Josip Djakic:Ako bude rata u BiH branit cemo tamosnje Hrvate
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Josip Djakic:Ako bude rata u BiH branit cemo tamosnje Hrvate
Više desetaka imućnijih Srba iz Grubišnog polja početkom rata je zlostavljano, opljačkano i protjerano, iako se nisu pridružili pobuni protiv hrvatske vlasti. Nekolicina ih je zauvijek nestala, a neki su pronađeni ubijeni.Kako je u emisiji Radija 101 Zločin i kazna izjavio Ilija Stojić, ugostitelj iz Grubišnog Polja koji danas živi u Novom Sadu, u tim je zločinima sudjelovao i saborski zastupnik HDZ-a i prvi čovjek HVIDRA-e Josip Đakić - donosi priču internet stranica Radija 101.
Ilija Stojić je prije rata u Grubišnom polju radio kao vozač u lokalnoj bolnici, a u mjestu je imao i kafić. Dan koji će mu potpuno promijeniti život bio je 13. kolovoza 1991. Njega i suprugu, dok su autom išli do roditelja, izvan mjesta presreo je drugi auto iz kojeg su izašli ljudi u uniformama policije: "Istrčali su iz auta s puškama i zaustavili nas. Ja sam, normalno, lijepo stao, a oni su mi rekli da idem nazad s njima. Njih je bilo pet i sve sam ih uglavnom poznavao. To su bili ljudi iz Virovitice, mogu reći i kako su se zvali - Renato Romić, Kožnjak Zvonko, Đakić Josip..."
Nakon što je uhićen, suprugu su mu odvezli natrag u njihovu obiteljsku kuću, koju su pretresli od krova do podruma, a ženu su maltretirali, vukli je za kosu, svlačili i prijetili silovanjem. U međuvremenu, u prtljažniku njegovog auta pronašli su 80-ak tisuća maraka i optužili ga da je novac namijenio financiranju rata protiv Hrvatske.
Ustvari se radilo o životnoj ušteđevini koju je Stojić godinama skupljao: "Novac su mi oduzeli, vratili su se u policijsku stanicu, tukli me, razbijali. Znate kakva je tada bila atmosfera – samo ako si neke druge nacionalnosti, a nisi Hrvat, odmah si bio četnik, ovakav, onakav, pitali su me gdje je oružje... Normalno da ništa nisam ni imao, od kud bih i imao. Nisam se bavio politikom, ali vremena su bila takva kakva su bila. Mnogi su ljudi nastradali, a nisu bili ni krivi ni dužni."
Stojić je u policijskoj stanici proveo cijelu noć, a da stvar bude gora, Đakić i ostali ljudi koji su ga mučili večer prije su, do pola dva ujutro, pili u njegovom kafiću: "Toliko su me tukli da sam bio u nesvijesti, polomili su mi sva rebra s desne strane, morao sam dizati ruke u zrak, tukli su me puškom, nogama, ne znam što mi sve nisu radili."
Idućeg dana Stojić je razmijenjen za nekoliko hrvatskih civila zarobljenih od strane JNA i pobunjenih Srba. Uniformu, kaže, nikad nije obukao, niti na bilo koji način sudjelovao u ratu.
Tih je dana čuo priče o još nekoliko Srba koji su nastradali, a da nikome ništa nisu skrivili: "Isti dan kad su mene uhapsili, uhapsili su i nekoga Mačak Radosava. On je isto bio mlad, dvadeset i neku godinu, pa neki Stanić Mitar, zvali su ga Mićo. Isto tako su uhapsili Milošević Spasu. Svi su oni potučeni - znači pohapšeni, mučeni i poubijani."
Josip Đakić danas je jedan od najmoćnijih ljudi u Virovitici, a povezivalo ga se s nekoliko slučajeva fizičkih obračuna sa sugrađanima. Šef HVIDRA-e - u čijoj biografiji na web-stranici udruge piše da se u rat uključio u samim počecima, i to kroz paravojne postrojbe - tvrdi da ima sve podatke o tome gdje je i kada bio na ratištu.
"Pojma o tom čovjeku nemam. Ja sam 1994. došao u Viroviticu u 81. gardijsku bojnu. Do tada sam bio u MUP-u i u Bjelovaru. Apsolutno ne znam od kuda mu povod da spominje mene, jer ja nisam bio u virovitičkim postrojbama do 1994. godine, niti sam učestvovao u bilo čemu. Ne znam od kud mu moje ime i prezime i zašto me lažno optužuje za nešto što apsolutno nema nikakve veze sa mnom", rekao nam je Đakić.
