USA opet samara Hrvatsku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: USA opet samara Hrvatsku
Ambasada SAD najoštrije osuđuje neonacističke i pro-ustaške parole i slogane koji su se mogli vidjeti tokom demontracija nekolicine osoba u Zagrebu u nedjelju, navodi se u saopćenju Ambasade SAD u Hrvatskoj. - Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja SAD s ovakvom odvratnom ideologijom. Svako povezivanje Amerike s nacizmom i fašizmom je uvreda na sjećanje na 186.000 američkih vojnika koji su poginuli u Evropi tokom rata s nacističkom Njemačkom, kao i bacanje ljage na uspomenu na milione nevinih ljudi koji su nastradali tokom Drugog svjetskog rata.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:Ambasada SAD najoštrije osuđuje neonacističke i pro-ustaške parole i slogane koji su se mogli vidjeti tokom demontracija nekolicine osoba u Zagrebu u nedjelju, navodi se u saopćenju Ambasade SAD u Hrvatskoj. - Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja SAD s ovakvom odvratnom ideologijom. Svako povezivanje Amerike s nacizmom i fašizmom je uvreda na sjećanje na 186.000 američkih vojnika koji su poginuli u Evropi tokom rata s nacističkom Njemačkom, kao i bacanje ljage na uspomenu na milione nevinih ljudi koji su nastradali tokom Drugog svjetskog rata.
Nemaš posla, pa sunetiš jariće?
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
i nije hrvatska stradala 91 zato sto su ameri dali zeleno svjetlo s.m.govinda wrote:Kako su ono iz ambasade rekli, parafraziram, nije 186 000 Amerikanaca poginulo u Evropi da bi vi uzvikivali Za Dom spremni i dizali ruku u zrak? Tako nekako ali jasna je poruka upucena...
.da to 'odradi u sto kracem roku bez puno krvi'...bolje im je da puno ne pricaju..istina poslije su se nesto malo iskupili..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da ameri uistinu najoštrije išta osuđuju, ljudi u crnom bi se preko noći transferirai u ljude u narandžastom.... međutim niš od tog, ali nevezano za to taj keleminac i ekipa oko njega su iritantni, a i idu mi na kurac s obzirom da su svi do jednog ti oko njega uključujući i njega bili nesposobni za HV u DR-u, tj krajnji im je domet bio osiguranje pp ili pu ili uzo
2015-08-08
Mjkti,pa koji kreteni i retardi vode RH,je za ne povjerovati..
Guest- Guest
Na žalost ista situacija je i u oporbi.pismejker wrote:Mjkti,pa koji kreteni i retardi vode RH,je za ne povjerovati..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cuj,J..meni su i i jedni i drugi isti,samo je retorika pones drugacija..svi rade na ŠTETU RH..Koji god dosli na vlast,cine fatalne pogreske,ustvari,namjerno to rade,njima je bitno napaliti nacionalni duh koji ce im donijeti glasove i osigurati kontinuitet kradje drzave,a sto se tice boljitna nacije..??pfffff..pa to su za njih ovce za striganje..koje to rado dopustaju..jastreb wrote:Na žalost ista situacija je i u oporbi.pismejker wrote:Mjkti,pa koji kreteni i retardi vode RH,je za ne povjerovati..
Guest- Guest
Al ZDS ostaje kolko god šamarali.Tu se ništa ne može napraviti.govinda wrote:ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....danni1 wrote:Kog boli kurac što oni vole ili ne!?govinda wrote:Ja bih rekao da americki Jevreji ne vole desnicu u zraku i ZDS...
ZDS će biti zauvijek sviđalo se to nekome ili ne
Meni se ipak čini da zaostaje.danni1 wrote:Al ZDS ostajegovinda wrote:ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....danni1 wrote:Kog boli kurac što oni vole ili ne!?govinda wrote:Ja bih rekao da americki Jevreji ne vole desnicu u zraku i ZDS...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a U baš nas zabrinu ta kritika. Nemremo spat zbog američke kritike.govinda wrote:Oni koji uzvikuju ZDS su debili....to sto HDZ takve miluje po glavi je i razlog ove kritike od strane Amerikanaca...
