Čestitka ljepšoj polovici foruma
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Regoč-
2015-08-21
Re: Čestitka ljepšoj polovici foruma
Naravno da je mart, Krajišniče, nije bilo ni jedne s ožujkom, jel?jastreb wrote:
veber-
2014-12-30
veber wrote:kajo, ajmo na rucak.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Lijepo od tebe .
Valjda ce se pridružiti i ostali muski čestitkama.
Oni koji se osjećaju da su muski.
Obo je dan kad se treba sjetiti da su u pravima uvijek zene bile zakinute, zahvaljujuci svom biološkom određenju majke te samim time ograničene u postizanju drugih ciljeva.
Obo je i dan kad se zene moje generacije mogu sjetiti da su u Socijslizmu imale veca radna prava, veca primanja i vise dostojanstva kao osobe.
Valjda ce se pridružiti i ostali muski čestitkama.
Oni koji se osjećaju da su muski.
Obo je dan kad se treba sjetiti da su u pravima uvijek zene bile zakinute, zahvaljujuci svom biološkom određenju majke te samim time ograničene u postizanju drugih ciljeva.
Obo je i dan kad se zene moje generacije mogu sjetiti da su u Socijslizmu imale veca radna prava, veca primanja i vise dostojanstva kao osobe.
Ja sam se vec pridružio al na svojoj temi od jucer :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17004-sutra-je-dan-zena-a-ovo-su-statistke-koje-pokazuju-kakav-je-njihov-polozaj-u-hrvatskoj
No to je generalna cestika ženama kao spolu u matrijahu , ne i individualna.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17004-sutra-je-dan-zena-a-ovo-su-statistke-koje-pokazuju-kakav-je-njihov-polozaj-u-hrvatskoj
No to je generalna cestika ženama kao spolu u matrijahu , ne i individualna.
2014-04-11
Men se cini da je svaki dan dan kad se treba sjetiti da žene cine 52% tržišta radne snage i to jeftine koja bi radila za kikiriki i guraju muške na rub i istiskuju ih .....to se svaki dan treba sjetiti.Sora wrote:
2014-04-11
ja osobno nikad nisam imala takvih iskustava, baš nikad. ni u pravima, ni u primanjima. dostojanstvo je priča za sebe, primitivaca je uvijek bilo i bit će, ali hvala Bogu, o takvima mi egzistencija nije ovisila ni prije, ni danas.Sora wrote:
Guest- Guest
Ja necu a s obzirom da žene uzimaju muškima radna mjesta i istiskuju ih na rub sve više i više to cestitanje može biti ispravno jedino na relaciji muž - žena pa onda ako je ona ok žena da joj on to od srca cestita i odvede je malo na neku veceru il tako šta ( kino , kazalište , neku izložbu ) , nešto joj kupi za poklon itd itd itd.Sora wrote:
Valjda ce se pridružiti i ostali muski čestitkama. -
Nevidim razlog zašto bi na poslu cestitao ženskom spolu koji mi uzima radno mjesto i snižava cijenu rada ? Glupost ocito.
2014-04-11
Noor wrote:ja osobno nikad nisam imala takvih iskustava, baš nikad. ni u pravima, ni u primanjima. dostojanstvo je priča za sebe, primitivaca je uvijek bilo i bit će, ali hvala Bogu, o takvima mi egzistencija nije ovisila ni prije, ni danas.Sora wrote:
Ja odobno ti mogu reci KAKO SAM POŠTOVANA KAO PROSVJETNI RADNIK
OPROSTI, SLI NEMAS POJMA.
TO JE RAZLIKA NEBO ZEMLJA. U oba sustava
SAD samo da ti ilustriram da su uciteljice za 8. Mart dobivale ZLATNI NAKIT na poklon od roditelja.
Danas dobiju .. bolje da ne budem prosta.
Kitu ako imaju od kog.
No, velika je to prica o ravnopravnosti zena i njrnim pravima u oba sustava . Sorry,
Nemas ti NOOR KAPACITETA ZA NJU.