Evo što na to kaže Stojić: "Ma kakvi, laže, čovječe. Laže. Kad god hoće mogu na suočavanje, pa neka mi on ili bilo tko kaže u oči da lažem. Ja stvarno nemam razloga da lažem. Zašto nisam spomenuo nekoga Peru ili Juru da je bio tamo, a nije."
Stojić kaže da je spreman odazvati se na razgovor Državnom odvjetništvu i dati iskaz protiv odgovornih za zlostavljanje. Doznajemo da će Odvjetništvo tražiti provjeru njegovih tvrdnji, a snimku jučerašnje emisije zatražila je i policija. Kako nam je rekao glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec: "Čuli smo da je bila ta emisija i da je bilo izricanja nekakvih optužbi, a budući to nismo pratili željeli smo ponovno čuti o čemu se radi."
tuliluli
Morete vi ovdi pričati što vas je volja. Međutim istina je da Jopa Đakić tada nije bio u virovitičkoj postrojbi nego u bjelovarskoj. Ali isto tako je istina da je non stop bio na relaciji Bjelovar - Virovitica i Bjelovar Grubišno Polje - Daruvar, stalno se muvao sa Romićima, Gustinima i inima "domoljubima" bolje reči zadnjim ološem i smećem na ovim prostorima. Isto je tako istina da je stalno išao na instrukcije u Duhanprodukt u Pitomaču svom duhovnom HDZ-ovskom imamu i vođi Drvenkaru. Dakle uopće nije važno u kojoj je postrojbi tada bio zabilježen, već koji mu je bio "djelokrug djelovanja" i po čijim naredbama. Činjenica je da se bahatio na svoju ruku i u sklopu razbojničkih grupa i grupica na tom području i naslađivao se maltretirajući nevin i nenaoružan narod. Nikada nitko nije spomenuo da je haračio tamo gdje je bilo naoružanog naroda. Ipak za to nije imao muda. Sva je ta familija Čačkova (Đakićeva) jaka u grupi i kada je naoružana do zuba, a kada dođe stani-pani onda cmolji ko zadnja bagra ko što je klečečki cmoljio taj isti Jopa pred generalom Špegeljem da ga ne ražaluje u običnoga vojnika baš zbog nasilja koja je radio nad nedužnim civilima. Ubio je nevina čovjeka onako uz put da se "dokaže herojčina" pa ga je Špegelj tio rasčiniti, uzeti mu činove. A i njegov "hrabri" braco je pijan ubio pravoslavca hrvatskog branitelja, praktički iz obijesti. Njegov bratić Stjepan Đakić i pokojni Đuro Rengel iz Pitomača su se maltene usrali od straha pred policijskom zgradom u Pitomači kada su htjeli razoružati jednog nepoznatog borca ali je ovaj stao pod zid kuće nasuprot policije, repetirao kalašnjikov i jebo im majku nasilničku. E moj narode to ste trebali vidjeti, "usrali" su se od trte i pustili čovjeka da prođe dalje. Ali su zato i oni pred slabijima glumatali face, prijetili i tukli. Šta ćeš, to im je u genima i očevi su im bili takovi, nasilni i osorni prema slabijima a preponizni i plašljivi pred jačima pa nije čudo da i danas ti iti Đakići Bježe kada im se pokažu zubi. Gamad ostaje gamad i tu se teško može nešto promijeniti.
Ilija Stojić je prije rata u Grubišnom polju radio kao vozač u lokalnoj bolnici, a u mjestu je imao i kafić. Dan koji će mu potpuno promijeniti život bio je 13. kolovoza 1991. Njega i suprugu, dok su autom išli do roditelja, izvan mjesta presreo je drugi auto iz kojeg su izašli ljudi u uniformama policije: "Istrčali su iz auta s puškama i zaustavili nas. Ja sam, normalno, lijepo stao, a oni su mi rekli da idem nazad s njima. Njih je bilo pet i sve sam ih uglavnom poznavao. To su bili ljudi iz Virovitice, mogu reći i kako su se zvali - Renato Romić, Kožnjak Zvonko, Đakić Josip..."