Jap..problem jest sto mozete zaboraviti strane investicije,pa i one od domacih ljudi koji vani imaju pare,a koji bi mogli pokrenuti biznise i uposljavati ljude..Ovako Mlađ vam ode van,vise se ne misle niti vracati,pa zaboravite i potrosace starije dobi,sve manje posla i onih koji bi filali mirovinski fond...stari ce pomrijeti,najjacih i najsposobnijih nece biti,ostat ce vakuum u sustavu,sto poslije bude,zna sam vrag..danni1 wrote:Al ZDS ostaje kolko god šamarali.Tu se ništa ne može napraviti.govinda wrote:ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....danni1 wrote:Kog boli kurac što oni vole ili ne!?govinda wrote:Ja bih rekao da americki Jevreji ne vole desnicu u zraku i ZDS...
Guest- Guest
Ne marimo tolko za pare. Prvo ZDS onda pare. ZDS se ne prodaje, nema tih para koje ZDS mogu otkupiti.pismejker wrote:Jap..problem jest sto mozete zaboraviti strane investicije,pa i one od domacih ljudi koji vani imaju pare,a koji bi mogli pokrenuti biznise i uposljavati ljude..Ovako Mlađ vam ode van,vise se ne misle niti vracati,pa zaboravite i potrosace starije dobi,sve manje posla i onih koji bi filali mirovinski fond...stari ce pomrijeti,najjacih i najsposobnijih nece biti,ostat ce vakuum u sustavu,sto poslije bude,zna sam vrag..danni1 wrote:Al ZDS ostaje kolko god šamarali.Tu se ništa ne može napraviti.govinda wrote:ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....danni1 wrote:Kog boli kurac što oni vole ili ne!?govinda wrote:Ja bih rekao da americki Jevreji ne vole desnicu u zraku i ZDS...
Ma dobro,nije vam to opravdanje da ne zasucete rukave i ne stvorite atmosferu pozitivne ekonomije i ulaganja..danni1 wrote:Ne marimo tolko za pare. Prvo ZDS onda pare. ZDS se ne prodaje, nema tih para koje ZDS mogu otkupiti.pismejker wrote:Jap..problem jest sto mozete zaboraviti strane investicije,pa i one od domacih ljudi koji vani imaju pare,a koji bi mogli pokrenuti biznise i uposljavati ljude..Ovako Mlađ vam ode van,vise se ne misle niti vracati,pa zaboravite i potrosace starije dobi,sve manje posla i onih koji bi filali mirovinski fond...stari ce pomrijeti,najjacih i najsposobnijih nece biti,ostat ce vakuum u sustavu,sto poslije bude,zna sam vrag..danni1 wrote:Al ZDS ostaje kolko god šamarali.Tu se ništa ne može napraviti.govinda wrote:ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....danni1 wrote:
Kog boli kurac što oni vole ili ne!?
Guest- Guest
Pa mi bi to i napravili, samo nikako da dođemo na vlast. Stalno zemlju vode antifašisti i komunjare. Mi jedva 1-1.5% glasova dobijemo na izborima.pismejker wrote:Ma dobro,nije vam to opravdanje da ne zasucete rukave i ne stvorite atmosferu pozitivne ekonomije i ulaganja..danni1 wrote:Ne marimo tolko za pare. Prvo ZDS onda pare. ZDS se ne prodaje, nema tih para koje ZDS mogu otkupiti.pismejker wrote:Jap..problem jest sto mozete zaboraviti strane investicije,pa i one od domacih ljudi koji vani imaju pare,a koji bi mogli pokrenuti biznise i uposljavati ljude..Ovako Mlađ vam ode van,vise se ne misle niti vracati,pa zaboravite i potrosace starije dobi,sve manje posla i onih koji bi filali mirovinski fond...stari ce pomrijeti,najjacih i najsposobnijih nece biti,ostat ce vakuum u sustavu,sto poslije bude,zna sam vrag..danni1 wrote:Al ZDS ostaje kolko god šamarali.Tu se ništa ne može napraviti.govinda wrote:
ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....
Nemojte tražiti krivicu u nama, nije u nama problem.
Al ne odustaje a utrka traje i trajat će. Važno je ne odustati.jastreb wrote:Meni se ipak čini da zaostaje.danni1 wrote:Al ZDS ostajegovinda wrote:ah, samar po samar pa na kraju dodje i noga u guzicu....danni1 wrote:Kog boli kurac što oni vole ili ne!?govinda wrote:Ja bih rekao da americki Jevreji ne vole desnicu u zraku i ZDS...
dobro,istina jest da je predugo trajao komjunizam..a ljudi su konformisti po prirodi...mozda za par stoljeca,kad se pljesne guzicom o tlo i prezivi nekoliko kriza,gladi i tako..I amerika od prve nije bila ekonomski raj,prije robovlasnicki ustroj..danni1 wrote:Pa mi bi to i napravili, samo nikako da dođemo na vlast. Stalno zemlju vode antifašisti i komunjare. Mi jedva 1-1.5% glasova dobijemo na izborima.pismejker wrote:Ma dobro,nije vam to opravdanje da ne zasucete rukave i ne stvorite atmosferu pozitivne ekonomije i ulaganja..danni1 wrote:Ne marimo tolko za pare. Prvo ZDS onda pare. ZDS se ne prodaje, nema tih para koje ZDS mogu otkupiti.pismejker wrote:Jap..problem jest sto mozete zaboraviti strane investicije,pa i one od domacih ljudi koji vani imaju pare,a koji bi mogli pokrenuti biznise i uposljavati ljude..Ovako Mlađ vam ode van,vise se ne misle niti vracati,pa zaboravite i potrosace starije dobi,sve manje posla i onih koji bi filali mirovinski fond...stari ce pomrijeti,najjacih i najsposobnijih nece biti,ostat ce vakuum u sustavu,sto poslije bude,zna sam vrag..danni1 wrote:
Al ZDS ostaje kolko god šamarali.Tu se ništa ne može napraviti.
Guest- Guest
O tome ti ja govorim. Važno je ne odustati i popustiti pod pritiscima. Uvijek ZDS pa da se nebo ruši.pismejker wrote:dobro,istina jest da je predugo trajao komjunizam..a ljudi su konformisti po prirodi...mozda za par stoljeca,kad se pljesne guzicom o tlo i prezivi nekoliko kriza,gladi i tako..I amerika od prve nije bila ekonomski raj,prije robovlasnicki ustroj..danni1 wrote:Pa mi bi to i napravili, samo nikako da dođemo na vlast. Stalno zemlju vode antifašisti i komunjare. Mi jedva 1-1.5% glasova dobijemo na izborima.pismejker wrote:Ma dobro,nije vam to opravdanje da ne zasucete rukave i ne stvorite atmosferu pozitivne ekonomije i ulaganja..danni1 wrote:Ne marimo tolko za pare. Prvo ZDS onda pare. ZDS se ne prodaje, nema tih para koje ZDS mogu otkupiti.pismejker wrote:
Jap..problem jest sto mozete zaboraviti strane investicije,pa i one od domacih ljudi koji vani imaju pare,a koji bi mogli pokrenuti biznise i uposljavati ljude..Ovako Mlađ vam ode van,vise se ne misle niti vracati,pa zaboravite i potrosace starije dobi,sve manje posla i onih koji bi filali mirovinski fond...stari ce pomrijeti,najjacih i najsposobnijih nece biti,ostat ce vakuum u sustavu,sto poslije bude,zna sam vrag..
