Filmski dnevnik forumaša
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Kumiko, the treasure hunter
film je predvidljiv, i malo je, dosadan, ali ima neke jako dobre scene, gotovo magične, iako ni one nisu nešto, što nije već viđeno..
film je predvidljiv, i malo je, dosadan, ali ima neke jako dobre scene, gotovo magične, iako ni one nisu nešto, što nije već viđeno..
Last edited by kic on 13/6/2015, 19:42; edited 1 time in total
it follows, simpatičan horor koji je više baziran na atmosferi nego na krvi...
Guest- Guest
pogledala sam i ja fury road
imam dojam da je presladunjav za jednog mad maxa
no dobro, prolazna ocjena svakako, kostimografija i scenografija na nivou
charlize
imam dojam da je presladunjav za jednog mad maxa
no dobro, prolazna ocjena svakako, kostimografija i scenografija na nivou
charlize
betty.boop-
2015-01-23
The Untold History of the US
riječ-dvije o ovoj seriji od 10 epizoda, Oliver Stone je karizmatična ličnost, em žid, em dobrovoljac Vijetnamskog rata i odlikovan, ali kasnije postaje pacifist i pomalo i rusofil..
serija je pretrpana faktima i citatima i kreće od Američkog ulaska u ww2, zapravo prvih par epizoda se bavi s tim jer trenutni svjetski poredak se prije svega temelji na tom ratu još, i vojno-industrijski kompleks je rođen baš oko ovog rata, i odmah je jasno da je serija upućena samim Amerikancima prije svega jer odmah u početku debunkira mit da su Ameri dobili ww2, ali mi u Europi ionak znamo da su Ruje pregrmili glavni teret itd.
serija je odlična, ali velim, natrpa te podacima, pa ti razmišljaj poslije, ako vam se to sviđa onda je ovo super uvod u noviju američku povijest.
riječ-dvije o ovoj seriji od 10 epizoda, Oliver Stone je karizmatična ličnost, em žid, em dobrovoljac Vijetnamskog rata i odlikovan, ali kasnije postaje pacifist i pomalo i rusofil..
serija je pretrpana faktima i citatima i kreće od Američkog ulaska u ww2, zapravo prvih par epizoda se bavi s tim jer trenutni svjetski poredak se prije svega temelji na tom ratu još, i vojno-industrijski kompleks je rođen baš oko ovog rata, i odmah je jasno da je serija upućena samim Amerikancima prije svega jer odmah u početku debunkira mit da su Ameri dobili ww2, ali mi u Europi ionak znamo da su Ruje pregrmili glavni teret itd.
serija je odlična, ali velim, natrpa te podacima, pa ti razmišljaj poslije, ako vam se to sviđa onda je ovo super uvod u noviju američku povijest.
zadnje pogledo The Reconstruction of William Zero - http://www.imdb.com/title/tt1867091/ - neloše za one koji vole takve alternativne filmove no meni pred kraj pomalo zamoran i predvidljiv btw ponovo počeo gledat stari X Files od početka,trenutno na 2.sezoni,Scully preslatka,vidi se kolko se Mulder suzdržavo da ju odma ne zaskoči..
jack_reacher-
2014-04-14
iskoristavam maksimalno studentsku iskaznicu pomocu koje ulaznice za kino dobijem od 17kn
sutra/prekosutra idem dinice gledati B-)
sutra/prekosutra idem dinice gledati B-)
Guest- Guest
papa ou maman
glumacka postava je zakon, bolje nisu mogli izabrat za ovaj film
ja zadovoljna
glumacka postava je zakon, bolje nisu mogli izabrat za ovaj film
ja zadovoljna
betty.boop-
2015-01-23
http://www.imdb.com/title/tt0369610/
jack_reacher-
2014-04-14
unbreakable - o dli can
na stranu dobra glumacka postava, prica je zanimljiva i intrigantna od pocetka do samog kraja
na stranu dobra glumacka postava, prica je zanimljiva i intrigantna od pocetka do samog kraja
betty.boop-
2015-01-23
unbreakable je najbolji film o strip svijetu..
http://www.imdb.com/title/tt0142688/?ref_=nv_sr_1
ne znam koji put sam gledao ovaj film već, sad kad sam se načitao svakakvih stvari, o tarotu i simbolima, bogatiji doživljaj, a zelene oči Seignerice su čudo-
http://www.imdb.com/title/tt0142688/?ref_=nv_sr_1
ne znam koji put sam gledao ovaj film već, sad kad sam se načitao svakakvih stvari, o tarotu i simbolima, bogatiji doživljaj, a zelene oči Seignerice su čudo-
gledala davno, ni ne sjecam se vise detalja
zasto tebe tarot zanima ? u par navrata si spominjao vec ...
zasto tebe tarot zanima ? u par navrata si spominjao vec ...
betty.boop-
2015-01-23
jer je sadržajan, ima lijepih špilova, i nekih izvornih-primordijalnih oblika koje smo zaboravili.
sadrzaj i estetika ?
daj kic, molim te :D
daj kic, molim te :D
betty.boop-
2015-01-23
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa