Kvalifikacije - Euro 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Kvalifikacije - Euro 2016
kovačev je najveći propust što nije riješio pozicije zadnja dva vezna. igrali su to i luka i raketa i kovačić i pranjić protiv meksika i badelj i maleš i brozović i tko sve ne. luka je na jednoj od tih pozicija ok ali drugu poziciju treba igrati igrač skloniji defanzivi i čvrst u duelu a jedinog takvog je kovač poslao u makedoniju. mislim na ademija koji bi bio odličan u paru sa lukom a raketa ispred njih. i to je sva mudrost
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ma riješio se on i Eduarda bezveze...on je bio pravi fox in the box kad nikog nije išlo...on sigurno ne bi zapucao onoliko zicera ko đilkoš, zapravo kad se sjetim koliko puta nas je izvukao iz ničega...Norveška i Azerbajdžan taman momčadi po mjeri za njega pa makar i samo pola sata igrao..
Last edited by jasambrend on Mon 7 Sep - 1:29; edited 2 times in total (Reason for editing : ku)
darth_vader-
2014-04-17
tako je...eduardo je taj killer...makar sad nije ni 50% onoga staroga eduarda,ali je još uvijek najbolji gol-igrač od svih naših napadača
Glavni problem je da reprezentacija nema sustav i nikakve razradene mehanizme igre na cemu se radi mjesecima i godinama, to treba usaditi u ekipu. Ne mozes svaku drugu utakmicu mijenjati formacije i stavljati igrace na neprirodne pozicije. U klubovima znaju tocno svoje mjesto na terenu, svoje uloge i zadace, zato ce Modric uvijek biti 0 u reprezentaciji jer je u lorealu samo potrcko i to njima odgovara takav tip igraca koji nikad nece gubiti lopte i usuditi se pokusati nesto vise, iskociti iz svoje komfor zone jer takvih imaju napretek, kako to nekome nije jasno..
End- Posts : 21177
2015-08-25
On je zapravo jedini izbornik do sada bez doslovce ikakve jasne vizije igre...zapravo dobar dio vremena se pitaš koji kurac naši igrači uopće pokušavaju odigrati na terenu i onda ako nešto slučajno uđe izdaleka, super, a ako ne, onda nervoza, greške i voda u ušima ostatak utakmice...i previše se od početka fokusirao na obranu, izmišljanje para zadnjih veznih i slično bez da je uopće pokušao barem protiv slabijih momčadi igrati raznovrsniju napadačku igru...bez rizika nema niti rezultata, a posebno u slučaju našeg mentaliteta gdje ne možeš zahtjevati samo i isključivo izuzetnu taktičku disciplinu kad to igrače očigledno frustrira, limitira i time ne pokazuju svoje najbolje moguće izvedbe...uspio je ugušiti jednu od najkreativnijih hrvatskih postava uopće i to je itekakav podatak za zabrinuti se i zamisliti...mi pored toliko rasnih veznih igrača nismo u stanju kreirati niti jednu suvislu akciju za ugrozu gola... ma mislim o čemu mi uopće razglabamo...ovo je debakl i gotovo...Norveška nam je uzela mjeru s lakoćom, a momčad rangirana ispod 100. mjesta nas drži u patu cijelu utakmicu...to je valjda sad i realnost izgleda...
Last edited by jasambrend on Mon 7 Sep - 0:29; edited 1 time in total (Reason for editing : pč)
darth_vader-
2014-04-17
Prvi se drzim one da imena ne igraju nogomet, ali s Kovacom i bez njega, ova ekipa je trebala puno bolje odreagirati u ove dvije utakmice, izdominirati, to je isto cinjenica.. mamic je kriv, cijell hrvatski nogomet je preuzela njegova familija i rodbina.. koji mafiozo
2015-08-25
messi igrač utakmice...
A misliš da ti dečki ne kuže u čemu je stvar...nisu toliko tulavi iako non-stop piče po narodnjacima ...kuže da ih većina navijača i kompletna javnost u državi više ne doživljavaju kao prije(da ne kažem ne jebu 5%) i da su odnosi u nogometu previše zatrovani bez pretjeranog optimizma za popravak istih...i to se moralo kad tad odraziti i na pristup igri koji u zadnje vrijeme graniči s indolentnošću...Naravno da je sadašnji vrh HNS-a itekako najodgovorniji za to stanje i sustavno izbjegavanje suočavanja s tim problemom samo će nogomet gurnuti još dublje u ponor iz kojeg će se teško više ikako izvući...jer drugi se itekako razvijaju i ulažu, a mi već skoro dva desetljeća stagniramo i samo neprestano generiramo međusobne sukobe...
