Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
dobro ti je rekao da se ni grunf ne bi postidio tvojih dosjetkiRegoč wrote:Nije li točan? Ne idi u dug pa se ne boj ovrhe.jasambrend wrote:Ne bi se ni Grunf postidio tvojih citata...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Dobro, kužim da je u nas pravilo dobro se zaduži pa kukaj kako je država lopovska i traži da ti oproste dugove. Znam da sam nerealan kad od ljudi očekujem financijsku disciplinu jer su ljudi navikli da im se dugovi oproste, važno je samo da dobro kukaju.vili40 wrote:dobro ti je rekao da se ni grunf ne bi postidio tvojih dosjetkiRegoč wrote:Nije li točan? Ne idi u dug pa se ne boj ovrhe.jasambrend wrote:Ne bi se ni Grunf postidio tvojih citata...
a možda ga je pizzon zarazio... ;)
2015-08-08
od tih 41 milijarde samo 19% je glavnica ovo ostalo su kamate na kamate plus javnobilježnički troškovi. taj dug je nenaplativ neovisno o režimu naplate i vrsti naplativih sredstava... zato sad imamo eos matrix i b2kapital i još kojekakve takve koji otkupljuju dug i sad oni nude dužniku opciju dogovora da sam dužnik predloži koliko može platiti.... a banke su te nenaplative dugove prodale za bagatelju....
2015-08-08
Gluposti mi smo nova Florida, a Trešnjavka Miami
Kermit-
2014-04-17
nemušto je ustvrditi da se ljudi ne trebaju zaduživati.... kad u ogromnom broju slučajeva ima sistuacija gdje se ljude zadužilo a da nisu ni znali da su dužni.... tko se sjeti 2011. godine kad su ljudima bili blokirani računi i 3 mjeseca nisu mogli uopće dobiti informaciju ni koliko su dužni ni kom ni za šta...
2015-08-08
Kada čovjek nikad nije ništa radio već primao plaću za nerad i lupanje pečata nema niti potrebe zaduživati se ili ulagati, pa ne može niti biti u ovrsi, od tuda njegovo ne shvaćanje duga, ovrhe zapravo njemu je sve što povezuje rad apstrakcijavili40 wrote:dobro ti je rekao da se ni grunf ne bi postidio tvojih dosjetkiRegoč wrote:Nije li točan? Ne idi u dug pa se ne boj ovrhe.jasambrend wrote:Ne bi se ni Grunf postidio tvojih citata...
Kermit-
2014-04-17
Dužnici na selu će se izvući, oni u gradu sa nekretninama bome ne, ali većina toga će biti na kraju na onaj ili ovaj način otpisana, najbolji način da se ide na proidaju nekretnina koje će se prodati jeftino a odkupit će ju rodbina, a na taj način dobiti čiste nekretninemichaellcmacha wrote:od tih 41 milijarde samo 19% je glavnica ovo ostalo su kamate na kamate plus javnobilježnički troškovi. taj dug je nenaplativ neovisno o režimu naplate i vrsti naplativih sredstava... zato sad imamo eos matrix i b2kapital i još kojekakve takve koji otkupljuju dug i sad oni nude dužniku opciju dogovora da sam dužnik predloži koliko može platiti.... a banke su te nenaplative dugove prodale za bagatelju....
Kermit-
2014-04-17
većina će biti otpisana jer je realno nenaplativa, i dok god postoji kao zaduženje samo generira nove dugove... pa nije slučajno izmišljena likvidacija i otpis... na kraju je ona moja šojki neprežaljena željezara ostala dužna stotine milijuna kuna koji su se samo uvećavali i to se moglo jedino otpisati jer je i samo vođenje tih dugova enormno koštalo.... isti kurac i za ovo na kraju pohlepna javnobilježnička banda neće imati sami sebi plaće za isplatiti, eno kod mene 4 ureda po 12 zaposlenih...
2015-08-08
Reda mora biti, primjer s računima koji su blokirani bez obrazloženja je za vješanje. No, nitko me neće uvjeriti da se moraju natući tisuće kunah duga za mobitel, da se ide na odmor koji si ne možeš priuštiti, da se kupuje odjeća zbog koje se ide u debele minuse. Opravdavam samo dugove zbog gradnje ili kupovine stambenoga prostora ili kupovine liekovah, ostalo je luksuziranje.
ne kužiš ti ništa,to što ti pišeš kao da je izgovorio hanžeković.Regoč wrote:Dobro, kužim da je u nas pravilo dobro se zaduži pa kukaj kako je država lopovska i traži da ti oproste dugove. Znam da sam nerealan kad od ljudi očekujem financijsku disciplinu jer su ljudi navikli da im se dugovi oproste, važno je samo da dobro kukaju.vili40 wrote:dobro ti je rekao da se ni grunf ne bi postidio tvojih dosjetkiRegoč wrote:Nije li točan? Ne idi u dug pa se ne boj ovrhe.jasambrend wrote:Ne bi se ni Grunf postidio tvojih citata...
Jel ti možeš razumjeti kako je raditi cijeli mjesec za 2500 kuna a računi su ti za stan i hranu 3500 i to da dobro stegneš remen da ti oči ispadnu???I onda ostaneš bez posla i na scenu stupaju lešinari kojima nikad dosta pa ti se neki dug za kratko vrijeme upeterostruči?
Jel znaš da imamo najgori ovršni zakon na kugli zemaljskoj i da oni koji su ga stvorili ponekad priznaju da je to čista pljačka ali jebiga sad.I kolinda ga kritizirala i prije Josipović ali koga briga,ovu državu zapravo vode pljačkaši.
Velim ti ja,ne razumiješ ti ništa,baš ništa.
vili40-
2015-08-02
Regoč wrote:Pa nek ne prave dugove i nitko ih neće blokirati.
Nek ne jedu
Onda ne moraju srati
I trositi vodu i toalet papir
vili40 wrote:ne kužiš ti ništa,to što ti pišeš kao da je izgovorio hanžeković.Regoč wrote:Dobro, kužim da je u nas pravilo dobro se zaduži pa kukaj kako je država lopovska i traži da ti oproste dugove. Znam da sam nerealan kad od ljudi očekujem financijsku disciplinu jer su ljudi navikli da im se dugovi oproste, važno je samo da dobro kukaju.vili40 wrote:dobro ti je rekao da se ni grunf ne bi postidio tvojih dosjetkiRegoč wrote:Nije li točan? Ne idi u dug pa se ne boj ovrhe.jasambrend wrote:Ne bi se ni Grunf postidio tvojih citata...
Jel ti možeš razumjeti kako je raditi cijeli mjesec za 2500 kuna a računi su ti za stan i hranu 3500 i to da dobro stegneš remen da ti oči ispadnu???I onda ostaneš bez posla i na scenu stupaju lešinari kojima nikad dosta pa ti se neki dug za kratko vrijeme upeterostruči?
Jel znaš da imamo najgori ovršni zakon na kugli zemaljskoj i da oni koji su ga stvorili ponekad priznaju da je to čista pljačka ali jebiga sad.I kolinda ga kritizirala i prije Josipović ali koga briga,ovu državu zapravo vode pljačkaši.
čak ne moraš ostati ni bez posla, dovoljno je da krene neredovita isplata plaća.
Guest- Guest
Ti uspoređuješ kruške i jabukemichaellcmacha wrote:većina će biti otpisana jer je realno nenaplativa, i dok god postoji kao zaduženje samo generira nove dugove... pa nije slučajno izmišljena likvidacija i otpis... na kraju je ona moja šojki neprežaljena željezara ostala dužna stotine milijuna kuna koji su se samo uvećavali i to se moglo jedino otpisati jer je i samo vođenje tih dugova enormno koštalo.... isti kurac i za ovo na kraju pohlepna javnobilježnička banda neće imati sami sebi plaće za isplatiti, eno kod mene 4 ureda po 12 zaposlenih...
Ta odvratna nezainteresiranost za sudbinu obicnog malog covjeka je tipična u ovoj drzavi
On je samo vazan kao glasačka brojka a onda kad ne dođe na glasanje onda se pokaže sto je običnom covjeku vazno
Ti ne shvacas bit ove bankrot- kapitalističke drzave.
Jugoslavija je bila za ovubdrzavu i sve ostale na buretu zvanom BALKAN - vrh .
Svega , socijalne I pravne uređenosti svakako
Regoč wrote:Reda mora biti, primjer s računima koji su blokirani bez obrazloženja je za vješanje. No, nitko me neće uvjeriti da se moraju natući tisuće kunah duga za mobitel, da se ide na odmor koji si ne možeš priuštiti, da se kupuje odjeća zbog koje se ide u debele minuse. Opravdavam samo dugove zbog gradnje ili kupovine stambenoga prostora ili kupovine liekovah, ostalo je luksuziranje.
