NIŠTA OD ZAHTEVA BiH
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: NIŠTA OD ZAHTEVA BiH
Jebiga, bar nisam ustajala žabokrečina. Jebeš narod koji nema ni ime nego go zovu po religiji.govinda wrote:balija, ustasa, to je sav vokabular koji imas, pritimitivni pripadniče nizeg naroda?dzango wrote:Dve Srebrenice? Koliko mu to dođe u mrtvim Balijama?michaellcmacha wrote:zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko wrote:Ne odgovori na pitanje. Sta bi s tuzbom?govinda wrote:Pobjegose a htjedoh da ih pitam zasto cetnici kad idu u vojsku sviraju "Nizamski rastanak"?
propala,treba jace kmecati
Guest- Guest
Upravo se slinavi briše rukavom oko usta.Stanojko wrote:Ne odgovori na pitanje. Sta bi s tuzbom?govinda wrote:Pobjegose a htjedoh da ih pitam zasto cetnici kad idu u vojsku sviraju "Nizamski rastanak"?
A jesi hrabar, psujes majke po forumu.. ako je psovanje majki davanje po pičci onda su tebi džiberu pičku razvalili odavno...tvojoj gospodji majci postovanje...dzango wrote:Gde si jajaro što trčiš kod admina čim ti neko da po pičci. Pravi Balija.govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
2016-11-17
skupio se copor hijena oko vojvode.....
2016-11-17
Nisam znao da je Bosnjastvo religija...svasta covjek nauci od vas cetnika...ok, ti si po gluposti negdje 0,75 pizona...dzango wrote:Jebiga, bar nisam ustajala žabokrečina. Jebeš narod koji nema ni ime nego go zovu po religiji.govinda wrote:balija, ustasa, to je sav vokabular koji imas, pritimitivni pripadniče nizeg naroda?dzango wrote:Dve Srebrenice? Koliko mu to dođe u mrtvim Balijama?michaellcmacha wrote:zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
2016-11-17
kako ide ona od bore corbe,slusaj sine obrisi slinedzango wrote:Upravo se slinavi briše rukavom oko usta.Stanojko wrote:Ne odgovori na pitanje. Sta bi s tuzbom?govinda wrote:Pobjegose a htjedoh da ih pitam zasto cetnici kad idu u vojsku sviraju "Nizamski rastanak"?
Guest- Guest
Ti si meni prvi vređao prababu a ja kurac nisam ni spomenuo već sam tvoju majku samo natakao na onaj tvoj. Praktično si je sam natakao uz moju malu asistenciju. Takve jajare kao ti, koje idu na Beer fest a redovno veličaju ubijanje Srba, redovno spuštam na zemlju i ne znam kako bi ti ikome mogao da razbiješ bilo šta.govinda wrote:A jesi hrabar, psujes majke po forumu.. ako je psovanje majki davanje po pičci onda su tebi džiberu pičku razvalili odavno...tvojoj gospodji majci postovanje...dzango wrote:Gde si jajaro što trčiš kod admina čim ti neko da po pičci. Pravi Balija.govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...dzango wrote:Ti si meni prvi vređao prababu a ja kurac nisam ni spomenuo već sam tvoju majku samo natakao na onaj tvoj. Praktično si je sam natakao uz moju malu asistenciju. Takve jajare kao ti, koje idu na Beer fest a redovno veličaju ubijanje Srba, redovno spuštam na zemlju i ne znam kako bi ti ikome mogao da razbiješ bilo šta.govinda wrote:A jesi hrabar, psujes majke po forumu.. ako je psovanje majki davanje po pičci onda su tebi džiberu pičku razvalili odavno...tvojoj gospodji majci postovanje...dzango wrote:Gde si jajaro što trčiš kod admina čim ti neko da po pičci. Pravi Balija.govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
2016-11-17
Bošljaštvo je izmišljena kategorija. Isto kao i turbo folk. Otpilike su i u tom nivou.govinda wrote:Nisam znao da je Bosnjastvo religija...svasta covjek nauci od vas cetnika...ok, ti si po gluposti negdje 0,75 pizona...dzango wrote:Jebiga, bar nisam ustajala žabokrečina. Jebeš narod koji nema ni ime nego go zovu po religiji.govinda wrote:balija, ustasa, to je sav vokabular koji imas, pritimitivni pripadniče nizeg naroda?dzango wrote:Dve Srebrenice? Koliko mu to dođe u mrtvim Balijama?michaellcmacha wrote:zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
Sirotinju treba nahraniti pa bila ona i srpska sirotinja. Sevap je.
2016-11-17
Nema problema, poslal mi tvoja mama.govinda wrote:Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...dzango wrote:Ti si meni prvi vređao prababu a ja kurac nisam ni spomenuo već sam tvoju majku samo natakao na onaj tvoj. Praktično si je sam natakao uz moju malu asistenciju. Takve jajare kao ti, koje idu na Beer fest a redovno veličaju ubijanje Srba, redovno spuštam na zemlju i ne znam kako bi ti ikome mogao da razbiješ bilo šta.govinda wrote:A jesi hrabar, psujes majke po forumu.. ako je psovanje majki davanje po pičci onda su tebi džiberu pičku razvalili odavno...tvojoj gospodji majci postovanje...dzango wrote:Gde si jajaro što trčiš kod admina čim ti neko da po pičci. Pravi Balija.govinda wrote:
O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...
Ja tebi redovno dajem gomilu govana. Ne bi ja, nego zbog sevapa.govinda wrote:Sirotinju treba nahraniti pa bila ona i srpska sirotinja. Sevap je.
pa poslala zena a ti prosjak prosis o bosnjackih penzionera...e na sta si spao a bio si veliki vojvoda nekad....dzango wrote:Nema problema, poslal mi tvoja mama.govinda wrote:Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...dzango wrote:Ti si meni prvi vređao prababu a ja kurac nisam ni spomenuo već sam tvoju majku samo natakao na onaj tvoj. Praktično si je sam natakao uz moju malu asistenciju. Takve jajare kao ti, koje idu na Beer fest a redovno veličaju ubijanje Srba, redovno spuštam na zemlju i ne znam kako bi ti ikome mogao da razbiješ bilo šta.govinda wrote:A jesi hrabar, psujes majke po forumu.. ako je psovanje majki davanje po pičci onda su tebi džiberu pičku razvalili odavno...tvojoj gospodji majci postovanje...dzango wrote:
Gde si jajaro što trčiš kod admina čim ti neko da po pičci. Pravi Balija.
2016-11-17
Ta govna nemoj meni slati nego posluzi goste kad ti dodju na slavu.dzango wrote:Ja tebi redovno dajem gomilu govana. Ne bi ja, nego zbog sevapa.govinda wrote:Sirotinju treba nahraniti pa bila ona i srpska sirotinja. Sevap je.
2016-11-17
Kaže, mašaa i nije joj žao. Kad se već ogrebala o NVO, Majke Srebrenice i ostale lopovske organizacije, nije joj žao i da malo potroši i na sebe.govinda wrote:pa poslala zena a ti prosjak prosis o bosnjackih penzionera...e na sta si spao a bio si veliki vojvoda nekad....dzango wrote:Nema problema, poslal mi tvoja mama.govinda wrote:Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...dzango wrote:Ti si meni prvi vređao prababu a ja kurac nisam ni spomenuo već sam tvoju majku samo natakao na onaj tvoj. Praktično si je sam natakao uz moju malu asistenciju. Takve jajare kao ti, koje idu na Beer fest a redovno veličaju ubijanje Srba, redovno spuštam na zemlju i ne znam kako bi ti ikome mogao da razbiješ bilo šta.govinda wrote:
A jesi hrabar, psujes majke po forumu.. ako je psovanje majki davanje po pičci onda su tebi džiberu pičku razvalili odavno...tvojoj gospodji majci postovanje...
Jebiga, onda će tvoji gosti i tvoja porodica da ostanu gladni.govinda wrote:Ta govna nemoj meni slati nego posluzi goste kad ti dodju na slavu.dzango wrote:Ja tebi redovno dajem gomilu govana. Ne bi ja, nego zbog sevapa.govinda wrote:Sirotinju treba nahraniti pa bila ona i srpska sirotinja. Sevap je.
Hahahaha...e moj glupson..jadan si ti u svojoj nemoci....a sad is, pseto, dobio si kosku i mrs u kucicu...dzango wrote:Kaže, mašaa i nije joj žao. Kad se već ogrebala o NVO, Majke Srebrenice i ostale lopovske organizacije, nije joj žao i da malo potroši i na sebe.govinda wrote:pa poslala zena a ti prosjak prosis o bosnjackih penzionera...e na sta si spao a bio si veliki vojvoda nekad....dzango wrote:Nema problema, poslal mi tvoja mama.govinda wrote:Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...dzango wrote:
Ti si meni prvi vređao prababu a ja kurac nisam ni spomenuo već sam tvoju majku samo natakao na onaj tvoj. Praktično si je sam natakao uz moju malu asistenciju. Takve jajare kao ti, koje idu na Beer fest a redovno veličaju ubijanje Srba, redovno spuštam na zemlju i ne znam kako bi ti ikome mogao da razbiješ bilo šta.
2016-11-17
snaci cemo se mi, samo nemoj da tebi gosti na slavi ostanu gladni....dzango wrote:Jebiga, onda će tvoji gosti i tvoja porodica da ostanu gladni.govinda wrote:Ta govna nemoj meni slati nego posluzi goste kad ti dodju na slavu.dzango wrote:Ja tebi redovno dajem gomilu govana. Ne bi ja, nego zbog sevapa.govinda wrote:Sirotinju treba nahraniti pa bila ona i srpska sirotinja. Sevap je.
2016-11-17
Teraj se u kurac. Isto kao i Bakir. Tamo ližite jedan drugog i tešite se međusobno.govinda wrote:Hahahaha...e moj glupson..jadan si ti u svojoj nemoci....a sad is, pseto, dobio si kosku i mrs u kucicu...dzango wrote:Kaže, mašaa i nije joj žao. Kad se već ogrebala o NVO, Majke Srebrenice i ostale lopovske organizacije, nije joj žao i da malo potroši i na sebe.govinda wrote:pa poslala zena a ti prosjak prosis o bosnjackih penzionera...e na sta si spao a bio si veliki vojvoda nekad....dzango wrote:Nema problema, poslal mi tvoja mama.govinda wrote:
Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...
Onemocali cetnik....
2016-11-17
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Brisel od Prištine zahteva formiranje ZSO
» Haradinaj ostaje u pritvoru do zahteva za izručenje
» Štrahe zahteva zatvorsko ostrvo za povratnike ID
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Brisel od Prištine zahteva formiranje ZSO