Turski premijer Europi: Pripremite se na najjaču moguću odmazdu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Turski premijer Europi: Pripremite se na najjaču moguću odmazdu
danni1 wrote:Pa jbga al je zapravo upravu.omni wrote:Olako se razbacije epitetima nacista i fasista, mozda je vrijeme da se udovolji zeljama
Turci su ovog puta s pravom ljuti i ogorčeni.
e Mujo Mujo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Otimaju se po Americi, ne po Europi. Opet kriva meta.RayMabus wrote:Vi ste nešto gadno pogriješili ako ste mislili da na recimo 1000 vas jedan il jedna je otet da bude genetski materijal za greyse otmicare i onda kad toga isti vrate da prica kako su ovi otmicari dobri ....ako mislite da ce ti ljudi moc postojat na planeti onda ste se prevarili.
No vi ste ti koji cete ih eliminirat .....ja sam samo povukao poteze koji ce eliminirat vas ako vi neeliminirate njih iz svog društva.
SLOBODNA VOLJA.
Možete nastavit glumit humaniste ...operacija se nastavlja dok konačni cilj nebude postignut.-
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
i vidimo i ovaj put je Erdo odrzao obecanje...
Guest- Guest
Otimaju se po Hrvatskoj.melkior wrote:Otimaju se po Americi, ne po Europi. Opet kriva meta.RayMabus wrote:Vi ste nešto gadno pogriješili ako ste mislili da na recimo 1000 vas jedan il jedna je otet da bude genetski materijal za greyse otmicare i onda kad toga isti vrate da prica kako su ovi otmicari dobri ....ako mislite da ce ti ljudi moc postojat na planeti onda ste se prevarili.
No vi ste ti koji cete ih eliminirat .....ja sam samo povukao poteze koji ce eliminirat vas ako vi neeliminirate njih iz svog društva.
SLOBODNA VOLJA.
Možete nastavit glumit humaniste ...operacija se nastavlja dok konačni cilj nebude postignut.-
Grey otmičari iz sistema Spica
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spica
Mentalno su pod kontrolom Draco i drugih fizički jačih negativnih rasa a kako se žele osloboditi toga onda imaš slučaj ko u Splitu da su žensku koju su oteli posli pomagali joj mentalno pošto priko nje oće da pridobiju ljude da se bore protiv tih negativnih vanzemaljaca koji njih kontroliraju.
Spica ima tri naseljenje planete , na prve dvije su ti rase Greys ( jedna je viša a jedna nešto manja rastom ).
Na trećoj živim ja tj moji.
Galaktički rat.
Pobij sve.
Nema pregovora s neprijateljem i njegovim pijunima.
Ja nepregovaram.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to je stara vijest
a u biti ubleha jer je nizozemska islamsko ljevicarska prcija
islamista im gradonacelnik
a u biti ubleha jer je nizozemska islamsko ljevicarska prcija
islamista im gradonacelnik
2014-04-19
Sunčev sustav , Venera , Zemlja , Mars.
Sistem Spica , prva naseljena planeta Greysi , druga naseljena planeta Greysi , viša i niža vrsta , ova viša je visine kao ljudi a ova niža je za oko dvadeset centimetara manja.
Ti niži su pješadija , to su Greys otmičari no mentalno su pod kontrolom ovih jačih i za njih obavljaju poslove.
Na trećoj planeti živi humanoidna etička rasa.
Nešto šta mnogi poznaju pod imenom Tau Ceti
Imaju bazu u Čileu.
Došli su sa samo jednim ciljem ovdje.
Pobij Greyse.
Tau Ceti.
Sistem Spica , prva naseljena planeta Greysi , druga naseljena planeta Greysi , viša i niža vrsta , ova viša je visine kao ljudi a ova niža je za oko dvadeset centimetara manja.
Ti niži su pješadija , to su Greys otmičari no mentalno su pod kontrolom ovih jačih i za njih obavljaju poslove.
Na trećoj planeti živi humanoidna etička rasa.
Nešto šta mnogi poznaju pod imenom Tau Ceti
Imaju bazu u Čileu.
Došli su sa samo jednim ciljem ovdje.
Pobij Greyse.
Tau Ceti.
2014-04-11
Dao Rusima da izgrade plinovod kroz Tursku, kupio od Rusa S400, a onda bi normalno išao u Holandiju.
E, pa ne može!
E, pa ne može!
crvenkasti-
2014-04-17
Neki od tih Greysa otmičara su se pridali i sad rade za nas poslove nižeg ranga ( potrčci ).
Tehnološki smo superiorniji od njih.
Tko se preda živi a tko ne : Uništi.
Galaktički rat.
Galaktički rat.
2014-04-11
Davno u prošlosti Taui su bili oteti od tih Greysa no oslobodili su se i zakleli su se da će ih lovati svugdje po svemiru.RayMabus wrote:Neki od tih Greysa otmičara su se pridali i sad rade za nas poslove nižeg ranga ( potrčci ).
Galaktički rat.
Razlog zašto neratuju direktno van je ista priča ko Amerika i Rusija i atomske bombe : preblizu su i međusobno bi se uništili.
Zemlja je proxy rat.
