Kvalifikacije - Euro 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Kvalifikacije - Euro 2016
Čačić kandidat za izbornika. Koja komedija. Valjda zato jer stanuje blizu Maksimira i HNS sjedišta.
Guest- Guest
čačke vrhunski stručnjak. osvojio titulu, igrao lp, ep, izbacio tonela, živi blizu stadiona, programirao vidin gol u 98. minuti, rtv tehničar, vrhunski gospodin, švaler, rutiner, sova
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
švedska-austrija 1-4!!!
Tommy Ramone wrote:Čačić kandidat za izbornika. Koja komedija. Valjda zato jer stanuje blizu Maksimira i HNS sjedišta.
Vrh vrhova, Čačića za izbornika
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Treba nekog "luđaka" za izbornika, po meni bi Jurgen Klop bio najbolji izbor.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
pa trebalo bi probati sigurno, ta on je izjavio da bi spemno docekao male mizerne ekipe kao nasu repku ako je dobar projekt, bilo bi zanimljivo vidjeti modraru da li bi onda sefovao i pametovao ili pokazao barem nesto u 10 godina za reprezentaciju... najbolje bi bilo odlazak
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ovj lik sanja Modrića. Jbt jel ti uopće možeš normalno živit svoj bijedni život ili ti je Real Madrid i njegovi igrači tolika opsesija da će te na kraju na psihijatriju otjerat (gdje ti je i mjesto)End1899 wrote:pa trebalo bi probati sigurno, ta on je izjavio da bi spemno docekao male mizerne ekipe kao nasu repku ako je dobar projekt, bilo bi zanimljivo vidjeti modraru da li bi onda sefovao i pametovao ili pokazao barem nesto u 10 godina za reprezentaciju... najbolje bi bilo odlazak
njega ne mozes niti sanjati da bi rijesio koju utakmicu
2015-08-25
[size=32]Vedran Ćorluka o repki 'Sada imamo mladu i snažnu momčad, a očekivanja nisu visoka kao u prošlosti pa se nadam da će nam biti lakše. Za mene će Svjetsko prvenstvo u Rusiji biti poseban događaj jer volim tu zemlju. Znam da će organizirati nevjerojatan turnir. Svojim suigračima u reprezentaciji govorim o Rusiji pa i oni imaju veliku želju biti ondje,' dodao je.[/size]
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
http://www.24sata.hr/nogomet/novi-izbornik-cak-sedmorica-u-utrci-za-klupu-reprezentacije-436659
Guest- Guest
Robert Prosinečki, Robert Jarni,Aljoša Asanović, Ante Čačić, Nenad Gračan, Cico Kranjčar i Nenad Bjelica.sve treneri početnici i par imena koji ni nisu treneri,osim cice kranjčara...cico nije loš,posebno ako je smanjio cugu
sve stručnjaci na razini hnl-a. dojam je da tko god bude novi izbornik neće dugo potrajati, i potrošit će još jednu priliku ove generacije koja je mogla daleko više.
nitko od navedenih imena nema iza sebe rezultat, niti potreban autoritet da vodi reprezentaciju, autoriret između ostalog se gradi kroz uspijeh i iskustvo a ovo su sve ili mladi ili nedokazani treneri.
a koga izabrati, šuker je odbacio strani angažman, nema izbora.
od ponuđenih kad bi birao izabrao bi prosinečkog on ima svoj pogled na nogomet ima model prema kojem će gradit karijeru i bar će usmjerit ekipu nametnuti neku svoju filozofiju što bi moglo biti dobro, a dojam je i da za razliku od kovača posjeduje i potreban respekt kojeg je kovač brzo izgubio.
nitko od navedenih imena nema iza sebe rezultat, niti potreban autoritet da vodi reprezentaciju, autoriret između ostalog se gradi kroz uspijeh i iskustvo a ovo su sve ili mladi ili nedokazani treneri.
a koga izabrati, šuker je odbacio strani angažman, nema izbora.
od ponuđenih kad bi birao izabrao bi prosinečkog on ima svoj pogled na nogomet ima model prema kojem će gradit karijeru i bar će usmjerit ekipu nametnuti neku svoju filozofiju što bi moglo biti dobro, a dojam je i da za razliku od kovača posjeduje i potreban respekt kojeg je kovač brzo izgubio.
Guest- Guest
tu je jedino cico kranjčar stručan,ovi ostali su svi rang kovača i štimca,ako ne i gori...možda prosinečki,ali i on je još mlad i neiskusan trener
Prosinecki je rang Kovaca, najlakse je njemu voditi ove male ekipe jer za bunker koji on igra i nije potrebno puno filozofije, kad je trebalo napasti Maltu jedva je izvukao i taj bod. Tko pocinje trenersku karijeru u klubu velicine zvezde bez ikakvih referenci i iskustva, kakav pole position odma na pocetku i to je upropastio, jos jedan sarlatan... Cico je najbolji izbor ili Bjelica, on barem ima iskustva nekoliko klubova i zemalja..ove ostale klosare ne treba niti komentirati.
2015-08-25
cico ništa značajno nije postigao u karijeri da bi bio izbornik niti je je zabilježio ozbiljniji rezultat osim titule sa zagrebom a to je na razini hnl-a. trener koji karijeru gradi u egzotičnim zemljama i pitanje šta ima za ponudit. kvalifikacije s hrvatskom odradio je dobro jer kvalificirao se, zato mundial katastrofalno.
nisam za povratak cice, ali obzirom da se reprezentacija daje u ruke bilo kome onda je cico jedan od glavnih favorita. prosinečki kratka trenerska karijera, no karijera s povremenim bljeskovima u turskoj ligi, a i koliko sam pratio posložio je zvezdu koja je u rasulu i koja se raspada, bar ga nisu otjerali nego prijateljski se rastali. i trener koji obećava pa bar se možemo nečemu nadati, bar to.
jarni, gračan, asanović mislim da ni nisu u kombinacijama to se samo medijski priča.
vjerojatno se čeka prosinečki, ako ne uspiju s njim onda možda cico pa možda i čačić.
nisam za povratak cice, ali obzirom da se reprezentacija daje u ruke bilo kome onda je cico jedan od glavnih favorita. prosinečki kratka trenerska karijera, no karijera s povremenim bljeskovima u turskoj ligi, a i koliko sam pratio posložio je zvezdu koja je u rasulu i koja se raspada, bar ga nisu otjerali nego prijateljski se rastali. i trener koji obećava pa bar se možemo nečemu nadati, bar to.
jarni, gračan, asanović mislim da ni nisu u kombinacijama to se samo medijski priča.
vjerojatno se čeka prosinečki, ako ne uspiju s njim onda možda cico pa možda i čačić.
Guest- Guest
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 16