Nakon što je uhićen, suprugu su mu odvezli natrag u njihovu obiteljsku kuću, koju su pretresli od krova do podruma, a ženu su maltretirali, vukli je za kosu, svlačili i prijetili silovanjem. U međuvremenu, u prtljažniku njegovog auta pronašli su 80-ak tisuća maraka i optužili ga da je novac namijenio financiranju rata protiv Hrvatske.
Ustvari se radilo o životnoj ušteđevini koju je Stojić godinama skupljao: "Novac su mi oduzeli, vratili su se u policijsku stanicu, tukli me, razbijali. Znate kakva je tada bila atmosfera – samo ako si neke druge nacionalnosti, a nisi Hrvat, odmah si bio četnik, ovakav, onakav, pitali su me gdje je oružje... Normalno da ništa nisam ni imao, od kud bih i imao. Nisam se bavio politikom, ali vremena su bila takva kakva su bila. Mnogi su ljudi nastradali, a nisu bili ni krivi ni dužni."
Stojić je u policijskoj stanici proveo cijelu noć, a da stvar bude gora, Đakić i ostali ljudi koji su ga mučili večer prije su, do pola dva ujutro, pili u njegovom kafiću: "Toliko su me tukli da sam bio u nesvijesti, polomili su mi sva rebra s desne strane, morao sam dizati ruke u zrak, tukli su me puškom, nogama, ne znam što mi sve nisu radili."
Idućeg dana Stojić je razmijenjen za nekoliko hrvatskih civila zarobljenih od strane JNA i pobunjenih Srba. Uniformu, kaže, nikad nije obukao, niti na bilo koji način sudjelovao u ratu.
Tih je dana čuo priče o još nekoliko Srba koji su nastradali, a da nikome ništa nisu skrivili: "Isti dan kad su mene uhapsili, uhapsili su i nekoga Mačak Radosava. On je isto bio mlad, dvadeset i neku godinu, pa neki Stanić Mitar, zvali su ga Mićo. Isto tako su uhapsili Milošević Spasu. Svi su oni potučeni - znači pohapšeni, mučeni i poubijani."
Josip Đakić danas je jedan od najmoćnijih ljudi u Virovitici, a povezivalo ga se s nekoliko slučajeva fizičkih obračuna sa sugrađanima. Šef HVIDRA-e - u čijoj biografiji na web-stranici udruge piše da se u rat uključio u samim počecima, i to kroz paravojne postrojbe - tvrdi da ima sve podatke o tome gdje je i kada bio na ratištu.
"Pojma o tom čovjeku nemam. Ja sam 1994. došao u Viroviticu u 81. gardijsku bojnu. Do tada sam bio u MUP-u i u Bjelovaru. Apsolutno ne znam od kuda mu povod da spominje mene, jer ja nisam bio u virovitičkim postrojbama do 1994. godine, niti sam učestvovao u bilo čemu. Ne znam od kud mu moje ime i prezime i zašto me lažno optužuje za nešto što apsolutno nema nikakve veze sa mnom", rekao nam je Đakić.
Evo što na to kaže Stojić: "Ma kakvi, laže, čovječe. Laže. Kad god hoće mogu na suočavanje, pa neka mi on ili bilo tko kaže u oči da lažem. Ja stvarno nemam razloga da lažem. Zašto nisam spomenuo nekoga Peru ili Juru da je bio tamo, a nije."
Stojić kaže da je spreman odazvati se na razgovor Državnom odvjetništvu i dati iskaz protiv odgovornih za zlostavljanje. Doznajemo da će Odvjetništvo tražiti provjeru njegovih tvrdnji, a snimku jučerašnje emisije zatražila je i policija. Kako nam je rekao glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec: "Čuli smo da je bila ta emisija i da je bilo izricanja nekakvih optužbi, a budući to nismo pratili željeli smo ponovno čuti o čemu se radi."