Došli Greysi otmičari al došli i Taui.
WAR.
2014-04-11
ma jok bacrvenkasti wrote:Dao Rusima da izgrade plinovod kroz Tursku, kupio od Rusa S400, a onda bi normalno išao u Holandiju.
E, pa ne može!
igrokaz za holandsku desnicu I lijeve ovce
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ujedno ovdje vam je i odgovor čiji sam ja general GF s pet generalskih zvijezdica.RayMabus wrote:Otimaju se po Hrvatskoj.melkior wrote:Otimaju se po Americi, ne po Europi. Opet kriva meta.RayMabus wrote:Vi ste nešto gadno pogriješili ako ste mislili da na recimo 1000 vas jedan il jedna je otet da bude genetski materijal za greyse otmicare i onda kad toga isti vrate da prica kako su ovi otmicari dobri ....ako mislite da ce ti ljudi moc postojat na planeti onda ste se prevarili.
SLOBODNA VOLJA.
Grey otmičari iz sistema Spica
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spica
Mentalno su pod kontrolom Draco i drugih fizički jačih negativnih rasa a kako se žele osloboditi toga onda imaš slučaj ko u Splitu da su žensku koju su oteli posli pomagali joj mentalno pošto priko nje oće da pridobiju ljude da se bore protiv tih negativnih vanzemaljaca koji njih kontroliraju.
Spica ima tri naseljenje planete , na prve dvije su ti rase Greys ( jedna je viša a jedna nešto manja rastom ).
Na trećoj živim ja tj moji.
Galaktički rat.
Pobij sve.
Nema pregovora s neprijateljem i njegovim pijunima.
Ja nepregovaram.
Sistem Spica , treća naseljena planeta
2014-04-11
Sad će navala kozojeba , islamistički napadi.
Stvorit će se policijska država.
Greysi otmičari su prijetnja nacionalnoj sigurnosti.
Svi greysi otmičari i njihovi podupiratelji biti će pobijeni.
Stvorit će se policijska država.
Greysi otmičari su prijetnja nacionalnoj sigurnosti.
Svi greysi otmičari i njihovi podupiratelji biti će pobijeni.
2014-04-11
Erdogan politički slabi , ekonomija nikakva , policija na granici korumpirana i lakše će kozojebi priko Turske u EU-u al u toj istoj EU granice se zatvaraju.
Kozojebi su negativni vanzemlajci a razno razne grupe za ljudska prava su njihovi podržavatelji.
Vi ćete ih sve pobit.
To van je prvi korak jer idući korak je po istom sistemu pobiti uljeze iz svemira i njihove zemaljske podržavatelje.
Kozojebi su negativni vanzemlajci a razno razne grupe za ljudska prava su njihovi podržavatelji.
Vi ćete ih sve pobit.
To van je prvi korak jer idući korak je po istom sistemu pobiti uljeze iz svemira i njihove zemaljske podržavatelje.
2014-04-11
Zašto je to tako ? Evo sad ću vam objasnit. Prvo negativni vanzemaljci se skrivaju jer neprijatelj za kog neznaš je nemoguće ga je i pobjediti.RayMabus wrote:Erdogan politički slabi , ekonomija nikakva , policija na granici korumpirana i lakše će kozojebi priko Turske u EU-u al u toj istoj EU granice se zatvaraju.
Vi ćete ih sve pobit.
Drugo meni ova planeta netriba nego samo da vi njih izbacite.
Treće dok ste mlitavi niste ratoborni.
Četvrto ratoborni nepuštaju uljeze.
Pravim od vas ovo :
2014-04-11
omni wrote:Olako se razbacije epitetima nacista i fasista, mozda je vrijeme da se udovolji zeljama
immortal-
2014-04-16
Dobro to, imal' nešto novijeg datuma?
Izgubio Istanbul, pa je malo nervozan...Duh Mustafe Kemala nije lako ušutkati...Ringo10 wrote:Frajer je bijesan pas.
red wolf-
2016-02-10
Dobro, meni se sviđa planRayMabus wrote:Zašto je to tako ? Evo sad ću vam objasnit. Prvo negativni vanzemaljci se skrivaju jer neprijatelj za kog neznaš je nemoguće ga je i pobjediti.RayMabus wrote:Erdogan politički slabi , ekonomija nikakva , policija na granici korumpirana i lakše će kozojebi priko Turske u EU-u al u toj istoj EU granice se zatvaraju.
Vi ćete ih sve pobit.
Drugo meni ova planeta netriba nego samo da vi njih izbacite.
Treće dok ste mlitavi niste ratoborni.
Četvrto ratoborni nepuštaju uljeze.
Pravim od vas ovo :
2015-08-09
Ray Mabuse, možeš li povratiti ovakav planet?
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turski ministar vanjskih poslova: "Uskoro će u Europi početi sveti ratovi"
» Turski premijer priznao da nema razlike između ISIL-a i turskih islamista
» Premijer BiH: U Europi je sad recesija, mi smo je izbjegli
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Turski premijer priznao da nema razlike između ISIL-a i turskih islamista
» Premijer BiH: U Europi je sad recesija, mi smo je izbjegli