ministar pravosuđa: lakše ćemo vas pljačkati odsad
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ministar pravosuđa: lakše ćemo vas pljačkati odsad
meni nece, levi ne jebe "autoritete" dva posto a jedino sto mi mogu otet je porez na placi i porez u ducanu kad nesto kupim, porez na placu mi ne udaraju jer sam na rubu, taman neoporeziv, sav ostali visak dobivam kao dnevnice i kojekakove neoporezive naknade,dijagram wrote:Dobro otimat ce meni i levom,...kad su ostali sirotinja
ince su mi probali maznut lovu na app al nije levi veslo siso, nit u camcu bio
to pravilo postuje u plemenu od pamtivjeka pa i prijeaben wrote:Najsiromašniji čovjek u svojoj baraki može prkositi svoj sili britanske krune. Baraka može biti krhka -njen krov se može tresti- propuh je može puhati- oluja može ući- kiša može ući- ali kralj Engleske ne može. Sva njegova vojna sila ne smije se usuditi prijeći prag urušenog utočišta.
William pitt stariji, britanski premijer, 1763.
a tako,...onda si im na oku, budno ce motriti prvi pogresan korak:)Leviathan2 wrote:meni nece, levi ne jebe "autoritete" dva posto a jedino sto mi mogu otet je porez na placi i porez u ducanu kad nesto kupim, porez na placu mi ne udaraju jer sam na rubu, taman neoporeziv, sav ostali visak dobivam kao dnevnice i kojekakove neoporezive naknade,dijagram wrote:Dobro otimat ce meni i levom,...kad su ostali sirotinja
dijagram-
2015-08-09
ali, pleme ni izvršilo utjecaj na okolne norode.Leviathan2 wrote:to pravilo postuje u plemenu od pamtivjeka pa i prijeaben wrote:Najsiromašniji čovjek u svojoj baraki može prkositi svoj sili britanske krune. Baraka može biti krhka -njen krov se može tresti- propuh je može puhati- oluja može ući- kiša može ući- ali kralj Engleske ne može. Sva njegova vojna sila ne smije se usuditi prijeći prag urušenog utočišta.
socijalisti će kliktati kad država bude kulacima oduzimala posjede...
2014-04-16
nek motre, :Ddijagram wrote:a tako,...onda si im na oku, budno ce motriti prvi pogresan korak:)Leviathan2 wrote:meni nece, levi ne jebe "autoritete" dva posto a jedino sto mi mogu otet je porez na placi i porez u ducanu kad nesto kupim, porez na placu mi ne udaraju jer sam na rubu, taman neoporeziv, sav ostali visak dobivam kao dnevnice i kojekakove neoporezive naknade,dijagram wrote:Dobro otimat ce meni i levom,...kad su ostali sirotinja
znam da motre,
dok sam zivio u svici, jednu godinu nisam nigdje radio , svercao aute i te gluposti, ono, odmor od baustele, i bum pokucala mi financ na vrata, aha a smijeha,
pitaju od cega zivim jer po njihovom izracunu ja bih trebao imat najmanji godisnji prihod od 30 000 franaka da se pokrijem a oni nemaju nikakove podatke da sam nesot zaradio i platio porez, reko gospodo, koji vas kurac zanima od cega ja zivim, proslo je vise od godinu dana kako nemam nikakovih prihoda i vi niste nasli shodno da nakon 3-4 mjeseca dojdete pitat da li imam sto za jesti a dosli ste kad je godina istekla da trazite harac, apsolutno vas se ne tice otkud meni novci, a novac od kojeg zivim nisam stekao nikakovom kriminalnom djelatnoscu, nit sam ukrao nit prevario nit orobio, sad bih vas molio da napustite moje obitavaliste i ne smetate mi, :D
nikad ih vise ni vidio ni cuo,
u rvackoj bi mi vjerovatno nekoliko njijih skocilo za vrat al i za to ima lijeka
da, ali ti isti englezi su izvrsili uticaj i itekako otimali narodima, jedino je to kod njih vazilo, mada i sad vazi al samo za one koji su imalo mocni,aben wrote:ali, pleme ni izvršilo utjecaj na okolne norode.Leviathan2 wrote:to pravilo postuje u plemenu od pamtivjeka pa i prijeaben wrote:Najsiromašniji čovjek u svojoj baraki može prkositi svoj sili britanske krune. Baraka može biti krhka -njen krov se može tresti- propuh je može puhati- oluja može ući- kiša može ući- ali kralj Engleske ne može. Sva njegova vojna sila ne smije se usuditi prijeći prag urušenog utočišta.
socijalisti će kliktati kad država bude kulacima oduzimala posjede...
sto se tice plemena, pleme nikad nije ucilo druge ni prosipalo pamet, niti nas su zanimali tudji odnosi u njihovim kucama,
a posjed u plemenu je bio svetinjam samo u slucaju da je bio nekakav put kroz posjed onda je onaj ko je bio zaposjeo tu zemlju bio duzan odredit kud ta staza ili put vodi da mu ne smeta ili da mu najmanje moguce smeta,
recimo nitko ti nije smio doci pred kucu bez najave, istina nije bilo telefona al je bilo pravilo da se doziva uglavnom sa oooop najmanje 100 metara prije kuce i ako se nitko ne javi onda se ne ide dalje, naravno ako si bio dobar sa ukucanima to nije vazilo
aben wrote:Najsiromašniji čovjek u svojoj baraki može prkositi svoj sili britanske krune. Baraka može biti krhka -njen krov se može tresti- propuh je može puhati- oluja može ući- kiša može ući- ali kralj Engleske ne može. Sva njegova vojna sila ne smije se usuditi prijeći prag urušenog utočišta.