RayMabus wrote:Men se cini da je svaki dan dan kad se treba sjetiti da žene cine 52% tržišta radne snage i to jeftine koja bi radila za kikiriki i guraju muške na rub i istiskuju ih .....to se svaki dan treba sjetiti.Sora wrote:
Borba za bolje place treba biti zajednička borba.
Ona je u interesu oba spola .
Ako je. Ustvari je PROSJEČNA RAZLIKA U SVIJETU DA MUSKI IMAJU DUPLO VECU PLACU NEGO ZENE .
I KAO STO SE VIDI IZ TVOG PRIMJERA, TO VAMA MUSKIMA PASE .
ali je to pogresno.
Pocev od obitelji, zar ti ne bilo drago da ti zena ima istu placu kao ti, Ray?
Sretan 8 Mart. Mada po meni donekle nepotreban jer nam ne treba odredjeni dan da nas podsjeti da postujemo suprotni spol.
omni-
2014-04-12
Pa cuj pošto su nas istisnile ....netko onda mora i radit ....imat ce vecu placu jer cu ja bit na birou.Sora wrote:
2014-04-11
ja sad uz longija,cijelu godinu nas maltretirate i onda bi vam još trebalo čestitati na tome.
vili40-
2015-08-02
Sora wrote:Noor wrote:ja osobno nikad nisam imala takvih iskustava, baš nikad. ni u pravima, ni u primanjima. dostojanstvo je priča za sebe, primitivaca je uvijek bilo i bit će, ali hvala Bogu, o takvima mi egzistencija nije ovisila ni prije, ni danas.Sora wrote:
Ja odobno ti mogu reci KAKO SAM POŠTOVANA KAO PROSVJETNI RADNIK
OPROSTI, SLI NEMAS POJMA.
TO JE RAZLIKA NEBO ZEMLJA. U oba sustava
SAD samo da ti ilustriram da su uciteljice za 8. Mart dobivale ZLATNI NAKIT na poklon od roditelja.
Danas dobiju .. bolje da ne budem prosta.
Kitu ako imaju od kog.
No, velika je to prica o ravnopravnosti zena i njrnim pravima u oba sustava . Sorry,
Nemas ti NOOR KAPACITETA ZA NJU.
ma nemoj, a dobivanje zlatnog nakita je odraz ravnopravnosti?
jesi li možda imala manju plaću od muškog kolege? jesi li imala manje dana godišnjeg? o tome pričaj, ne o narukvicama i lančićima.
Guest- Guest
omni wrote:Sretan 8 Mart. Mada po meni donekle nepotreban jer nam ne treba odredjeni dan da nas podsjeti da postujemo suprotni spol.
x
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa cuj pošto su nas istisnile ....netko onda mora i radit ....imat ce vecu placu jer cu ja bit na birou.Sora wrote:
Nisu vas zene istisnuli?
Sta ti je , imas priviđenja
Ili neki strah od zena.
Situacija je u zapošljavanju grozna, ali to su krivi muskarci politicari i bankari, mafije koje vladaju .
Začudno koliko starkelja među njima drma svijetom.
Njima zene ni ne trebsju . Niti imaju tu drustvenu svijest o potrebi poznavanja polozaja zena.
Oni su krivi... a ne zene ,
bio covjek prvi put na sudu, i nakon rasprave pita ga odvjetnik:
- kako ste bili tako dobro pri unakrsnom ispitivanju?
- vec sam 10 godina u braku, veli on..
zivile zene!
volim volim volim volim zene
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska je na polovici vijeka SFRJ, a nema ni desetinu njezinih dostignuća
» Na Hrvaško v drugi polovici maja najprej lastniki nepremičnin in plovil #video
» Ruske i srpske specijalne postrojbe na zajedničkoj vježbi u Srbiji u drugoj polovici 2016
» Novogodišnja čestitka
» Božićna čestitka
» Na Hrvaško v drugi polovici maja najprej lastniki nepremičnin in plovil #video
» Ruske i srpske specijalne postrojbe na zajedničkoj vježbi u Srbiji u drugoj polovici 2016
» Novogodišnja čestitka
» Božićna čestitka
Page 1 of 4