Turski premijer Europi: Pripremite se na najjaču moguću odmazdu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Turski premijer Europi: Pripremite se na najjaču moguću odmazdu
Demoni su anđeoska hijerarhija ...ako bijeli kaže crnome ...mutava baštarda wrote:ovi igraju 5 poteza unaprijed, ne može erdogan to popratiti.govinda wrote:Milioni imigraanta u Eu znace nove rasprave, svadje, sukobe, neki politicari mozda i izgube izbore..jbg, u Turskoj Zapad pravi sranje, Erdogan uzvraca...mutava baštarda wrote:haha, turci su glupi i misle da će nauditi ovim idiotima iz EU ako pošalje tamo milione, a ovima to i paše, zato su i radili škandal da to isprovociraju. erdogan bi ih mogao zajebati jedino da još čvršće zatvori granicu.
Šta sam ono rekao prije 10 godina ? Ah da : AKO MI NEDONESETE GLAVE NA PLADNJU SVIH ONIH ZEMLJANA KOJI SURAĐUJU S GREYS OTMIČARIMA DA CU UZET VAŠU.
Mislili ste da cete piškit kakit ? A NEČEŠ BRAJKANE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Erdogane Turčine,napuši se Kurchine...(singin)
Guest- Guest
BIRAJTE IZMEĐU : VI ELIMINIRATE SVE ONE KOJI SURAĐUJU S GREYS OTMIČARIMA I BRANE IH
ILI
JA UZIMAM VAŠE GLAVE
JA NE PREGOVARAM
POZZZ OD GF
2014-04-11
Hocu glave na pladnju svih Zemljana koji surađuju s greys otmičarima i brane ih.
Ova planeta nece biti njihov genetski rasadnik.
VAŠE ISPRIKE , HUMANIZAM I STALE GLUPOSTI ME NEZANIMA,
SVAKO DRUŠTVO U KOJEM TAKVU POJAVU VIDIM ....DAT CU MU IZBOR
ILI VI ILI ONI
A VAŠI ŽIVOTI ME U SLUCAJU DA IZABERETE ONI ME VIŠE ONDA NE ZANIMAJU
I OVO NIJE ŠALA
OVO JE ZA OZBILJNO
Ova planeta nece biti njihov genetski rasadnik.
VAŠE ISPRIKE , HUMANIZAM I STALE GLUPOSTI ME NEZANIMA,
SVAKO DRUŠTVO U KOJEM TAKVU POJAVU VIDIM ....DAT CU MU IZBOR
ILI VI ILI ONI
A VAŠI ŽIVOTI ME U SLUCAJU DA IZABERETE ONI ME VIŠE ONDA NE ZANIMAJU
I OVO NIJE ŠALA
OVO JE ZA OZBILJNO
2014-04-11
500 korakamutava baštarda wrote:
ovi igraju 5 poteza unaprijed, ne može erdogan to popratiti.
Imaš posla s : Lucifer , Asthar , GF , Demonima i njihovim psetima na planeti ....sve ukljuceno u samo jedan cilj.
A vi i dalje mislite o sebi šta god ocete ....da ste naj na naj i da imate mogucnost izbora.
Ma u bit imate ......samo šta niste svijesni šta se dešava ako izaberete krivu opciju.
Budem vas sve pročistio ....necete vi meni piškit cu kakit cu kad su negativni vanzemaljci u pitanju .....zabol me kuraz za vaš fizicki opstanak.
2014-04-11
RayMabus wrote:500 korakamutava baštarda wrote:
Imaš posla s : Lucifer , Asthar , GF , Demonima i njihovim psetima na planeti ....sve ukljuceno u samo jedan cilj.
A vi i dalje mislite o sebi šta god ocete ....da ste naj na naj i da imate mogucnost izbora.
Ma u bit imate ......samo šta niste svijesni šta se dešava ako izaberete krivu opciju.
Budem vas sve pročistio ....necete vi meni piškit cu kakit cu kad su negativni vanzemaljci u pitanju .....zabol me kuraz za vaš fizicki opstanak.
2014-04-11
bogumi,ovaj je uzeo dobar zalet..RayMabus wrote:RayMabus wrote:500 korakamutava baštarda wrote:
Guest- Guest
Vi ste nešto gadno pogriješili ako ste mislili da na recimo 1000 vas jedan il jedna je otet da bude genetski materijal za greyse otmicare i onda kad toga isti vrate da prica kako su ovi otmicari dobri ....ako mislite da ce ti ljudi moc postojat na planeti onda ste se prevarili.
No vi ste ti koji cete ih eliminirat .....ja sam samo povukao poteze koji ce eliminirat vas ako vi neeliminirate njih iz svog društva.
SLOBODNA VOLJA.
Možete nastavit glumit humaniste ...operacija se nastavlja dok konačni cilj nebude postignut.-
No vi ste ti koji cete ih eliminirat .....ja sam samo povukao poteze koji ce eliminirat vas ako vi neeliminirate njih iz svog društva.
SLOBODNA VOLJA.
Možete nastavit glumit humaniste ...operacija se nastavlja dok konačni cilj nebude postignut.-
2014-04-11
Vi veze s veze nemate ...vi mislite da ja prljam i okrvaljujem ruke a to nema veze s istinom.RayMabus wrote:500 korakamutava baštarda wrote:
Demoni i njihova pseta su vam ko hijene u jednoj prosotoriji ...a vi ste u drugoj ...i na vratima su pozitivci.
