Filmski dnevnik forumaša
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Ii mostro 8/10
Baš mi je zabavna talijanska komedija...neki seksualni bolesnik ubija, pa sumnjaju na Benignija, koji igra nekog turbo štedljivog, pomalo narajcanog tipa i tak to...
Baš mi je zabavna talijanska komedija...neki seksualni bolesnik ubija, pa sumnjaju na Benignija, koji igra nekog turbo štedljivog, pomalo narajcanog tipa i tak to...
genitalni_herpes- Posts : 539
2014-04-11
Il Mostro mi je jedna od najdražih komedija, sjećam se da mi kao klincu nijedan film nije bio smiješniji, osim možda Glup i Gluplji
eek- Posts : 178
2014-04-17
The Interview 7/10
Plitki humor koji katkad jako dobro sjedne. Baš sam se slatko nasmijao
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Fury (2014)
e daj koji k, gdje god bace granatu padne između par vojnika, njemački vojnici nisu nikad prikazivani s manje mozga, neke AI iz igara od prije 15 godina su imali više inteligencije od švaba ovdje..
e daj koji k, gdje god bace granatu padne između par vojnika, njemački vojnici nisu nikad prikazivani s manje mozga, neke AI iz igara od prije 15 godina su imali više inteligencije od švaba ovdje..
zanstr wrote:The Interview 7/10
Pogledala upravo, simpatično tulavo i predvidljivo, film od kojeg ionako ne očekuješ tko zna što. Taman za lijenu subotu.
Guest- Guest
Kung fu Hustle 7/10
Odlična kung fu komedija... definitivno za relaksaciju :)
Odlična kung fu komedija... definitivno za relaksaciju :)
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
'71 (2014)
britanski vojnik napušten od svog voda pokušava preživjeti noć u Belfastu, napeto i brutalno na trenutke..
britanski vojnik napušten od svog voda pokušava preživjeti noć u Belfastu, napeto i brutalno na trenutke..
kic wrote:Nightcrawler
priča jednog antagonista, zabavno!!
koliko sam se hvale naslusala o tome filmu, toliko me i razocarao
iritirajuci, jake mi inace slabo sjeda, pa je vjerujem on razlog zasto me film nije pretjerano odusevio
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:kakav ti je adèle ?
Simpatičan film, odraslija verzija Moodyssonovog Fucking Åmål.
Nije me oborio s nogu, al' mi nije ni loš, uopće.
Iznenadila me dužina trajanja scena seksa između njih dvije; vjerujem da su mnogi muškarci koji su gledali u kinima skrivali erekcije slaveći što se filmovi gledaju u mraku.
Ti si gledala? Kakav ti je?
Guest- Guest
nisam, ali mi je na listi ... intrigira me prica, a i gluma naravnoVegvísir wrote:betty.boop wrote:kakav ti je adèle ?
Iznenadila me dužina trajanja scena seksa između njih dvije; vjerujem da su mnogi muškarci koji su gledali u kinima skrivali erekcije slaveći što se filmovi gledaju u mraku.
bilo je dosta polemike oko filma, odnosno vise oko snimanja i redatelja koji je dobio etiketu "zlostavljaca", razlog vise da cirnem :)
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:nisam, ali mi je na listi ... intrigira me prica, a i gluma naravnoVegvísir wrote:betty.boop wrote:kakav ti je adèle ?
bilo je dosta polemike oko filma, odnosno vise oko snimanja i redatelja koji je dobio etiketu "zlostavljaca", razlog vise da cirnem :)
Da, čitala sam nešto da su se glumice žalile i da je dio ekipe napustio snimanje zbog redateljevog tretmana.
Zanimljivo je promatrati kako se gradi odnos između njih dvije, ali i kako se pojedinačno razvijaju. Iako film traje gotovo 3 sata, ni u jednom trenutku mi nije bio dosadan. U svakom slučaju, pogledaj.
Guest- Guest
Valerie and Her Week of Wonders (1970)
lijepi češki folk film, ali bez puno smisla-
lijepi češki folk film, ali bez puno smisla-
http://m.imdb.com/title/tt1219289/ limitless
Nelos film...7/10
Nelos film...7/10
Guest- Guest
The Grand Budapest Hotel (2014)
ugodno gledanje, film se dojmljivo igra s bojama, ionako je previše filmova s dobrim soundtrackom..
ugodno gledanje, film se dojmljivo igra s bojama, ionako je previše filmova s dobrim soundtrackom..
pogledah i ja gbh prosli vikend i bio mi je super ... dirljiv, zabavan, obojan kako kazes
zero je legenda :D
gone girl - vau !
rosamund pike mi je yebenaaaa, a film je toliko dobar da cak i bena probavljam
drzao me zalijepljenu za ekran
ocekivala sam drugaciji kraj, no nista cudno za ovako uvrnuti film
zero je legenda :D
gone girl - vau !
rosamund pike mi je yebenaaaa, a film je toliko dobar da cak i bena probavljam
drzao me zalijepljenu za ekran
ocekivala sam drugaciji kraj, no nista cudno za ovako uvrnuti film
betty.boop-
2015-01-23