Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
i najbolji hr sportaš 20 stoljećafridrih_niche wrote:Gospodin purger koji je najbolji nas igrač svih vrimena...jalnirajko wrote:a bajdo?
<3
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:i najbolji hr sportaš 20 stoljećafridrih_niche wrote:Gospodin purger koji je najbolji nas igrač svih vrimena...jalnirajko wrote:a bajdo?
<3
Guest- Guest
Dobro ante govoriš za dalmatince,a za bajdu? Pa on je posta dalmatinac,kako je reka jedan od osnivača Torcide Ante Dorić da je posta veći Splićanin od njega i frane matošića
Guest- Guest
Ti ćeš mi popušit kad me vidiš pa ću ti reć jesi bolji ti ili Talijanka.Heinrich_Himmler wrote:Ti ces glupane dobit samarcibu cin te vidin.. glup si ko kurac srica tvoja da si ozenija dalmatinku koja te je unapridila i civilizirala seljacinoVincent Vega wrote:Ajde, prestani lokat više, lupetaš gluposti.Heinrich_Himmler wrote:Ovaj sitting kreten je na kubik po navodnoj zadnjoj analizi ispada da su najobrazovaniji ljudi hrvatske dalmosi... i sta je najace 28 imocana kirurzi u dubravi .... samo dubravi... toliko o zagrebackoj pameti. Na kraju krajeva i najveci igraci najveceg hrvatskog kluba su bili dalmatinci... kaco rora drazan jerkovic luka modric zvone boban pa i bobek je hercegovac.. u biti prvaci zagrebackog sporta su bili dalmatinci drazen petrovic perica bukic ivano balic... da nije dalmatinaca zagrebacki sport bi bio lokalna prcija poput rijeke
Guest- Guest
Heinrich_Himmler wrote:
Meni ta podila na dalmatince licane istrane itd je glupa... svi smo mi hrvati.. uostalom netriba gledat odakle je tko nego kakav je tko osim po pitanju srpske nacionalnosti tu odmah znas da se u 97% slucajeva radi o cetnicima.. i sva ta prica koju sprovode shitting glupko i onaj skupstinar samo dokazuje da vridjanjem drugih regionalnih skupins prikrivaju svoju bosansku pripadnost
Guest- Guest
A koga boli kurac za tog antu dorica... koji je on meni faktor u zivotu da ce odredjivat ko je veci dalmatinac od koga.. ante doric je splitska vucibatina i klosar pijandura koja nista u zivotu nihe radila osim muktasila na racun hajduka ka i ona muktaska skupina Nas Hajdukamper1950 wrote:Dobro ante govoriš za dalmatince,a za bajdu? Pa on je posta dalmatinac,kako je reka jedan od osnivača Torcide Ante Dorić da je posta veći Splićanin od njega i frane matošića
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ajde popij tablete seljacino i kazi medicinarima da te stave u krevetVincent Vega wrote:Ti ćeš mi popušit kad me vidiš pa ću ti reć jesi bolji ti ili Talijanka.Heinrich_Himmler wrote:Ti ces glupane dobit samarcibu cin te vidin.. glup si ko kurac srica tvoja da si ozenija dalmatinku koja te je unapridila i civilizirala seljacinoVincent Vega wrote:Ajde, prestani lokat više, lupetaš gluposti.Heinrich_Himmler wrote:Ovaj sitting kreten je na kubik po navodnoj zadnjoj analizi ispada da su najobrazovaniji ljudi hrvatske dalmosi... i sta je najace 28 imocana kirurzi u dubravi .... samo dubravi... toliko o zagrebackoj pameti. Na kraju krajeva i najveci igraci najveceg hrvatskog kluba su bili dalmatinci... kaco rora drazan jerkovic luka modric zvone boban pa i bobek je hercegovac.. u biti prvaci zagrebackog sporta su bili dalmatinci drazen petrovic perica bukic ivano balic... da nije dalmatinaca zagrebacki sport bi bio lokalna prcija poput rijeke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jel one koje ti piješ?Heinrich_Himmler wrote:Ajde popij tablete seljacino i kazi medicinarima da te stave u krevetVincent Vega wrote:Ti ćeš mi popušit kad me vidiš pa ću ti reć jesi bolji ti ili Talijanka.Heinrich_Himmler wrote:Ti ces glupane dobit samarcibu cin te vidin.. glup si ko kurac srica tvoja da si ozenija dalmatinku koja te je unapridila i civilizirala seljacinoVincent Vega wrote:Ajde, prestani lokat više, lupetaš gluposti.Heinrich_Himmler wrote:Ovaj sitting kreten je na kubik po navodnoj zadnjoj analizi ispada da su najobrazovaniji ljudi hrvatske dalmosi... i sta je najace 28 imocana kirurzi u dubravi .... samo dubravi... toliko o zagrebackoj pameti. Na kraju krajeva i najveci igraci najveceg hrvatskog kluba su bili dalmatinci... kaco rora drazan jerkovic luka modric zvone boban pa i bobek je hercegovac.. u biti prvaci zagrebackog sporta su bili dalmatinci drazen petrovic perica bukic ivano balic... da nije dalmatinaca zagrebacki sport bi bio lokalna prcija poput rijeke
Guest- Guest
Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
Nakon Kubricka i Tarantina, mislin da bi Scorsese bija odličan izbor...
