Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
http://hr.n1info.com/a159186/Vijesti/Knin-Niz-pravoslavnih-grobova-izlijepljeno-obavijestima-o-oduzimanju-mjesta-zbog-navodnih-dugova.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
Glup zakon.
"ČISTOĆA I ZELENILO d.o.o. Trg Oluje 9, KNIN OBAVIJEST Ovo grobno mjesto nema evidentiranog korisnika u grobnom očevidniku i položajnom planu grobnih mjesta i grobnica, za isto nije plaćena grobna naknada 10 (deset godina). Temeljem te činjenice, a sukladno članku 14. Zakona o grobljima (NN 19/98, 50/12) ovo grobno mjesto smatra se napuštenim i može se ponovno dodijeliti na korištenje. Informacije na tel. 022 668 – 169. Upravitelj groblja: ČISTOĆA I ZELENILO d.o.o."
ZNači netko umre bez potomaka i sad normalno nitko neplača grobarinu idučih 10 godina jer nema tko i owi ga izwade.
Debilana press
"ČISTOĆA I ZELENILO d.o.o. Trg Oluje 9, KNIN OBAVIJEST Ovo grobno mjesto nema evidentiranog korisnika u grobnom očevidniku i položajnom planu grobnih mjesta i grobnica, za isto nije plaćena grobna naknada 10 (deset godina). Temeljem te činjenice, a sukladno članku 14. Zakona o grobljima (NN 19/98, 50/12) ovo grobno mjesto smatra se napuštenim i može se ponovno dodijeliti na korištenje. Informacije na tel. 022 668 – 169. Upravitelj groblja: ČISTOĆA I ZELENILO d.o.o."
ZNači netko umre bez potomaka i sad normalno nitko neplača grobarinu idučih 10 godina jer nema tko i owi ga izwade.
Debilana press
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Šta ja znam ....nebi owo puno komnetirao jer je svih swetih pa ono izgleda wiše kao da su im naljepili obawijest da to podmire a ne da če sad oni bla bla bla.
Neče nitko nikoga premještat ....owo je wiše obawijest da poplate grobarinu te ewentualno možda postoje grobowi di nitko nereagira pa če onda za koju godinu opet obawijest stawit itd itd itd.
Uglawnom malo prenapuwano.
Neče nitko nikoga premještat ....owo je wiše obawijest da poplate grobarinu te ewentualno možda postoje grobowi di nitko nereagira pa če onda za koju godinu opet obawijest stawit itd itd itd.
Uglawnom malo prenapuwano.
2014-04-11
Pa ne znam baš .....ispada da swi ostali mogu plačat grobarinu a eto owi se prawe grbawi ....pa im nalijeilo naljepniče pa ti nemoj platit i ostaješ bez groba.Gnječ wrote:hahaha hrvati...
2014-04-11
RayMabus wrote:Glup zakon.
ima svoju neku svrhu, ležiš tamo dok te netko ima posjećivati, pogreb i sve to ja antropološki za one koji ostaju nakon tebe, kad ovi više nemaju interesa da ti navraćaju, miču te..
gdje odlaze izvađene kosti btw?
Obično svako groblje ima jednu kosturnicu u koju se odlažu kosti davno preminulih i zaboravljenih.kic wrote:RayMabus wrote:Glup zakon.
ima svoju neku svrhu, ležiš tamo dok te netko ima posjećivati, pogreb i sve to ja antropološki za one koji ostaju nakon tebe, kad ovi više nemaju interesa da ti navraćaju, miču te..
gdje odlaze izvađene kosti btw?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tako je svima koji imaju isti problem, a ne samo njima..eticko pitanje ^_^
2014-04-11
Ma ok al ne ide to baš tako ako ima netko da posječuje tj odgađa se i bla bla bla tako da nije baš ono owi neplate pa onda owi miču nego ako baš nema nikoga onda je grob napušten .....tako da owo nema smisla komnetirat tako jer nije to baš tako u praksi da če netko mičat nečiji grob a ima žiwih potomaka.kic wrote:RayMabus wrote:Glup zakon.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma ok al ne ide to baš tako ako ima netko da posječuje tj odgađa se i bla bla bla tako da nije baš ono owi neplate pa onda owi miču nego ako baš nema nikoga onda je grob napušten .....tako da owo nema smisla komnetirat tako jer nije to baš tako u praksi da če netko mičat nečiji grob a ima žiwih potomaka.kic wrote:RayMabus wrote:Glup zakon.
ima ih, ali nemaju interes.. što dokazuju neplaćanjem
A čuj ....onda mičanje pa nek gonjaju kosti u Srbiju ....možda im tamo nenaplate grobarinu.kic wrote:RayMabus wrote:Ma ok al ne ide to baš tako ako ima netko da posječuje tj odgađa se i bla bla bla tako da nije baš ono owi neplate pa onda owi miču nego ako baš nema nikoga onda je grob napušten .....tako da owo nema smisla komnetirat tako jer nije to baš tako u praksi da če netko mičat nečiji grob a ima žiwih potomaka.kic wrote:RayMabus wrote:Glup zakon.
ima ih, ali nemaju interes.. što dokazuju neplaćanjem
2014-04-11
ovo normalno
ne znam kakva potraznja za grobnim mjestima u kninu
u ZG holding moli boga da netko ne placa pa se dokopaju grobnog mjesta koje trzisno vrijedi kao omanji stan u novogradnji pri preprodaji korisnickih prava
u ZG holding moli boga da netko ne placa pa se dokopaju grobnog mjesta koje trzisno vrijedi kao omanji stan u novogradnji pri preprodaji korisnickih prava
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
RayMabus wrote:Pa ne znam baš .....ispada da swi ostali mogu plačat grobarinu a eto owi se prawe grbawi ....pa im nalijeilo naljepniče pa ti nemoj platit i ostaješ bez groba.Gnječ wrote:hahaha hrvati...
ahahaha...grobarina...nemoš djabe ni mrtav ležat treba plaćat grobarinu....bogtejebo koji reket....
Guest- Guest
Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa ne znam baš .....ispada da swi ostali mogu plačat grobarinu a eto owi se prawe grbawi ....pa im nalijeilo naljepniče pa ti nemoj platit i ostaješ bez groba.Gnječ wrote:hahaha hrvati...
ahahaha...grobarina...nemoš djabe ni mrtav ležat treba plaćat grobarinu....bogtejebo koji reket....
netko mora odrzavat groblje a to kosta
2014-04-12
Ewo baš popriča sa starim : U ZG grobno mjesto sto dvajc tisuča kuna ....Mirogoj i to ....swe pretprano.debotoijusto wrote:ovo normalno
Pita koliko je nama owdje grobarina , kaže 200 kuna godišnje a gore u zaleđu dakle i Knin je wjerowatno i jeftinije.
A jbga ono 200 kuna godišnje pa deset godina to njima nije niti 2000 kuna ....mislim sad ono tko to neplati ili nema ili neče .....e pa tko to neče onda čao.
Izwadiš i u zajedničku grobniču a grobno mjesto ide nekom drugom.
2014-04-11
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa ne znam baš .....ispada da swi ostali mogu plačat grobarinu a eto owi se prawe grbawi ....pa im nalijeilo naljepniče pa ti nemoj platit i ostaješ bez groba.Gnječ wrote:hahaha hrvati...
Šta se na groblju održava bogtejebo i tebe?????
Guest- Guest
Smeče , trawa , padne snijeg , poplawe ....treba netko to očisti , sanirat.Gnječ wrote:
Čuj u Kninu ako jeu Kaštelima 200 kuna godišnje grobarina onda je tamo i manje.
Grobarima je u interesu da owi to plate a ne da neplate......tako da če to riješit ....a možda na 100 grobowa ima 10 koje nitko ni neposječuje a to može biti i da ima i wiše od deset godina da nitko nedolazi.
2014-04-11
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:RayMabus wrote:Pa ne znam baš .....ispada da swi ostali mogu plačat grobarinu a eto owi se prawe grbawi ....pa im nalijeilo naljepniče pa ti nemoj platit i ostaješ bez groba.Gnječ wrote:hahaha hrvati...
kosi trava 4x godisnje , zivica trima , sade ukrasno bilje , staze popravljaju ...zatim ukopi svakodnevno , kremiranja/polaganja urni , kontrole kradja i vanjskih djelatnika
jel dovoljno ?
2014-04-12
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
» Zbog dugova se uvodi dodatno zdravstveno osiguranje? Smjernice u izradi, ministarstvo šuti
» PravDA uzvraća udarac: Sud ih istjerao iz kuće zbog dugova bivših vlasnika: ‘Naš hrvatski san je gotov’
» Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova zbog dugova bolnica, a Ministarstvo kaže da je to zato jer premalo plaćamo zdravstvo
» Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
» Zbog dugova se uvodi dodatno zdravstveno osiguranje? Smjernice u izradi, ministarstvo šuti
» PravDA uzvraća udarac: Sud ih istjerao iz kuće zbog dugova bivših vlasnika: ‘Naš hrvatski san je gotov’
» Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova zbog dugova bolnica, a Ministarstvo kaže da je to zato jer premalo plaćamo zdravstvo
Page 1 of 7