Last edited by jasambrend on Mon 7 Sep - 0:54; edited 1 time in total (Reason for editing : po)
darth_vader-
2014-04-17
tak je. mamić je kriv za sve. on je zabranio luki, manđži i raketi da se pošteno oznoje i zabiju koji gol
2015-08-19
Mi nemamo nikakvu strategiju kako na nacionalnom, tako i na klupskom nivou. Kad čovjek gleda što je Njemačka radila od poraza na SP 1998. kad su njihove kompletne promjene na nacionalnom i klupskom nivou krenule, a što smo mi. Ista stvar kad se usporedi Švicarska iz prošlog desetljeća i Švicarska od 2009. pa sve do danas.jasambrend wrote:Naravno da je sadašnji vrh HNS-a itekako najodgovorniji za to stanje i sustavno izbjegavanje suočavanja s tim problemom samo će nogomet gurnuti još dublje u ponor iz kojeg će se teško viš eikako izvući...jer drugi se itekako razvijaju i ulažu, a mi već skoro dva desetljeća stagniramo i samo neprestano generiramo međusobne sukobe...
Ne možemo možda sve isto raditi što i oni jer nemamo lovu ali naš nogometni savez sasvim dovoljno novaca ima kako bi neke stvari promijenio u domeni reprezentativnih selekcija. Tu opet ne postoji apsolutno nikakva vizija, volja, kompetencija.
Ni stari život na selu koji se vodio ne može se uspoređivati s ovima u nogometu. To su sve privatni interesi, sitničarenje i čisto muljanje. Hrvatska liga odavno nije nikome zanimljiva osim najprostijim laicima koji još pričaju o nekakvim državnim novcima i ne razumiju kako takve stvari više nemaju veze s profesionalnim nogometom. Neki su čak uspjeli sjebati interes Nijemaca oko NK Osijeka koji se pojavio ove godine s ciljem preuzimanja kluba, sređivanja svih problema koji postoje preko 12 godina.
Slovačka je prije par mjeseci dobila novi rekonstruirani moderni stadion koji sasvim pristojno izgleda i može zadovoljiti uvjete od Uefe. U Hrvatskoj iako je Zagreb jedan od najjačih centara na svijetu kad je proždiranje ostatka zemlje u pitanju ni to nema u zadnjih 17 godina što isto govori koliko tu netko doista o nečemu vodi računa te ima nekakvu viziju za napredovanje i boljitak.
Guest- Guest
Ma kakav izbornik, selekcija i sustav. Ajmo se pogledati u oci. Igraci su odigrali zakurac, oni bi trebali trcati kao momcad, sa vatrom u ocima, zderati protivnika i travu...HNS, navijaci, izbornik, sustav, kakav je to izgovor za njih, pa znamo ih svi, znamo koliko vrijede i sto mogu. Oni nisu ni sjena onoga kako su nekada igrali za repku, ili kako danas igraju za klubove. Dobro su se prodali, a reprezentaciju tko jebe...sve ovo na racun Kovaca ili HNS-a prihvacam, ali igraci su ti koji igraju, a odigrali su nikako sto se tice trke, zalaganja i duela.
Guest- Guest
kruno bi rutinski prošetao kroz kvale.
2015-08-19
A gdje Če to Modrić 2015? u Pariz? Što to ima u Parizu 2015.??
ekipi nedostaje timski duh, razjašnjena ideja, motivacija, jasan cilj i posljedice neostvarenja plastično pojašnjene..totalno rasulo vlada, djelovali su izgubljeno, bezidejno, neuigrano...ne može se reći da se nisu trudili, ali nije to -to..bez komandanta..kovač treba sam otići, izgledali su gore od štimčeve ekipe za škota, a štimac jeste ponudio ostavku..također, jasno je da nema autoriteta prema nekolicini igrača, kao i štico onomad..kuracodigraca wrote:tak je. mamić je kriv za sve. on je zabranio luki, manđži i raketi da se pošteno oznoje i zabiju koji gol
Last edited by maggie13 on Mon 7 Sep - 13:18; edited 2 times in total (Reason for editing : gr)
2014-04-12
kompletan reprezentativni nogomet je ispod razine. tu se mi dobro uklapamo. rijetko se dogodi da neka ekipa izdominira kvalifikacije i prezentira nogomet na najvišem nivou, sve je to za razinu ispod onog klupskog nogometa i prave vrijednosti tih igrača.
kovač je dobio priliku, ništa nije napravio, isto kao i štico. nema pomaka u igri, nema ideje, sve se svodi na individualna riješenja, to traje godinama, a onda i rezultat pati.
kovač je dobio priliku, ništa nije napravio, isto kao i štico. nema pomaka u igri, nema ideje, sve se svodi na individualna riješenja, to traje godinama, a onda i rezultat pati.
Guest- Guest
azzuri, dvije utakmice, dvije pobjede rezultatom 1:0
grande conte, neka ga netko zaustavi više
grande conte, neka ga netko zaustavi više
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/7168/galerije/2015/09/07/15117842/gigi-buffon-u-klubu-150-ovo-su-igra%C4%8Di-s-najvi%C5%A1e-nastupa-za?ICID=HP_BN_6
Guest- Guest
hrvatskoj treba galvanizacija,a to može samo 1 čovjek
Luka Modric 84 nastupa, 0 doprinosa i ucinka.. ne placi demo
2015-08-25
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 16