Filmski dnevnik forumaša
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
pa cudno mi je da neko proucava tarot zbog 'lijepih spilova'
ocekivala sam dublji odgovor :)
ocekivala sam dublji odgovor :)
betty.boop-
2015-01-23
don't be ;)
to mi je u rangu ovih sto vjeruju u horoskop, jednom rjecju - budalastina
to mi je u rangu ovih sto vjeruju u horoskop, jednom rjecju - budalastina
betty.boop-
2015-01-23
ako si retardiranLady_D wrote:Tarot je kul
eek- Posts : 178
2014-04-17
ponavljanje gradiva, seven se pogledao opet...
jednostavno veličanstven krimić, apsolutno sam uživao od prve do zadnje sekunde...
jednostavno veličanstven krimić, apsolutno sam uživao od prve do zadnje sekunde...
Guest- Guest
to je zato jer kevin spacey zvani "keyser soze" dominira u svakom filmu čak i kad ne igra naslovnu ulogu btw pogledo jučer gunman sa sean pennom koji je standardno dobar i neuništiv no sveukupno nisam baš impresioniran osim zadnje scene s bikovima na koridi,to me se jedino dojmilo..
jack_reacher-
2014-04-14
randy_hickey wrote:to je zato jer kevin spacey zvani "keyser soze" dominira u svakom filmu čak i kad ne igra naslovnu ulogu btw pogledo jučer gunman sa sean pennom koji je standardno dobar i neuništiv no sveukupno nisam baš impresioniran osim zadnje scene s bikovima na koridi,to me se jedino dojmilo..
spacey je strašan glumac, bez ikakve dileme...
danas sam skinuo "gone girl" od finchera i nekako me assfleck demotivira da ga gledam, ne mogu mu vidjeti onu njušku gadnu...
Guest- Guest
kill me three times(2015) - simon pegg glavni negativac,kakav car,s njim ni jedan žanr ne može podbacit,fakat sam uživao u ovoj bizarnoj crnoj komediji s ful kul raspletom,9/10..
jack_reacher-
2014-04-14
legenda od glumca,u k-paxu i pregovaraču je totalno briljirao,i u onom di ga ona mala zavodi u kadi punoj ružinih latica,moraću počet pratit onu njegovu kultnu seriju(house of cards),ko bi sve stigo,assfleck mi bio dobar nekad u filmovima kevin smitha no u zadnje vreme postal nekak odbojan
jack_reacher-
2014-04-14
snakebite wrote:randy_hickey wrote:to je zato jer kevin spacey zvani "keyser soze" dominira u svakom filmu čak i kad ne igra naslovnu ulogu btw pogledo jučer gunman sa sean pennom koji je standardno dobar i neuništiv no sveukupno nisam baš impresioniran osim zadnje scene s bikovima na koridi,to me se jedino dojmilo..
spacey je strašan glumac, bez ikakve dileme...
danas sam skinuo "gone girl" od finchera i nekako me assfleck demotivira da ga gledam, ne mogu mu vidjeti onu njušku gadnu...
Affleck je savršen za tu ulogu. No taj se film gleda zbog briljantne Rosamund Pike
eek- Posts : 178
2014-04-17
Nije filmski, al House of cards prva sezona mi je do jaja.
S onim njegovim desna ruka likom bi se ljubila u moru.
S onim njegovim desna ruka likom bi se ljubila u moru.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
When trumpets fade (1998)
meni jako uznemirujuć i tužan ratni film, svi glumicu su odlični, i nema previše filozofiranja i antiratnih pamfleta, već jednostavno par ljudi, u besmislu.. jebmti život.
meni jako uznemirujuć i tužan ratni film, svi glumicu su odlični, i nema previše filozofiranja i antiratnih pamfleta, već jednostavno par ljudi, u besmislu.. jebmti život.
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
Page 24 of 50