na Balkanu, to je svima jasno!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 14:20

fridrih_niche wrote:Hajduk je najveci klub na Balkanu, to je svima jasno!
<3

to je jasno samo vama gluperdama iz dalmacije. ostalima je ta tvrdnja tragikomicna... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 14:22

isključivi krivac wrote:https://www.facebook.com/hajduckevijesti/videos/969194439884135/

Legendarna izjava trenera Hajduka Tomislava Ivića poslije utakmice: "Bit ćemo prvaci ako nam dozvole"! I nisu dozvolili Hajduku da postane prvak.
Lavovi koji su odigrali tu veliku utakmicu: Katalinić, Boljat, Rožić, Luketin, Peruzović, Buljan, Žungul, Mužinić, Đorđević, Jerković, Šurjak.
Po dva gola za Hajduk zabili su Žungul i Đorđević, a po jedan Buljan i Jerković.

najveci dan u istoriji tog smesnog kluba... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 14:27

Prele wrote:
isključivi krivac wrote:https://www.facebook.com/hajduckevijesti/videos/969194439884135/

najveci dan u istoriji tog smesnog kluba... Basketball
Apsolutno si u pravu. Samo igranje u takvoj utakmici protiv jednog VELIKOG HAJDUKA, pred toliko ljudi protiv kluba koji nije htio seliti iz Splita pa je i osnovan taj smešni klub i je najveći dan u istoriji tog smešnog kluba Basketball Basketball Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics