Filmski dnevnik forumaša
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Antichrist je bolestan film...njeno kažnjavanje zbog gubitka djeteta,zbog čina zadovoljstva,je teško i ekstremno,sam ambijent odgovara tom mračnom filmu...
Guest- Guest
http://www.imdb.com/title/tt2414766/ - jedan od rijetkih filmova s elementima drame i sf-a koji me se u zadnje vrijeme dojmio - "Jesu li ljudska stanja, reakcije i veze determinirane sudbinom, slobodnom voljom ili kombinacijom sudbine i slobodne volje?"
jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:- jedan od rijetkih filmova s elementima drame i sf-a koji me se u zadnje vrijeme dojmio - "Jesu li ljudska stanja, reakcije i veze determinirane sudbinom, slobodnom voljom ili kombinacijom sudbine i slobodne volje?"
A ja idiot se noćas premišljala koji da pregledam, od onog zamornog i ovoga... Sutra ću taj jer mi sviđa postavljeno pitanje...
Guest- Guest
Ni meni se taj antichrist ne svida. Zanimalo me vase misljenje...
Inace je svima koje sam pitala dobar.
Inace je svima koje sam pitala dobar.
Guest- Guest
meni je antichrist tezak i mocan film, ali sam mozda malo subjektivna, jer volim charlotte
betty.boop-
2015-01-23
lone_gunman wrote: - jedan od rijetkih filmova s elementima drame i sf-a koji me se u zadnje vrijeme dojmio - "Jesu li ljudska stanja, reakcije i veze determinirane sudbinom, slobodnom voljom ili kombinacijom sudbine i slobodne volje?"
Zar je bitno?! OXV
Guest- Guest
@bo peep,mislim da bi se tebi-curi koja oduvijek teži tradicionalnim vrijednostima ali bez okova društvenih normi svidjelo i ovo-mada nisam još stigo pogledat dosad,samo trailer;
jack_reacher-
2014-04-14
serija koja ima poseban odnos s publikom. većina nas je odrasla s epizodama x filesa, time se stvorila i simpatija prema istoj.Dream Warrior wrote:operw wrote:kad si stigao pogledati sve epizode x filesa?
E vidiš morao bi pogledati Dosje X , ali neda mi se skidati kad mi je hard u komi ..
te serije se jedva sjećam
prve 4 sezone dobre, svaka epizoda obraduje uvijek popularne teme, mistiku, teorije zavjere, vladine urote, a ono što je pravi pogodak je atmosfera koja se postiže kroz priču, neke epizode naročito imaju snagu, atmosfera izgrađena kroz scenarij, karaktere, i isto lokaciju snimanja.
kasnije, nedostatkom maštovitih ideja i produbljivanjem radnje, promjenom lokacije snimanja serija gubi na draži, sad sam na šestoj sezoni trenutno.
Guest- Guest
gledao sam interstelar ...8.5/10 ...meni se film svidio ...vecini se vjerovatno nece svidjeti ...radnja ide polako ...it is sci fi ...tipa mr nobody ...moon...cloud atlas ...i tako dalje ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Gledalo se svašta ovo ljeto pa evo bar blockbustera:
Furious 7 - klasik, ništa novo što ponekad zna bit i dobro a u ovom slučaju definitivno nije loše, standardni klišeji, mrak auti, mrak komadi, akcija, zabava, to je to.
Jurassic World - odličan re-boot
Mad Max Fury Road - totalno pogođen, zadržao atmosferu originalne trilogije, brutalnost, bezumlje, bizarnost i nastranost i hrpa akcije, glumci pogođeni, efekti, lokacija, ma sve, road warrior is back 10/10
Terminator Genisys - ko da mi je netko rekao da mi je mama kurva pa mi pljuno u lice, to je bila emocija nakon gledanja.
San Andreas - vuče na 2012 ali sve u svemu prilično dobro, uz to službeno ga nominiram za najbolju milf/teen kombinaciju 2015
Furious 7 - klasik, ništa novo što ponekad zna bit i dobro a u ovom slučaju definitivno nije loše, standardni klišeji, mrak auti, mrak komadi, akcija, zabava, to je to.
Jurassic World - odličan re-boot
Mad Max Fury Road - totalno pogođen, zadržao atmosferu originalne trilogije, brutalnost, bezumlje, bizarnost i nastranost i hrpa akcije, glumci pogođeni, efekti, lokacija, ma sve, road warrior is back 10/10
Terminator Genisys - ko da mi je netko rekao da mi je mama kurva pa mi pljuno u lice, to je bila emocija nakon gledanja.
San Andreas - vuče na 2012 ali sve u svemu prilično dobro, uz to službeno ga nominiram za najbolju milf/teen kombinaciju 2015
Brain32-
2014-04-15
Meni je to jedan od najboljih novih sf-ova. Kika esove maderfakersima :Dwolverine wrote:gledao sam interstelar ...8.5/10 ...meni se film svidio ...vecini se vjerovatno nece svidjeti ...radnja ide polako ...it is sci fi ...tipa mr nobody ...moon...cloud atlas ...i tako dalje ...
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Brain32 wrote:
film godine za mene, vrh vrhova!!
Guest- Guest
lone_gunman wrote:@bo peep,
Nisam ga nigdje našla online (ali sa prijevodom)
Guest- Guest
Fenomenalan film.wolverine wrote:gledao sam interstelar ...8.5/10 ...meni se film svidio ...vecini se vjerovatno nece svidjeti ...radnja ide polako ...it is sci fi ...tipa mr nobody ...moon...cloud atlas ...i tako dalje ...
Guest- Guest
snakebite wrote:Brain32 wrote:
film godine za mene, vrh vrhova!!
Odličan je, bez dileme. Ipak , Mad Max II s Gibsonom mi je bolji.
Guest- Guest
film je retardiran..doslovno bolesno besmislen...Brain32 wrote:
Mad Max Fury Road - totalno pogođen, zadržao atmosferu originalne trilogije, brutalnost, bezumlje, bizarnost i nastranost i hrpa akcije, glumci pogođeni, efekti, lokacija, ma sve, road
ante_ante- Posts : 31
2014-04-16
A čuj ako ti se ne sviđa Mad Max općenito onda ionako nema smisla gledati ovaj novi...ante_ante wrote:film je retardiran..doslovno bolesno besmislen...Brain32 wrote:
Mad Max Fury Road - totalno pogođen, zadržao atmosferu originalne trilogije, brutalnost, bezumlje, bizarnost i nastranost i hrpa akcije, glumci pogođeni, efekti, lokacija, ma sve, road
Brain32-
2014-04-15
problem je u tome što sam ga gledao...Brain32 wrote:A čuj ako ti se ne sviđa Mad Max općenito onda ionako nema smisla gledati ovaj novi...ante_ante wrote:film je retardiran..doslovno bolesno besmislen...Brain32 wrote:
ante_ante- Posts : 31
2014-04-16
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa