Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
Neće, prije Bandić. No, vidjet će se omjer na desnici, tko je pravaš, a tko udbaš.epikur37 wrote:Neka, dobar lakmus za pravasku desnicu u Zagrebu. Obzirom da je Prgomet ispred HDZa pretpostavljam da im on nece krasgi glasove.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
Naći će ekipu, većina koja dolazi prvi put nema pojma ni o čem, kasnije se uhoda i ne možeš ih se riešiti.debotoijusto wrote:provocator wrote:Bruna Esih neka se skine gola i obavije hrvatskom trobojnicom... Nema šanse da izgubi izbore. Pica ima potencijala.
dobro zboris , bacio bi oko a glasa ne bi dao , slab sam i sebican
interesantno da zena kandidat a 98.3% ljudi nije culo rijeci od nje live a ono malo upisanih misli 19st. papagajski prenesenih od eksponiranih kolega , zena ne zna proracun odnose u holdingu dugove/rashode/prihode...
ne zna nista pa mudro suti , ona mi najaci kandidat do sad
Zavist biednoga uma.debotoijusto wrote:Jelić nije detaljnije želio elaborirati zašto se razišao s Esih već je samo zaNovi list kazao da su se naprosto 'konceptualno razišli'.
Dosad je Jelić slovio za jednog od njenih najužih suradnika. Jelić je cijenjen u krugovima bivših HDZ-ovaca, a stranku je napustio još u vrijeme dok ju je vodio Ivo Sanader.
Jelić je i veliki borac protiv korupcije u Zagrebu, a u javnosti je često upozoravao na čudne poslove gradske administracije koja djeluje pod vodstvom gradonačelnika Milana Bandića zbog čega ga jako cijene i izvan desnih političkih krugova.
brunica dobila pedalu , biljezim jedan +
Šarmantna ljevičarka.sunrise wrote:Odvratna desničarka
Odvratna desničarka.
Kod tebe šanse ima samo vojvoda Milorad, znamo.Triny wrote:Ja sam straight. Kod mene nema šanse. Plavuša.provocator wrote:Bruna Esih neka se skine gola i obavije hrvatskom trobojnicom... Nema šanse da izgubi izbore. Pica ima potencijala.
Aso i njegov agitprop.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
Page 2 of 2