LORD je ipak LORD
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
LORD je ipak LORD
Re: LORD je ipak LORD
nisu i njih dvojica isti. naravno da će hostese drugačije gledati jednog danca i žgadiju muslimansku iz maroka, tunisa, ili iz koje je već vukojebina glupi balija...
Guest- Guest
nije bitno odakle dolaze, mi smo iz najvećih rupčaga za većinu zapadnjaka paa..
bitno je kako izgledaju i kako pričaju. ovog čađavog kad vide odma im dođe da stisnu torbicu a na na plavog se počne cijedit radenska pogotovo kad znaju da ima para
rasizam se ne temelji na genetici to je izgovor već izgledu i prezentaciji pogledaj onu miksanu šta je riđavi harry oženio je polunegro ali može proć pod bijelu latino ja nisam ni ubrao da ima ugljena dok nisam pročitao i ponaša se kao bijelac i ravna kosu i zato je u familiji ne brini ne bi oženio serenu williams tj. da proba bile bi opet kočnice u tunelu
ja da odem u švabiju ili englesku i sprčim tamo neku lokalnu i dijete odraste gore i priča bez naglaska to je već fetivo a one pakistance i crne neće nikad prihvatit kao šta mi nikad nećemo tamnog slavena. tako je to ali nije isto
rasizam se ne temelji na genetici to je izgovor već izgledu i prezentaciji pogledaj onu miksanu šta je riđavi harry oženio je polunegro ali može proć pod bijelu latino ja nisam ni ubrao da ima ugljena dok nisam pročitao i ponaša se kao bijelac i ravna kosu i zato je u familiji ne brini ne bi oženio serenu williams tj. da proba bile bi opet kočnice u tunelu
ja da odem u švabiju ili englesku i sprčim tamo neku lokalnu i dijete odraste gore i priča bez naglaska to je već fetivo a one pakistance i crne neće nikad prihvatit kao šta mi nikad nećemo tamnog slavena. tako je to ali nije isto
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz
» Touch Me Lord Jesus
» Lord Hadžihafizbegović preuzima ministarstvo kulture
» lord sandwich vise nije dovoljan
» Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz
» Touch Me Lord Jesus
» Lord Hadžihafizbegović preuzima ministarstvo kulture
» lord sandwich vise nije dovoljan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1