Taman ćemo odustati što ameri kritike upućuju...neš ti apokalipse...američka kritika, pljuc.
danni1 wrote:a U baš nas zabrinu ta kritika. Nemremo spat zbog američke kritike.govinda wrote:Oni koji uzvikuju ZDS su debili....to sto HDZ takve miluje po glavi je i razlog ove kritike od strane Amerikanaca...
he, ako vas nagooze, ne bi tako kenjao.
Guest- Guest
ti si u kurcu skroz... :)))))... pa prije 3 tjedna si ustvrdio da si dobio otpust iz hr državljanstva i da si na zbogom sa ovim našim apsurdistanom, a sad odjednom RH velikim slovima... :))))) mislim ok kužim ja ljut si na sve i svakog al nije ti to razlog da blebaš bedastoće tipa ošo si, sarma bila bljutava i tako to.... ;)pismejker wrote:Cuj,J..meni su i i jedni i drugi isti,samo je retorika pones drugacija..svi rade na ŠTETU RH..Koji god dosli na vlast,cine fatalne pogreske,ustvari,namjerno to rade,njima je bitno napaliti nacionalni duh koji ce im donijeti glasove i osigurati kontinuitet kradje drzave,a sto se tice boljitna nacije..??pfffff..pa to su za njih ovce za striganje..koje to rado dopustaju..jastreb wrote:Na žalost ista situacija je i u oporbi.pismejker wrote:Mjkti,pa koji kreteni i retardi vode RH,je za ne povjerovati..
2015-08-08
ako ništa a bar vi znate kako je to kad vas ameri razguze, a ne naguze.... :))))pizzon wrote:danni1 wrote:a U baš nas zabrinu ta kritika. Nemremo spat zbog američke kritike.govinda wrote:Oni koji uzvikuju ZDS su debili....to sto HDZ takve miluje po glavi je i razlog ove kritike od strane Amerikanaca...
he, ako vas nagooze, ne bi tako kenjao.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kakve veze imaju VELIKA SLOVa??? sto znaci da mi ne treba biti zao ljudi doli,s kojima sam godinama bio skupa???Pa nisam pes bezosjecajni..i zato sam u kurcu??michaellcmacha wrote:ti si u kurcu skroz... :)))))... pa prije 3 tjedna si ustvrdio da si dobio otpust iz hr državljanstva i da si na zbogom sa ovim našim apsurdistanom, a sad odjednom RH velikim slovima... :))))) mislim ok kužim ja ljut si na sve i svakog al nije ti to razlog da blebaš bedastoće tipa ošo si, sarma bila bljutava i tako to.... ;)pismejker wrote:Cuj,J..meni su i i jedni i drugi isti,samo je retorika pones drugacija..svi rade na ŠTETU RH..Koji god dosli na vlast,cine fatalne pogreske,ustvari,namjerno to rade,njima je bitno napaliti nacionalni duh koji ce im donijeti glasove i osigurati kontinuitet kradje drzave,a sto se tice boljitna nacije..??pfffff..pa to su za njih ovce za striganje..koje to rado dopustaju..jastreb wrote:Na žalost ista situacija je i u oporbi.pismejker wrote:Mjkti,pa koji kreteni i retardi vode RH,je za ne povjerovati..
Meni je oke,ali volio bih i da je drugima oke..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Raspudic:'Sve je isto samo Cace nema.Cetri kuma drze opet Hrvatsku.'
» ANALIZA Hrvatsku vode bivši diplomati, a nikad nije dobivala više šamara sa svih strana svijeta
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Međunarodna zajednica opet dopušta srpsko-hrvatsku agresiju na BiH
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» ANALIZA Hrvatsku vode bivši diplomati, a nikad nije dobivala više šamara sa svih strana svijeta
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Međunarodna zajednica opet dopušta srpsko-hrvatsku agresiju na BiH
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
Page 2 of 3