Mah...Bah...Bezobrazluk balkanskih činovnika je toliko glup, nazadan i nakaradan da se i kameno doba čini nedostižan ideal, a ti ovdje navodis propis najmoćnije imperije u povijesti...
darth_vader-
2014-04-17
Eto ga, samo se uklapamo u modernost. Vriednost imovine određuje se nagodbom i redovito bude iznad tržišne, a sudska odluka može biti i ispod nagodbene jer se zasniva na tržištu.deda wrote:catabbath wrote:U kapitalizmu bi privatno vlasništvo trebalo biti svetinja LOL.
Eminent domain (United States, the Philippines), compulsory purchase (United Kingdom, New Zealand, Ireland), resumption (Hong Kong), resumption/compulsory acquisition (Australia), or expropriation (France, Mexico, South Africa, Canada, Brazil, Portugal, Spain) is the power of a state or a national government to take private property for public use. However, it can be legislatively delegated by the state to municipalities, government subdivisions, or even to private persons or corporations, when they are authorized by the legislature to exercise the functions of public character.
https://en.wikipedia.org/wiki/Eminent_domain
Pri čem je to zapravo počitička ispraznica, a ne stvarni propis.jasambrend wrote:aben wrote:Najsiromašniji čovjek u svojoj baraki može prkositi svoj sili britanske krune. Baraka može biti krhka -njen krov se može tresti- propuh je može puhati- oluja može ući- kiša može ući- ali kralj Engleske ne može. Sva njegova vojna sila ne smije se usuditi prijeći prag urušenog utočišta.
Mah...Bah...Bezobrazluk balkanskih činovnika je toliko glup, nazadan i nakaradan da se i kameno doba čini nedostižan ideal, a ti ovdje navodis propis najmoćnije imperije u povijesti...
Kad ti neko povjerenstvo u ime države oduzme djedovinu, samo zapišeš imenena tih ljudi i kreneš im zahvaljivati...
A razvoj treba stajati jer netko želi umrieti u kući koju je izgradil njegov djed? Umrieti može bilo gdje, ali cesta je optimalna baš preko njegove kuće!
Regoč wrote:A razvoj treba stajati jer netko želi umrieti u kući koju je izgradil njegov djed? Umrieti može bilo gdje, ali cesta je optimalna baš preko njegove kuće!
Naravno ako ekipa iz povjerenstva ne želi imati prerezani gkljan, biti će fleksibilni pa će cestu malo skrenuti.
catabbath-
2015-08-22
Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Ovo bih sVAKOM preporucio..
Guest- Guest
catabbath wrote:Regoč wrote:A razvoj treba stajati jer netko želi umrieti u kući koju je izgradil njegov djed? Umrieti može bilo gdje, ali cesta je optimalna baš preko njegove kuće!
Naravno ako ekipa iz povjerenstva ne želi imati prerezani gkljan, biti će fleksibilni pa će cestu malo skrenuti.
darth_vader-
2014-04-17
tako je..catabbath wrote:Kad ti neko povjerenstvo u ime države oduzme djedovinu, samo zapišeš imenena tih ljudi i kreneš im zahvaljivati...
Guest- Guest
pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Imati posla s hrvatskim odvjetnicima? Zajebavas nas...Cakija je jedino pravosuđe za balkanska plemena...
darth_vader-
2014-04-17
Ma za cestu ok ali da ti drzava oduzima zemljiste da bi neko na njemu napravio trzni centar, recimo, to je vec bezobrazluk...Regoč wrote:A razvoj treba stajati jer netko želi umrieti u kući koju je izgradil njegov djed? Umrieti može bilo gdje, ali cesta je optimalna baš preko njegove kuće!
2016-11-17
ne zajebavam,podrzavam boldano,a posto ste u _Uniji,mogu te u RH zastupati svapski Odvjetnici..jasambrend wrote:pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Imati posla s hrvatskim odvjetnicima? Zajebavas nas...Cakija je jedino pravosuđe za balkanska plemena...
Guest- Guest
to je osiguranje od pogreske u poslu...i pokriva ti evenutalne troskove i odstetu do ugovorene sume...pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
2016-11-17
t oje drugo..To moras imati,u slucaju nanosenja stete trecim stranama..govinda wrote:to je osiguranje od pogreske u poslu...i pokriva ti evenutalne troskove i odstetu do ugovorene sume...pismejker wrote:Tja,u svabiji ima usluga u bankama Pravna Zastita..uplacujesd dogovorenu sumu svaki mjesec,a ako te neko sranje spopadne,odnosno moras se Pravno braniti na sudu,banka ti pokriva sve Pravne troskove..
Pravna pomoc je ovo sto rekoh
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ministar pravosuđa: Vlada ne planira plaćati kazne umjesto ribara, pružit ćemo im pravnu pomoć
» Trumpov ministar pravosuđa ruši dogovor sa Rusima
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Ministar turizma Uvozit ćemo radnike iz regije
» Britanski ministar odbrane: Mala je vjerovatnoća da ćemo poslati trupe u Ukrajinu
» Trumpov ministar pravosuđa ruši dogovor sa Rusima
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Ministar turizma Uvozit ćemo radnike iz regije
» Britanski ministar odbrane: Mala je vjerovatnoća da ćemo poslati trupe u Ukrajinu
Page 3 of 4