Ako taj pozitivac vidi nešto kod vas i to mu nece proc ....samo se makne s vrata.
VI STE GOTOVI.
OCU GLAVE NA PLADNJU SVIH ZEMLJANA KOJI SURAĐUJU ILI BRANE GREYS OTMIČARE.
U PROTIVNOM ZNATE ŠTA VAS ČEKA.
2014-04-11
Ova pojava tj manvar se kolokvijalno zove : vrata Pakla su OTVORENA.RayMabus wrote:
Demoni i njihova pseta su vam ko hijene u jednoj prosotoriji ...a vi ste u drugoj ...i na vratima su pozitivci.
Ako taj pozitivac vidi nešto kod vas i to mu nece proc ....samo se makne s vrata.
2014-04-11
Vi niste izoliran sistem , dio ste svemira ...vama ako nije jasno da ja i ostali necemo dat da ovo bude genetski rasadnik naših neprijatelja u GF .....a šta da vam kažemo ....onda cemo vas sve povješat.
Ovo je pjesma za vas ...LJUDE ...ŠTA VI MISLITE TKO STE VI ?
Ovo je pjesma za vas ...LJUDE ...ŠTA VI MISLITE TKO STE VI ?
2014-04-11
Umijte se ....BOG ŽELI SACUVATI OVU RASU ....to je naredba od glavnoga ....no nigdje nepiše KOLIKO
Dovljno mi je i šta ja znam 50 tisuca jedinki da preživi i to je ispoštovano
SVE OSTALE MOGU VAS SLOBODNO CAP
DA LI RAZUMIJETE OVO ?
Dovljno mi je i šta ja znam 50 tisuca jedinki da preživi i to je ispoštovano
SVE OSTALE MOGU VAS SLOBODNO CAP
DA LI RAZUMIJETE OVO ?
2014-04-11
Umijte se ....budem li od 10 miljardi homo sapiens sapiensa mora pobit 9 milardi 999 miljona i 950 tisuca a ostat ce 50 tisuca jedinki da bih ovu planetu i rasu napravio da nebude genetski rasadnik neprijatelja GF upravo cu to i napravit.
TESTIRAJTE ME.
TESTIRAJTE ME.
2014-04-11
Nizozemci diplomatskim riječnikom rekli "Erdogane turčine napuši se qrčine!" :)
Evo kako se na brzinu rješavaju balije
Jesu li ?catabbath wrote:Nizozemci diplomatskim riječnikom rekli "Erdogane turčine napuši se qrčine!" :)
Ajmo opet ispočetka : ovdje netko kaže da su oni 5 koraka ispred pa sam se ja nadodao i rekao da su 500 koraka ispred i nabrojao tko su.
Najvecu toleranciju na zemljane koji surađuju il brane greys otmičare imaju tolerantna društva ...da vidimo to su ona koja imaju visoki standard.
Zanimljiov tamo baš ovi psi hoce i da idu ....
TRPAJ.
2014-04-11
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UPALILA VAM SE LAMPICARayMabus wrote:Jesu li ?catabbath wrote:Nizozemci diplomatskim riječnikom rekli "Erdogane turčine napuši se qrčine!" :)
Ajmo opet ispočetka : ovdje netko kaže da su oni 5 koraka ispred pa sam se ja nadodao i rekao da su 500 koraka ispred i nabrojao tko su.
Najvecu toleranciju na zemljane koji surađuju il brane greys otmičare imaju tolerantna društva ...da vidimo to su ona koja imaju visoki standard.
Zanimljiov tamo baš ovi psi hoce i da idu ....
TRPAJ.
2014-04-11
Rekli bi Talijani : spaca tutto ...razbij sve.pismejker wrote:FILAJ::!!! FILAJ..!!!
Ako je netko a je reko da želi glave onih koji surađuju s greys otmicarim a zemljani su tj dio vaše rase i da ako ih vi necete eliminirati da onda dolazi po vas ....pa prvi na redu su upravo tolerantni jer bi isti izmislili xy razloga da takvu osobu neeliminiraju ...kao humanost ovo ono .....šta veci standard veca tolerancija.
TRPAJ.
2014-04-11
Turska zabranila povratak holandskog ambasadora, Danska otkazala gostoprimstvo turskom premijeru
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/turska-zabranila-povratak-holandskog-ambasadora-danska-otkazala-gostoprimstvo-turskom-premijeru/170312074
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/turska-zabranila-povratak-holandskog-ambasadora-danska-otkazala-gostoprimstvo-turskom-premijeru/170312074
2014-04-11
danni1 wrote:Pa jbga al je zapravo upravu.omni wrote:Olako se razbacije epitetima nacista i fasista, mozda je vrijeme da se udovolji zeljama
Turci su ovog puta s pravom ljuti i ogorčeni.
e Mujo Mujo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turski ministar vanjskih poslova: "Uskoro će u Europi početi sveti ratovi"
» Turski premijer priznao da nema razlike između ISIL-a i turskih islamista
» Premijer BiH: U Europi je sad recesija, mi smo je izbjegli
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Turski premijer priznao da nema razlike između ISIL-a i turskih islamista
» Premijer BiH: U Europi je sad recesija, mi smo je izbjegli