NIŠTA OD ZAHTEVA BiH
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: NIŠTA OD ZAHTEVA BiH
Cetnici se raduju, misle da ce izbjeci kaznu....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
zato cvilis na mojepizzon wrote:interesantno koliko me tvoje uvrede ne tangiraju
pas laje vetar nosi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Govi, mnogi su izbjegli kaznu, a Srbi mnogo puta. Valjda će im jednom netko stati ukraj. Nadam se da ću ja, ili bar netko moj, u tom sudjelovati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zale se i da je r.srpska odbila ucestvovati u nekoj "mirovnoj" vjezbi nato-a,pa neka organizuju neku vjezbu sa odkb i ucestvovace
Guest- Guest
zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
2015-08-08
Dve Srebrenice? Koliko mu to dođe u mrtvim Balijama?michaellcmacha wrote:zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
2016-11-17
Pusagija, a?govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
balija, ustasa, to je sav vokabular koji imas, pritimitivni pripadniče nizeg naroda?dzango wrote:Dve Srebrenice? Koliko mu to dođe u mrtvim Balijama?michaellcmacha wrote:zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
2016-11-17
i ti stigao? Pa da, kad nema dzanga onda nema ni jednog cetnika ovdje, on vam je valjda vodja copora? I sta cemo sad, opet da vas samaram? Pa dokle, majku mu?Stanojko wrote:Pusagija, a?govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
2016-11-17
Sta je bilo s tuzbom? Jel pusagija?govinda wrote:i ti stigao? Pa da, kad nema dzanga onda nema ni jednog cetnika ovdje, on vam je valjda vodja copora? I sta cemo sad, opet da vas samaram? Pa dokle, majku mu?Stanojko wrote:Pusagija, a?govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
Guest- Guest
Pobjegose a htjedoh da ih pitam zasto cetnici kad idu u vojsku sviraju "Nizamski rastanak"?
2016-11-17
Gde si jajaro što trčiš kod admina čim ti neko da po pičci. Pravi Balija.govinda wrote:O cetnik, nije te bilo tri dana, opet probavne smetnje zbog salate? A lijepo ti kazem naruci nesto iz Zute kuce...dzango wrote:Balije popušile. A lepo sam im govorio.
Ne odgovori na pitanje. Sta bi s tuzbom?govinda wrote:Pobjegose a htjedoh da ih pitam zasto cetnici kad idu u vojsku sviraju "Nizamski rastanak"?
Jebiga, bar nisam ustajala žabokrečina. Jebeš narod koji nema ni ime nego go zovu po religiji.govinda wrote:balija, ustasa, to je sav vokabular koji imas, pritimitivni pripadniče nizeg naroda?dzango wrote:Dve Srebrenice? Koliko mu to dođe u mrtvim Balijama?michaellcmacha wrote:zato im slijedeći put naplatiti duplo, tak da im prisjedne.... da im ne padne na pamet reći da je to u stvari njihovo....
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Brisel od Prištine zahteva formiranje ZSO
» Haradinaj ostaje u pritvoru do zahteva za izručenje
» Štrahe zahteva zatvorsko ostrvo za povratnike ID
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Brisel od Prištine zahteva formiranje ZSO
» Haradinaj ostaje u pritvoru do zahteva za izručenje
» Štrahe zahteva zatvorsko ostrvo za povratnike ID
Page 3 of 7