tuliluli
30.10.2015. 0:16
Morete vi ovdi pričati što vas je volja. Međutim istina je da Jopa Đakić tada nije bio u virovitičkoj postrojbi nego u bjelovarskoj. Ali isto tako je istina da je non stop bio na relaciji Bjelovar - Virovitica i Bjelovar Grubišno Polje - Daruvar, stalno se muvao sa Romićima, Gustinima i inima "domoljubima" bolje reči zadnjim ološem i smećem na ovim prostorima. Isto je tako istina da je stalno išao na instrukcije u Duhanprodukt u Pitomaču svom duhovnom HDZ-ovskom imamu i vođi Drvenkaru. Dakle uopće nije važno u kojoj je postrojbi tada bio zabilježen, već koji mu je bio "djelokrug djelovanja" i po čijim naredbama. Činjenica je da se bahatio na svoju ruku i u sklopu razbojničkih grupa i grupica na tom području i naslađivao se maltretirajući nevin i nenaoružan narod. Nikada nitko nije spomenuo da je haračio tamo gdje je bilo naoružanog naroda. Ipak za to nije imao muda. Sva je ta familija Čačkova (Đakićeva) jaka u grupi i kada je naoružana do zuba, a kada dođe stani-pani onda cmolji ko zadnja bagra ko što je klečečki cmoljio taj isti Jopa pred generalom Špegeljem da ga ne ražaluje u običnoga vojnika baš zbog nasilja koja je radio nad nedužnim civilima. Ubio je nevina čovjeka onako uz put da se "dokaže herojčina" pa ga je Špegelj tio rasčiniti, uzeti mu činove. A i njegov "hrabri" braco je pijan ubio pravoslavca hrvatskog branitelja, praktički iz obijesti. Njegov bratić Stjepan Đakić i pokojni Đuro Rengel iz Pitomača su se maltene usrali od straha pred policijskom zgradom u Pitomači kada su htjeli razoružati jednog nepoznatog borca ali je ovaj stao pod zid kuće nasuprot policije, repetirao kalašnjikov i jebo im majku nasilničku. E moj narode to ste trebali vidjeti, "usrali" su se od trte i pustili čovjeka da prođe dalje. Ali su zato i oni pred slabijima glumatali face, prijetili i tukli. Šta ćeš, to im je u genima i očevi su im bili takovi, nasilni i osorni prema slabijima a preponizni i plašljivi pred jačima pa nije čudo da i danas ti iti Đakići Bježe kada im se pokažu zubi. Gamad ostaje gamad i tu se teško može nešto promijeniti.
vili40-
2015-08-02
Dobro, znači budući da je to rekao Đakić, yebo BiH Hrvate, neka ih Đakić brani?
2014-04-15
čekaj me i ja ću sigurno doći... i taj smo im financirali... krv ti jebem ima li koji da mi nismo coltali... da sad snimaju lepa sela i njega bi havc dotirao...vili40 wrote:procjenu stanja i stupanj opasnosti od mogućih ratnih sukoba trebali bi davati profesionalci i obavještajne službe i to ne na sva zvona ko taj Djakić kao da se naroljao u kavani pa galami.Ajde ti kreni samo ja ću doći za tobom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:čekaj me i ja ću sigurno doći... i taj smo im financirali... krv ti jebem ima li koji da mi nismo coltali... da sad snimaju lepa sela i njega bi havc dotirao...vili40 wrote:procjenu stanja i stupanj opasnosti od mogućih ratnih sukoba trebali bi davati profesionalci i obavještajne službe i to ne na sva zvona ko taj Djakić kao da se naroljao u kavani pa galami.Ajde ti kreni samo ja ću doći za tobom.
ne diraj debotov havc, kako se usuđuješ :)
Guest- Guest
Plus nabavit lovacke avione i kontrolirat zracni prosotr iznad ....NDHa.epikur37 wrote:Hrvatska se ne treba zalijetati ni u kakve balkanske ratove izuzev ovog što je Đakić rekao.
Ono što Hrvatsku još uvijek jednom nogom drži u toj priči su Hrvati u BiH.
Sukob sa Srbima u BiH nije izvjestan, potencijalna opasnost leži u sukobu s Bošnjacima.
Treba diplomacijom forsirati političko rješenje s Bošnjacima kako bi se taj sukob preduprijedio. Nas bi uvukao u rat i gubitke a njih u potpunu propast.
Bošnjacima se može izaći u susret pružajući teritorijalni kontinuitet prema krajini, povlašteno korištenje luke Ploče i slično.
Jasno, hrvatska crta i cilj je federalna jedinica.
Alternativa je prepuštanje FBiH u cijelosti bošnjacima i pristajanje na status manjine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Plus nabavit lovacke avione i kontrolirat zracni prosotr iznad ....NDHa.epikur37 wrote:Hrvatska se ne treba zalijetati ni u kakve balkanske ratove izuzev ovog što je Đakić rekao.
