ministar pravosuđa: lakše ćemo vas pljačkati odsad
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ministar pravosuđa: lakše ćemo vas pljačkati odsad
t oje drugo..To moras imati,u slucaju nanosenja stete trecim stranama..govinda wrote:to je osiguranje od pogreske u poslu...i pokriva ti evenutalne troskove i odstetu do ugovorene sume...pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Ovo bih sVAKOM preporucio..
Pravna pomoc je ovo sto rekoh
Guest- Guest
Neces ti nikada taj fakultet zavrsiti..pred hrvatskim sudovima hrvatske gradjane mogu zastupati samo odvjetnici koji su clanovi Odvjetnicke komore Hrvatske....pismejker wrote:ne zajebavam,podrzavam boldano,a posto ste u _Uniji,mogu te u RH zastupati svapski Odvjetnici..jasambrend wrote:pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Imati posla s hrvatskim odvjetnicima? Zajebavas nas...Cakija je jedino pravosuđe za balkanska plemena...
2016-11-17
hm, pokriva sve troskove bez ogranicenja?pismejker wrote:t oje drugo..To moras imati,u slucaju nanosenja stete trecim stranama..govinda wrote:to je osiguranje od pogreske u poslu...i pokriva ti evenutalne troskove i odstetu do ugovorene sume...pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
2016-11-17
Ahhhhdakle kako spakirati kmetju...da se previse ne buni...onda su najebali..govinda wrote:Neces ti nikada taj fakultet zavrsiti..pred hrvatskim sudovima hrvatske gradjane mogu zastupati samo odvjetnici koji su clanovi Odvjetnicke komore Hrvatske....pismejker wrote:ne zajebavam,podrzavam boldano,a posto ste u _Uniji,mogu te u RH zastupati svapski Odvjetnici..jasambrend wrote:pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Imati posla s hrvatskim odvjetnicima? Zajebavas nas...Cakija je jedino pravosuđe za balkanska plemena...
Guest- Guest
p tako je svuda us vijetu..ne moze odvjetnik iz Hrvatske zastupati Nijemca u nekom sporu pred njemackim sudom a koji nema veze sa Hrvatskom...pismejker wrote:Ahhhhdakle kako spakirati kmetju...da se previse ne buni...onda su najebali..govinda wrote:Neces ti nikada taj fakultet zavrsiti..pred hrvatskim sudovima hrvatske gradjane mogu zastupati samo odvjetnici koji su clanovi Odvjetnicke komore Hrvatske....pismejker wrote:ne zajebavam,podrzavam boldano,a posto ste u _Uniji,mogu te u RH zastupati svapski Odvjetnici..jasambrend wrote:pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
2016-11-17
Ogranicenje svakako ima,ovisno o ugovoru..ipak radi se o izdasnim sumama-..govinda wrote:hm, pokriva sve troskove bez ogranicenja?pismejker wrote:t oje drugo..To moras imati,u slucaju nanosenja stete trecim stranama..govinda wrote:to je osiguranje od pogreske u poslu...i pokriva ti evenutalne troskove i odstetu do ugovorene sume...pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Guest- Guest
koliko sam skuzio , ti si u tim vodama, pravnim nazovimogovinda wrote:Neces ti nikada taj fakultet zavrsiti..pred hrvatskim sudovima hrvatske gradjane mogu zastupati samo odvjetnici koji su clanovi Odvjetnicke komore Hrvatske....pismejker wrote:ne zajebavam,podrzavam boldano,a posto ste u _Uniji,mogu te u RH zastupati svapski Odvjetnici..jasambrend wrote:pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
e sad jedno pitanje, mozet mi odgovorit bilo tko ako se razumije u materiju
ako mujo ima nekakovih problema i ne zeli uzeti hasu advokata nego zeli uzeti mene koji nisam advokat, da li to bagra akceptira
sam sebe coovjek moze zastupati al na izricit zahtjev da li mene moze zastupat ajmo reci ukulele iz burundije, ako mu ja dam napismeno odobrenje da bude moj zastupnik,
aj ne mora bit iz burundije , nek bude iz babine grede
ne moze...u slucajevima gdje ga samo advokat moze zastupati onda mora uzeti advokata...ako je pravno lice u pitanju onda to pravno lice zastupa osoba koja ga zastupa po zakonu (direktor npr.) ili osoba koja ima punomoc da zastupa to pravno lice..Leviathan2 wrote:koliko sam skuzio , ti si u tim vodama, pravnim nazovimogovinda wrote:Neces ti nikada taj fakultet zavrsiti..pred hrvatskim sudovima hrvatske gradjane mogu zastupati samo odvjetnici koji su clanovi Odvjetnicke komore Hrvatske....pismejker wrote:ne zajebavam,podrzavam boldano,a posto ste u _Uniji,mogu te u RH zastupati svapski Odvjetnici..jasambrend wrote:pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
e sad jedno pitanje, mozet mi odgovorit bilo tko ako se razumije u materiju
ako mujo ima nekakovih problema i ne zeli uzeti hasu advokata nego zeli uzeti mene koji nisam advokat, da li to bagra akceptira
sam sebe coovjek moze zastupati al na izricit zahtjev da li mene moze zastupat ajmo reci ukulele iz burundije, ako mu ja dam napismeno odobrenje da bude moj zastupnik,
aj ne mora bit iz burundije , nek bude iz babine grede
2016-11-17
A stranku, fizicko lice u parnicnom postupku moze zastupati samo odvjetnik, srodnik u pravoj liniji, brat ili sestra, bracni drug te osoba s kojom je stranka u radnom odnosu pod uslovom da su potpuno poslovno sposobni
2016-11-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
» Trumpov ministar pravosuđa ruši dogovor sa Rusima
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Ministar turizma Uvozit ćemo radnike iz regije
» Britanski ministar odbrane: Mala je vjerovatnoća da ćemo poslati trupe u Ukrajinu
» Trumpov ministar pravosuđa ruši dogovor sa Rusima
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Ministar turizma Uvozit ćemo radnike iz regije
» Britanski ministar odbrane: Mala je vjerovatnoća da ćemo poslati trupe u Ukrajinu
Page 4 of 4