;)
;)
Guest- Guest
Ja nepijem tablete za reumu isijas srce usi i komplentnu otorinolaringologiju ka ti.... moje tablete djuturumino jednsa su druge prigodeVincent Vega wrote:Jel one koje ti piješ?Heinrich_Himmler wrote:Ajde popij tablete seljacino i kazi medicinarima da te stave u krevetVincent Vega wrote:Ti ćeš mi popušit kad me vidiš pa ću ti reć jesi bolji ti ili Talijanka.Heinrich_Himmler wrote:Ti ces glupane dobit samarcibu cin te vidin.. glup si ko kurac srica tvoja da si ozenija dalmatinku koja te je unapridila i civilizirala seljacinoVincent Vega wrote:
Ajde, prestani lokat više, lupetaš gluposti.
2015-09-13
Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
2015-09-13
John Wayne je ima nogu broj 38...Heinrich_Himmler wrote:Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
Jebena curica...
Kad Clint dodje gori na nebo, izvuc ce mu uši...
;)
Guest- Guest
To mi je najbolji western svih vremena. I ne samo Duke, nego i Dean Martin i stari Walter.Heinrich_Himmler wrote:Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
Guest- Guest
Smanji travu klosarufridrih_niche wrote:John Wayne je ima nogu broj 38...Heinrich_Himmler wrote:Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
Jebena curica...
;)
2015-09-13
Vincent Vega wrote:Da, mogao bi nešto, neki citat iz Taksista ili Dobri
momci.
Guest- Guest
Ma svi odreda neznas tko je bolji od koga Feathers Carlos Consuela Joe i Nathan Burdette ma svi odreda su genijalniVincent Vega wrote:To mi je najbolji western svih vremena. I ne samo Duke, nego i Dean Martin i stari Walter.Heinrich_Himmler wrote:Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
2015-09-13
Clint > JohnHeinrich_Himmler wrote:Smanji travu klosarufridrih_niche wrote:John Wayne je ima nogu broj 38...Heinrich_Himmler wrote:Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
Jebena curica...
;)
Guest- Guest
Ja ne pijem apsolutno nikakve, apsolutno sam protiv tableta. A ti? Osim ovih iz ludare i Viagre, što još gutaš?Heinrich_Himmler wrote:Ja nepijem tablete za reumu isijas srce usi i komplentnu otorinolaringologiju ka ti.... moje tablete djuturumino jednsa su druge prigodeVincent Vega wrote:Jel one koje ti piješ?Heinrich_Himmler wrote:Ajde popij tablete seljacino i kazi medicinarima da te stave u krevetVincent Vega wrote:Ti ćeš mi popušit kad me vidiš pa ću ti reć jesi bolji ti ili Talijanka.Heinrich_Himmler wrote:
Ti ces glupane dobit samarcibu cin te vidin.. glup si ko kurac srica tvoja da si ozenija dalmatinku koja te je unapridila i civilizirala seljacino
Guest- Guest
Nezaboravna mi je scena kad Dean Martin i Ricky Nelson pjevaju i sviraju.Heinrich_Himmler wrote:Ma svi odreda neznas tko je bolji od koga Feathers Carlos Consuela Joe i Nathan Burdette ma svi odreda su genijalniVincent Vega wrote:To mi je najbolji western svih vremena. I ne samo Duke, nego i Dean Martin i stari Walter.Heinrich_Himmler wrote:Stari Martin uvik ima dobre stvari... ja jednom tjedno gledam Rio Bravo.. tu John Wayne jebe materfridrih_niche wrote:Vincente, koji je idući film koji ce te inspirirat za potpis ili novi nick?
;)
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50