Sukob sa Srbima u BiH nije izvjestan, potencijalna opasnost leži u sukobu s Bošnjacima.
Treba diplomacijom forsirati političko rješenje s Bošnjacima kako bi se taj sukob preduprijedio. Nas bi uvukao u rat i gubitke a njih u potpunu propast.
Bošnjacima se može izaći u susret pružajući teritorijalni kontinuitet prema krajini, povlašteno korištenje luke Ploče i slično.
Alternativa je prepuštanje FBiH u cijelosti bošnjacima i pristajanje na status manjine.
Hrvatska treba imati dobru vojnu silu i zrakoplovstvo.
Zemlja naših proporcija negdje u dubini europskog teritorija ne bi trebala ali ovako na rubu svakako da.
Bošnjaci ili Srbi s istoka mogu dobiti iracionalne porive, ali i kovitlac povijesti može zametnuti posve neočekivanu prijetnju.
Naravno u dobrosusjedstvu je rješenje sa svima ali, za ne daj bože :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bošnjaci nemaju avijaciju a između toga da im nebo kontrolira normalna NATO avijacija koja neradi na svoju ruku i toga da im Vučić kontrolira zna se šta biraju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Plus nabavit lovacke avione i kontrolirat zracni prosotr iznad ....NDHa.
Hrvatska treba imati dobru vojnu silu i zrakoplovstvo.
Zemlja naših proporcija negdje u dubini europskog teritorija ne bi trebala ali ovako na rubu svakako da.
Bošnjaci ili Srbi s istoka mogu dobiti iracionalne porive, ali i kovitlac povijesti može zametnuti posve neočekivanu prijetnju.
Naravno u dobrosusjedstvu je rješenje sa svima ali, za ne daj bože :)
Srbi mogu dobit jedino sekundarnu ulogu da ako hr avioni nisu bliže da mogu oni uskocit ....dakle da nebude da smo pohlepni no kako god okreneš nebo iznad BL je naše.
2014-04-11
Inace ta srpska je demografski krahirala ...jedini grad koji ima neko povecanje je BL ....kontrola zracne plovidbe ....hr prva srbija sekundarna ako neka neprijavljena letjelica ide prema tamo a hr avioni je više nemogu stic ....euro kontrola zracne plovidbe ...povezano ....šta dobiješ ?
Dobiješ to da je BL uvijek po kontrolom iz Zg tj te lovacke eskadrile.
Ako kontroliraš BL ....Srbima u BiH nije do igrica.
Dobiješ to da je BL uvijek po kontrolom iz Zg tj te lovacke eskadrile.
Ako kontroliraš BL ....Srbima u BiH nije do igrica.
2014-04-11
Kakogod,kad svi ti politicari koji bi tudjim kurcem gloginje mlaćali,i njihova mlađ budu uzeli u ruke puskove i odjenuli uniforme i KRENULI PRVI,vjerujem da bi i ostali bili spremni za tu zadacu..ovakoooo...FIGA..!!!
Guest- Guest
Kako god BiH nema lovacku avijaciju.
2014-04-11
Cijela prica se svodi na to da Srbi u BiH nece u NATO a da sama BiH nece nikad nabavit lovacku avijaciju i da netko mora kontrolirat taj zracni prostor po eurokontroli itd itd itd .....Hr ce uvijek dobit veci dio i zapadni dio RS ....kad im kontroliraš nebo iznad glava onda im nije do pizdharija.
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Dobro, znači budući da je to rekao Đakić, yebo BiH Hrvate, neka ih Đakić brani?
upravo tako
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kontrole letenja Hrvatske (CROCONTROL), Srbije i Crne Gore (SMATSA), Bosne i Hercegovine (BHANSA), Austrije (Austro Control) i Slovenije (Slovenia Control) potpisale su Memorandum o saradnji za Inicijativu za uspostavljanje zajedničkog vazdušnog prostora jugoistočne Evrope. Na ovaj način spojili su se vazdušni prostori slobodnih ruta SAXFRA (iznad Slovenije i Austrije) i SEAFRA (na jugoistočnoj osi, iznad Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine), saopštio je CROCONTROL. Memorandum je potpisan na svetskom sajmu industrije upravljanja vazdušnim prostorom (World ATM Congress) u Madridu.
– Zajednički zračni prostor jugoistočne Europe (SECSI) ojačat će jugoistočnu osu kroz mogućnost izbora najkraće rute između središnje i južne Europe, uključujući tok prometa prema Turskoj i dalje prema Bliskom istoku. Ova inicijativa ne samo da pridonosi ostvarenju ciljeva Europske komisije u pogledu uspostave zračnog prostora slobodnih ruta diljem Europe nego i ispunjava zahtjeve korisnika zračnog prostora vezano uz mogućnost izbora više ruta prema istim odredištima. – navodi CROCONTROL.
https://tangosix.rs/2017/09/03/video-kontrole-letenja-srbije-i-crne-gore-hrvatske-bih-slovenije-i-austrije-potpisale-memorandum-o-saradnji-iznad-32-000-stopa-vise-nema-ruta/
Iznad 10 tisuca metara ....slobodno biranje ruta.....normalno javiše se kontroli letenja al nemoraš fiksno ic po špagu.
2014-04-11
A ti si stvarno toliko naivan da mislis da ce se velikosrpska azdaja zadovoljiti sa RS i da nece pokusati opet oteti veci dio Hrvatske?epikur37 wrote:Hrvatska se ne treba zalijetati ni u kakve balkanske ratove izuzev ovog što je Đakić rekao.
2016-11-17
Govinda ne kmeči, igraš tu na kartu antisrpstva pa šta ćapiš ćapiš.
U glavnom moja razmatranja su posve realna i racionalna a prema vama i poštena.
Srbi su ti tu do vrata, susjedi. Kao i hrvatski narod.
Morat ćete prihvatiti samoodređenje i suverenitet jednih i drugih.
Tvoje kokošarenje i spletkarenje po forumu ostat će samo to što jeste.
U glavnom moja razmatranja su posve realna i racionalna a prema vama i poštena.
Srbi su ti tu do vrata, susjedi. Kao i hrvatski narod.
Morat ćete prihvatiti samoodređenje i suverenitet jednih i drugih.
Tvoje kokošarenje i spletkarenje po forumu ostat će samo to što jeste.
2015-08-06
Msm, koji orijentalizam doveo si ga do vrhunca...ulizi se,galami, laskaj, laži i spletkari e ne bi li malo kroz priču uvukao svoj interes...
Pih tko vas/te ne zna ;)
mahala press
Pih tko vas/te ne zna ;)
mahala press
2015-08-06
bez obzira na djakica....ti ne bi isao branit bh-a hrvate..jer ti si kao posten a posteni ne brane bh-a hrvate...stari moj ti si teska spija i odroddebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Dobro, znači budući da je to rekao Đakić, yebo BiH Hrvate, neka ih Đakić brani?
upravo tako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dosljedan , nema to veze s postenjevuksadinare wrote:bez obzira na djakica....ti ne bi isao branit bh-a hrvate..jer ti si kao posten a posteni ne brane bh-a hrvate...stari moj ti si teska spija i odroddebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Dobro, znači budući da je to rekao Đakić, yebo BiH Hrvate, neka ih Đakić brani?
upravo tako
podrzavam borbu djakica za boljitak bosne sto god to znacilo ako ce sa svojom obitelji na prvu crtu
onda bi presao preko svojih uvjerenja i prvim vozilom zajedno s @marcom kao nekada u boj
jebote , 500 000 bosanaca u zagreb/njemacka a ja da ih branim dok oni rade maloumna sranja van zdrava razuma
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:
jebote , 500 000 bosanaca u zagreb/njemacka a ja da ih branim dok oni rade maloumna sranja van zdrava razuma
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ne trpe ga vise u HDZ- u.Josip Djakic zavrsava karijeru u stranci
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Lojavi Đžaferović: Branit ćemo se ako nas Hrvatska napadne
» SAD: Branit ćemo Izrael u slučaju iranskog napada
» Presla se 'crvena linija'?Poljski premijer:'Ako EK zapocne 3.svjetski rat branit cemo se svim sredstvima'
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Lojavi Đžaferović: Branit ćemo se ako nas Hrvatska napadne
» SAD: Branit ćemo Izrael u slučaju iranskog napada
» Presla se 'crvena linija'?Poljski premijer:'Ako EK zapocne 3.svjetski rat branit cemo se svim sredstvima'
Page 3 of 3