Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
ova pobjeda dođe tovarima kao infuzija teškom bolesniku...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Vidi vidi kako antifasist vrijedja shodno sa obiteljskim naukom. Tipicna komunisticka kzca gdje roditelji znaju kako odgajat buduce monstrume. Svaka cast sjedeca juncino
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
sitting_bull wrote:ova pobjeda dođe tovarima kao infuzija teškom bolesniku...
Je, evo Dalmacija gori od slavlja drugi dan zaredom
darth_vader-
2014-04-17
Ili ka palijativna skrb tebi...sitting_bull wrote:ova pobjeda dođe tovarima kao infuzija teškom bolesniku...
<3
Guest- Guest
sad bu neko vrijeme pala prodaja antidepresiva kod tovara...
sitting_bull-
2015-09-28
Al neće patit farmaceutska industrija...sitting_bull wrote:sad bu neko vrijeme pala prodaja antidepresiva kod tovara...
Ti si na dobrom tragu da budeš dobar supstitut za cilu jednu regiju...
Ajme, ubija te je Hajduk...
:(
Al si junak, nisi kukavica ka i Zvekan koji ode na službeni put kad bi dobija šamaranje...
Junak si pravi, na antidepresivima...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Al neće patit farmaceutska industrija...sitting_bull wrote:sad bu neko vrijeme pala prodaja antidepresiva kod tovara...
Al si junak, nisi kukavica ka i Zvekan koji ode na službeni put kad bi dobija šamaranje...
<3
Guest- Guest
nisi čak niti papagaj.fridrih_niche wrote:Al neće patit farmaceutska industrija...sitting_bull wrote:sad bu neko vrijeme pala prodaja antidepresiva kod tovara...
<3
ti si papiga...
sitting_bull-
2015-09-28
POSLJEDNJI ZGODITAK "IZ IGRE" HAJDUK PRIMIO PRIJE GOTOVO 50 DANA
U 630 prvenstvenih minuta ožujka i travnja ove godine samo je jednom Hajduk zgoditak primio "iz igre". Ukupno su Bijeli u tih sedam utakmica (četiri gostovanja) primili pet golova, od čega čak tri iz penala (dosuđeni za Osijek, Rijeku i Slaven Belupo) te jednom nakon prekida (korner za Inter-Zaprešić). Jedini zgoditak "iz igre" igračima Joana Carrilla zabio je Osijek u 80. minuti tog 5. ožujka, prije točno 49 dana...
U istom tom razdoblju Hajduk je postigao 11 golova, gotovo sve upravo iz igre.
Idući suparnik Bijelima je Split, utakmica je u srijedu od 20 sati na Poljudu. Uz podršku gledatelja.
http://hajduk.hr/vijest/posljednji-zgoditak--iz-igre--hajduk-primio-prije-gotovo-50-dana/8596
I ovaj podatak pokazuje neki napredak kod karijole. Dobro šta se bugarin oporavija i počeja igrati.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:nisi čak niti papagaj.fridrih_niche wrote:Al neće patit farmaceutska industrija...sitting_bull wrote:sad bu neko vrijeme pala prodaja antidepresiva kod tovara...
<3
ti si papiga...
Lipo pivas, plavi papagaju!
Guest- Guest
Dalton.fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:nisi čak niti papagaj.fridrih_niche wrote:Al neće patit farmaceutska industrija...sitting_bull wrote:sad bu neko vrijeme pala prodaja antidepresiva kod tovara...
<3
ti si papiga...
Lipo pivas, plavi papagaju!
:ming1:
sitting_bull-
2015-09-28
Jebate, ode i dalje svi na svemu :)
Brate niče, kratko pitanje: indica ili sativa?
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
DISI MAJMUNEWalt Kowalski wrote:Jebate, ode i dalje svi na svemu :)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Walt Kowalski wrote:Jebate, ode i dalje svi na svemu :)
darkela ili swvi?
Guest- Guest
Darkela se podvrgnuo samoubojstvu naime od 2004 iscekuje cudo koje se nece dogoditi. Kakav jadan zivot imas kad navijas za ruglo premiershitaa. Ni ampercina i niche necekaju kso Darkela a svi znamo koliko je hajduk mali
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Darkela se podvrgnuo samoubojstvu naime od 2004 iscekuje cudo koje se nece dogoditi. Kakav jadan zivot imas kad navijas za ruglo premiershitaa. Ni ampercina i niche necekaju kso Darkela a svi znamo koliko je hajduk velik
Guest- Guest
Ampere pusi kurac
2015-09-13
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Indica!Walt Kowalski wrote:Jebate, ode i dalje svi na svemu :)
Lakše ju je uzgajat u zatvorenom prostoru...
:D
Dadinho?
Btw. bas san danas slusa Kowalski od Primal Screama...
Guest- Guest
Baka?fridrih_niche wrote:Indica!Walt Kowalski wrote:Jebate, ode i dalje svi na svemu :)
Lakše ju je uzgajat u zatvorenom prostoru...
:D
Dadinho?
Btw. bas san danas slusa Kowalski od Primal Screama...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50