E vidis ljekovahe smo u SFRJ IMALI POSVE BESPLATNO
STANOVE SMO IMALI BEZ DINARA UALAGANJA, OSIM U STAMBENE FONDOVE TE SE IZ TOG GRADILO
LJETOVANJAH BILO ZA RADNIKE U ODMARALISTAH
I DOCI CE VAM IZ GUZICE U GLAVAH KAD tad
Ali bude krasan kuacah od tog
Onda bar ne pljujete po dobroj drzsvi i dobrom predsjedniku Titu
i onda umjesto da te država zaštiti od hijena i lihvara i omogući da lakše vratiš dug i staneš na noge,napravi ovo sranje da te iz očaja otjeraju na rub samoubojstva i to sve zbog jedne grupe u državi koje se na leševima basnoslovno bogate.Noor wrote:vili40 wrote:ne kužiš ti ništa,to što ti pišeš kao da je izgovorio hanžeković.Regoč wrote:Dobro, kužim da je u nas pravilo dobro se zaduži pa kukaj kako je država lopovska i traži da ti oproste dugove. Znam da sam nerealan kad od ljudi očekujem financijsku disciplinu jer su ljudi navikli da im se dugovi oproste, važno je samo da dobro kukaju.vili40 wrote:dobro ti je rekao da se ni grunf ne bi postidio tvojih dosjetkiRegoč wrote:
Nije li točan? Ne idi u dug pa se ne boj ovrhe.
čak ne moraš ostati ni bez posla, dovoljno je da krene neredovita isplata plaća.
No razumijem ja regoča,on se boji da banke ne bi propale.
vili40-
2015-08-02
Reda s plaćanjem dugova mora biti
Ali da se tako , s tim ovrhana proizvode BESKUĆNICI I SIROTINJA GLADNA I BEZ IZLAZA
JEBEM TE DRŽAVO
Ali da se tako , s tim ovrhana proizvode BESKUĆNICI I SIROTINJA GLADNA I BEZ IZLAZA
JEBEM TE DRŽAVO
Tko ih hebe , na prošlim izborima 48% državljana Hr nije iskoristilo glasacko pravo a uhljebi redovito glasaju ....šta su sijali to i žanju.Sora wrote:Reda s plaćanjem dugova mora biti
JEBEM TE DRŽAVO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
istina,rejting im raste a država i narod sve više propadaju.Ali onako usput,za koga da glasa tih 48%,probali ljudi na sve kombinacije a kad ono sve je gore.RayMabus wrote:Tko ih hebe , na prošlim izborima 48% državljana Hr nije iskoristilo glasacko pravo a uhljebi redovito glasaju ....šta su sijali to i žanju.Sora wrote:Reda s plaćanjem dugova mora biti
JEBEM TE DRŽAVO
vili40-
2015-08-02
A hbte izađeš pa glasaš iz inata za radnicku frontu ....cuj za koga glasati ? Pa glasaš iz dišpeta za nešto šta je protiv ovih koji su dokazano politicke partije elita.vili40 wrote:istina,rejting im raste a država i narod sve više propadaju.Ali onako usput,za koga da glasa tih 48%,probali ljudi na sve kombinacije a kad ono sve je gore.RayMabus wrote:Tko ih hebe , na prošlim izborima 48% državljana Hr nije iskoristilo glasacko pravo a uhljebi redovito glasaju ....šta su sijali to i žanju.Sora wrote:Reda s plaćanjem dugova mora biti
JEBEM TE DRŽAVO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A i to sto velis
Ta pasivnost građana je notorna stvar u tuv.demokracijama
Kad sam vec kod demokracije po zapadnom modelu a kpja je to demokracija kad mi gace kroji manjina , u puno slucajeva nekakva trećina biračkog tijela a oni ostalinse pokriju pomglsvi.
Jrbo demokraciju zapadnog tipa
I ta se uspoređuje sa samoupravljanjem ?
Ta pasivnost građana je notorna stvar u tuv.demokracijama
Kad sam vec kod demokracije po zapadnom modelu a kpja je to demokracija kad mi gace kroji manjina , u puno slucajeva nekakva trećina biračkog tijela a oni ostalinse pokriju pomglsvi.
Jrbo demokraciju zapadnog tipa
I ta se uspoređuje sa samoupravljanjem ?
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» RENESANSA NAJVEĆE HRVATSKE INDUSTRIJE Ne tako davno bili su na rubu bankrota zbog golemih dugova, a danas grade brodove kakve svijet još nije vidio
» Beljak bi bankrot Hrvatske kao najbolje rjesenje za povrat dugova
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
» Iz Hrvatske se od 2011. iseljava 40.000 građana godišnje
» Beljak bi bankrot Hrvatske kao najbolje rjesenje za povrat dugova
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
» Iz Hrvatske se od 2011. iseljava 40.000 građana godišnje
Page 2 of 4