Imperator Soros i njegov Sith lord Obama stoje iza uništenja Makedonije
Page 1 of 1
Imperator Soros i njegov Sith lord Obama stoje iza uništenja Makedonije
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/washington-times-obama-preko-sorosa-financira-unistenje-makedonije-1007924/
A ovo je tvoj clanak ....Marcel jesi vidija moju temu od jucer ? Mislim ako nisi zanimat cete.
Doktrina kaosa: George Soros daje 500 milijuna dolara za invaziju izbjeglica na Europu
Naša sam i orginalni link u giornaleu ...sve ti je tamo ...prouci.
Doktrina kaosa: George Soros daje 500 milijuna dolara za invaziju izbjeglica na Europu
Naša sam i orginalni link u giornaleu ...sve ti je tamo ...prouci.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Imperator Soros i njegov Sith lord Obama stoje iza uništenja Makedonije
Premještaju bauštelu iz Ukrajine...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inace dobro si me sjetio ( procitao sam clanak pa sam nešto uocio ) ...Soros je samo nešto šta vidiš ...ono šta nevidiš ....nevidiš.
Iza Sorosa su ti ovi :
What is Majestic 12?
Iza Sorosa su ti ovi :
What is Majestic 12?
It is an organization with central headquarters in United States; It’s formed by seven important organizations and five not that important.
Are they something like parallel organizations to the American government?
Correct. The American government doesn’t know about many things because these parallel organizations hide many things.
...
Da ti nepunim glavu i skratim pricu : njihov cilj je zaštita Amerike ...tako da shebavanje Europe al i ostalih je dio njihovog postojanja ( šta je Evropa slabija ako se opire Amerika je jaca ).
Al uglavnom zadrži to za sebe .....budeš li pisao o tome javno ...nitko ti nece vjerovati a i takao si u osinje gnjezdo ...a to nije pametno ,,,,ovo je samo moja informacija tebi da znaš tko i šta je iza tog fenomena zvan Soros i slicni.
Are they something like parallel organizations to the American government?
Correct. The American government doesn’t know about many things because these parallel organizations hide many things.
...
Da ti nepunim glavu i skratim pricu : njihov cilj je zaštita Amerike ...tako da shebavanje Europe al i ostalih je dio njihovog postojanja ( šta je Evropa slabija ako se opire Amerika je jaca ).
Al uglavnom zadrži to za sebe .....budeš li pisao o tome javno ...nitko ti nece vjerovati a i takao si u osinje gnjezdo ...a to nije pametno ,,,,ovo je samo moja informacija tebi da znaš tko i šta je iza tog fenomena zvan Soros i slicni.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
.
treba štemat prolaz na đevđeliji, očekuju se veći priljev gostiju. nešto love će dati soroš, a nešto će se povući iz fondova EUepikur37 wrote:Premještaju bauštelu iz Ukrajine...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» LORD je ipak LORD
» Imperator opet porazio globaliste
» Sinergija Crkve i HDZ-a dovela je do uništenja države i građana
» VASIĆ: Komšić je projekt uništenja Srba i Hrvata u BiH
» Plan uništenja svete Katoličke crkve u 33 točke!
» Imperator opet porazio globaliste
» Sinergija Crkve i HDZ-a dovela je do uništenja države i građana
» VASIĆ: Komšić je projekt uništenja Srba i Hrvata u BiH
» Plan uništenja svete Katoličke crkve u 33 točke!
Page 1 of 1