Filmski dnevnik forumaša
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Ovo je za meneIthildin wrote:Predlozila bih seriju Black Mirror. Sci-fi. Svaka je epizoda zasebna, promislja implikacije hi-tech drustva i pomalo podsjeca na Zonu sumraka. Izdvojila bih Bijeli bozic. :-)
http://m.imdb.com/title/tt3973198/
Guest- Guest
The Conjuring 2
Da nema James Wan-a ne bi više ni bilo dobrih horora
Da nema James Wan-a ne bi više ni bilo dobrih horora
Guest- Guest
The East pogledah upravo....i kao svi filmovi u kojima ova Marling imala svoje prste, a koje sam ja gledala, i ovaj je odlican...
Onak 9ka, nista manje od toga. :)
Onak 9ka, nista manje od toga. :)
2016-08-17
that obscure object of desire
nekako najmanje surealan Bunuelov film, ali ima svoje trikove, situiran gospodin se zaljubi u svoju novu sluzavku, ona da otkaz, on trci z njom, ona mu se da, ali mu jel, ne da :) i tak se cijeli film naganjaju, love-hate odnos, ali je slozenije od te kovanice zapravo, on je ne moze izbaciti iz srca i uma, na trenutke ga Conchita gotovo sigurno voli, a onda se pretvori u pakosnu Conchitu koja plese gola pred turistima, ponizava ga na razne nacine, baca kantu vode na nj i slicno, a opet su nerazdvojni.. dok ih nasilje ponovo ne rastavi..
nekako najmanje surealan Bunuelov film, ali ima svoje trikove, situiran gospodin se zaljubi u svoju novu sluzavku, ona da otkaz, on trci z njom, ona mu se da, ali mu jel, ne da :) i tak se cijeli film naganjaju, love-hate odnos, ali je slozenije od te kovanice zapravo, on je ne moze izbaciti iz srca i uma, na trenutke ga Conchita gotovo sigurno voli, a onda se pretvori u pakosnu Conchitu koja plese gola pred turistima, ponizava ga na razne nacine, baca kantu vode na nj i slicno, a opet su nerazdvojni.. dok ih nasilje ponovo ne rastavi..
Za @Ithildin ako slučajno nisi vidjela, izašao je trailer za novu sezonu serije Black Mirror, a uskoro izlazi i čitava sezona
Guest- Guest
kic wrote:i novi Blade runna' dogodine..
Dobro jutro, Kic. :D Pričaju o tome već dvije godine.
Guest- Guest
nja nja :p
Jodorowsky snimio isto nes novo, svoje djetinjstvo izgleda, origin origina..
Jodorowsky snimio isto nes novo, svoje djetinjstvo izgleda, origin origina..
Joj, spremam se već nekoliko dana početi gledati Westworld pa nikako... Pogledam do sutra pa javim dojmove.
Ne uspijevam pronaći Jodorowskog na torrentima
Ne uspijevam pronaći Jodorowskog na torrentima
Guest- Guest
Ja sam mislila da je kickass mrtav već neko vrijeme i da se nije vratio...
Idem vidjet.
Idem vidjet.
Guest- Guest
haha to me podsjetilo na onu "epizodu" kad sam Santa sangre skidao 2mj :^^ joda sta nam radis..
Nisam uspjela iskopati... Stvarno je zajeban lik Jodorowsky.
Mislim da imam negdje spremljeno par ruskih stranica na kojima bih mogla pogledati, ali ne usudim se bez instaliranog VPN-a.
Mislim da imam negdje spremljeno par ruskih stranica na kojima bih mogla pogledati, ali ne usudim se bez instaliranog VPN-a.
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša